Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 21:44

Miluju tě, kočko. +zazubí se na ni a dá jí vděčou pusu za toho beďara+ Bullshit... bullshit... +přemýšlí a klepe si prstemm do rtu+ Bullshit, mě by se líbilo udělat cestu kolem světa. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 21:51

a já tebe. +zazubí se a chvilku si ho u sebe podrží v polibku+ joo, letěli bysme balónem. +uculí se vesele+ a čůrali bysme z něj dolů na pitomce. +uchichtne se+ mně by se líbilo trochu cestovat na podzim... třeba jenom dvě tři místa, já nevim... Barcelona, Island, Mexiko... Řím, Řecko... +uculí se+ Ale je to jenom tak spíš Bull. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 21:53

No ale to bysme mohli. +koukne na ni+ To by přece nebylo náročný a bylo by to fanj. A Sophii bysme vzali sebou, nebo ji dali na prázdniny k tvýmu bráchovi? +pousměje se+ Mě by se po ní asi stýskalo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 21:56

No, protože příští rok už sophie bude chodit do školky, jestli se rozhodneme, a teď už je docela šikovná a samostatná, a já ještě nebudu tak moc těhotná, aby mě to moc omezovalo, a... já nevim, líbí se mi ta myšlenka se prostě sbalit a jet, jen my tři. teda tři a půl. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 21:59

No jo. +přikývne a trochu nad tím uvažuje+ A ty chhceš, aby chodila do školky? +koukne na ni+ Mluvili jsme o tom, ne, že by tam mohla být pár dní v týdnu. +pousměje se+ Tak jo. Můžeš zatím vymyslet trasu, kterou pojedeme.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 22:04

Jo, to jo. Zatím mi to přijde nejrozumnější řešení, jen tak občas na zkoušku. +usměje se+ Ale i tak nás to pak v tomhle ohledu bude omezovat. +pokrčí rameny+ A malá bude ještě hodně malá na cesty... prostě mám pocit, že by se mi chtělo, a ne jen úplně teoreticky. +připustí+ Zažívat nový věci, ochutnávat nový jídla, jen tak se toulat městama... +usměje se trochu zasněně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 22:08

Co nás bude omezovat? +koukne na ni mírně nechápavě+ Tak to zařídíme nějak jinak. +navrhne+ Něco už vymyslíme, no ne? +pousměje se+ Jooo, to by bylo krásný. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 22:10

no tak když ji tam dáme, tak by tam měla chodit, ne? +uculí se+ nebudem ji moct jen tak vytáhnout na tři měsíce pryč... teda já nevim, budem? +koukne na něj nejistě+ jo. a nebudem nic plánovat, prostě budeme dělat co se nám bude chtít, a kdy se nám bude chtít. +plánuje si :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 22:12

No to teda jasně, že budeme. Když jim budeme platit školný, tak si ji můžu na tři měsíce odvíst třeba do tramtárie. +zasměje se Byron+ Bych se na to koukl, kdyby ne. +pohodí patkou+ A budeme spát v hotelých v apartmánech pod střechou a nebudeme mít žádný kufry. +plnuje si taky trošku :D +
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 22:16

tak jo. +uculí se, jak je otcovskej+ jo, ve stanu ne, prosím. +zasměje se+ střecha by byla fajn. +uculí se+ a občas si někde půjčíme auto a pojedem až na obzor. +zasměje se, a pak mu vklouzne prsty do dlaně, a oči jí trochu svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London