Tak na stan už sme velký, ne? Budeme dělat, že sme děsně moc buržoazní. +zazubí se na ni, stiskne jí dlaň a usměje se, pak ji obejme a přitulí k sobě+ To by bylo super, kočko.
+zavře oči a zhluboka se nadechne jeho vůně a přijde jí to boží+ já sem na stan rozhodně stará. +zasměje se mu do ramene+ ve stanu tak možná s tebou na festu, mačkat se ve spacáku a tulit se před zimou. +uchichtne se+
jenom na chvilku. +zasměje se, přitulí se k němu a opře se mu čelem o čelo+ chci aby ti s náma taky bylo trochu dobrodružně. +zazubí se a omotá se mu kolem těla+
Zlato, ty ani nevíš, jak je to s váma dobrodružný! +zasměje se+ Kdo to má? Nevím, do čeho dojdu domů: kam až budou sahat bubliny, Jakou barvou bude natřenej Robin. +zasměje se a přijde mu to úžasný+ No a porod a těhotenství. To je teprve nějaký dobrodružství!
no to je děsný dobrodružství. +zasměje se+ no to nevíš, bude žena blejt v koupelně? bude zdrogovaná na ulice? bude brečet ve špajzu? +uculí se+ no... to mi ani nepřipomínej. +zakoulí očima+ bullshit... co kdybych rodila doma? +nadhodí. teoreticky+
No vidíš, kolik možností se nám otevírá. +zazubí se na ni a má z toho akorát smích až jí musí dát pusu+ Cože? +vypadnou mu oči+ No já vím, že tě to ž napadlo. +přejede si dlaní po strništi+ Já nevim, kočko, co když se něco... stane?
seš totiž superhrdina. +zazubí se, a kouká na to jeho sexy strniště+ no, tak mě přemístěj přenašedlem do nemocnice. +pousměje se+ nebyla bych na to sama v obýváku. +koukne po něm opatrně a vlísne se mu pod ruku+
No, tak jistě, že jsem, ale to jsi věděla ještě, než sis mě vzala, ne? Jsem se ti odhalil jako Klark Kent. +uculí se na ni+ No já nevim, kočko. Tak.... můžu se na to zeptat doktora, až půjdeme příště na prohlídku? +koukne na ni+
ano prozradila tě ta vlnka na čele. +zasměje se+ jasně že jo. +přikývne a usměje se+ já do toho nepůjdu, jestli budeš proti. ono se říká, že je to moje tělo a moje rozhodnutí, ale to dítě je taky tvoje. a máš do toho co mluvit. +dodá pro jistotu+ chtěl bys bejt zase u toho? +napadne ji+