Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 22:48

Já jsem děsně rád, že to bereš takhle, kočko. +usměje se na ni a trochu se tam v posteli uvelebí, ji má pořád u sebe+ Jo, to bych chtěl. +přikývne+ Doufám, že ti dodám i trochu podpory.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 22:51

jo, minule... bych to bez tebe nezvládla. jakože... ono je to těžký popsat. +pousměje se+ tělo ví co dělá, ale psychicky bych se tm složila. +uculí se+ ale mám z toho teď nějak lepší pocit než minule. tak sebevědomější. jakože... to prostě dobře dopadne. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 22:53

no tak taky máš už nějaký ty zkušenosti za sebou. +usměje se na ni a je moc rád, že se cítí dobře+ Ale stejně bych byl rád u toho, jen tak... abych byl u toho. +koukne na ni, jestli ho chápe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 22:58

jo. +usměje se a přikývne, a dá mu pusu na krk+ chtěla bych tě tam, protože.... jseš její táta, že jo. +usměje se+ a bylo by pěkný, kdybys byl u toho, až se poprvé koukne na svět. +uculí se+ no a taky proto, že to je jeden z nejdůležitějších momentů v mým životě. a já jsem ti slíbila, že všechny důležitý věci chci sdílet s tebou. +usměje se a pohladí ho po prstýnku+ ale nakonec je to na tobě, se rozhodnout.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 23:00

No jo, její táta a tvůj kluk, na to nezapomeň. Manžel. +usměje se a přijde mu to dokonalý+ Já tam chci bejt, abych tě podpořil a byl s tebou. A tohle je zatraceně moc důležitej okamžik.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 23:06

já sem moc ráda, že to tak bereš. Muži můj. +uculí se, a pěkně ho políbí+ a ještě se stejně může tisíc věcí změnit. uvidíme, jak to bude. +usměje se+ krok za krok. +poplácá se lehce po břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 23:08

No já jsem si jistej, že to ještě budeme probírat ze všech stran, než dojde k porodu a myslím, e je to dobře. Tohle je moc důležitá věc a musíme zvážit všechny možnosti. +pousměje se a lehounce ji políbí do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 23:11

to je moc hezkej způsob jak říct že všechno přemelu tisíckrát, než na to dojde, a stihnu se šestkrát vypsychovat. +zazubí se, a koukne na něj, tak něžně+ víš co? ty jsi děsně dospěl. +usměje se tak hezky a pohladí ho po rtech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 23:17

Jenže takhle jsem to nemyslel a kdybys nebyla v jináči, tak ti naplácám. +zasměje se+ Dyť je důležitý to všechno probrat. +pousměje se+ Jo? A je to dobře, nebo špatně?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 23:21

já myslím že to trošku můžeš i tak. +zazubí se+ to je, moc důležitý. +usměje se+ no... já myslím, že to je správně. ani dobře, ani špatně. prostě... tak slavnostně. +vtiskne mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London