Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 15 črc 2018 21:21

No, že jsem jí dal ty tajný křupky, ale myslím, že většina z nich zůstala v tom taxíku. +uculí se na ni+ Já mám pocit, že ji děsně kazim. +koukne za Sophií, která si běží kreslit do koutku+ Ale nemůžu si pomoct. Když na mě koukne. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 črc 2018 21:23

mně to bylo jasný. +uculí se trochu+ myslíš... že jsem moc přísná? +koukne na něj+ ale upřímně. +pousměje se, a pak se musí zasmát+ má tě omotanýho kolem prstu, co. +zazubí se děsně moc+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 črc 2018 21:28

Právě, že nemyslím, myslím, že jsi hodně rozumná a že je to dobře. +zasměje se a hladí ji po ruce+ No jo no. Má. je to moc blbý. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 črc 2018 21:31

ale řekni mi to, kdyby ti přišlo, že jsem. moc přísná. +usměje se+ spoléhám na tebe, že mě budeš držet při zemi. +zazubí se+ pro mě je to tak těžký, to si nemysli. +uculí se+ ona se umí tak kouknout... +povzdychne si děsně moc+ ale dycky si pak vzpomenu na Alex, víš? nikdo jí nikdy neřek ne, a podívej se, jak dopadla. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 črc 2018 21:40

Tak ale ty mě taky budeš držet při zemi, abych jí moc nepovoloval, ano? +zasměje se, ale jenom trochu+ No tak ale ji nemůžeš srovnávat s Alex. +zasměje se+ A navíc s ní to tak hrozný není, ne? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 črc 2018 21:42

je rozmazlená, zákeřná a zahořklá. +zamračí se trochu, ale pak si povzdychne+ no, teď je to lepší. ale v pubertě byla děsná, fakt. +uculí se trochu+ budem se hlídat navzájem. +uculí se a na slib mu stiskne prsty, a už jim nesou jídlo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 črc 2018 21:48

No jo, já jsem ji dlouho neviděl, tak jsem to asi pozapomněl. +pousměje se na ni omluvně+ ty seš stejně nejlepší ženská ze všech. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 črc 2018 21:51

nemusíš si nic žehlit. +zasměje se a dá mu pusu na hřbet ruky+ já vím, já sem asi zaujatá. +připustí, zvolá sophii, posadí ji na židličku a pomáhá jí se najíst a přitom sama ujídá pizzu a rozdělí se s nima, a za chvilku má račatovou omáčku všude, olízne si koutek a prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 črc 2018 22:00

Já si nic nežehlím, to je totiž pravda. +usměje se na ni a zakousne se do burita a pomáhá jí krmit malou, takže je taky zachvíli špinavej a iukradne Vicky kousek pizzy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 črc 2018 22:02

+věnuje mu obzvlášť zářivej úsměv, a za chvilku maj všichni svoje jídlo v sobě, a ne na sobě+ já sem zej pes. +oznámí jim a popadne se za břicho+ jo? přejedená jako ten z pejska a kočičky? +musí se zasmát a bříško jí pohladí+ tak pojedem domů a natáhneš se+ slíbí jí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London