Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 16 črc 2018 00:10

+uculí se na ni a přikývne+ Vím. +potvrdí jí to+ Protože já tě taky miluju a poznám to, ale mám moc rád, když mi to říkáš. +uculí se na ni a dá jí ještě pusu a pak sklouzne vedle ní, ale přitáhne si ji k sobě, aby se mohli pořád tulit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 19:24

já tebe víc. +uculí se, uvelebí se vedle něj a zavře oči+ máme sex v poledne, to je tak strašně rodičovský. +zasměje se, lehce ho hladí po kůži, a jen tak s ním odpočívá+ já jsem teď furt tak utahaná. +povzdychne si, a válí se, dokud není čas jet ke chrisovi+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 19:44

Ale sim tě. +zasměje se+ Já nechcu bejt příkladnej rodič, takový lidi jsou divný. +zazubí se na ni+ Ty bys chtěla? Když já si nemůžu pomoct, ty seš moc sexy! +koukne na ni a válí se s ní, protože jejich plod spí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 19:47

já myslím, že nikdo jako příkladnej rodič neexistuje. +uculí se, chvilku se s ním ještě povaluje a pak se donutí vstát a jít jim sbalit věci, pač s sebou vláčí tak půlku domácnosti sophiiných hraček a oblečení a věcí pro robina a vůbec, občas se chytne za záda a zamračí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 19:53

+jde vzbudit Sophii a oblíct jea vykládá jí, aby se těšila a co tam všechno budou dělat a ona si jde vybrat plyšáky na cestu a Byron se jde kouknout za Vicky+ Chceš pomoct? +zarazí se+ Bolí tě záda?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 19:55

+odlevituje kufry ke dveřím, a opře se o ně+ hm? to je dobrý. +usměje se+ trochu, roztahuj se mi pánev. +uculí se trochu+ už jste připravený? pojedeme autem? +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 19:59

chceš jet? +usměje se+ Můžeme, já budu řídit a vy mi budete zpívat, co vy na to? +koukne na malou a pak na Vicky+ Večer ti namasíruju záda, chceš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 20:03

jsi hodnej. +pousměje se a pohladí ho po rameni+ joo, pííívat budem. +zajásá sophie, vicky se musí usmát a nakrají sophii ovoce a zeleninu do krabičky, aby měla svačinu na cestu+ to já necu. +oznámí jí malá velmi vážně, když to všecko dokrájí+ to jou broskve, ty máš ráda. a okurka... +ukazuje jí to+ necu. +zašklebí se malá a odstrčí jí okurku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 20:06

Naskládá všechno do auta a dá dozadu melé sedačku+ Ne? No tak to asi budeš o hladu, to já si dám. +vezme si okurku a schřoupe ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 20:09

+stiskne rty a zamračí se+ no tak to máš asi smůlu. +odsekne a flákne s krabičkou na linku, opře se o stůl, zhluboka se nadechne, vydechne, nadechne, a pomalu vydechne+ tak jedem. +dodá klidnějc, smířlivějc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London