Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí Winter house, pláž

Příspěvekod Victoria » 22 črc 2018 00:18

jo, ty víš co. +uchichtne se a trochu se před ním ještě červená, ale oči jí svítí+ hm..., jo. +vydechne, když do ní vklouzne, a jak najde to správný místo, tiše vyjekne, sevře v ruce prostěradlo a zakloní hlavu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 črc 2018 00:23

No to vím. +zubí se na ni a sleduje ji, chce vyhmátnout každý její zachvění a pak přidá i tu druhou ruku a najde svoje prsty přes podbřišek a kouká, co ona na to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 črc 2018 00:26

+to se mu daří moc dobře, chvěje se každou chvíli, zvedne mu boky vstříc, a jak je vydrážděná, trvá to jen chviličku, než vykřikne, sevře mu ruku mezi stehnama, zaryje mu nehty do předloktí a celá rozechvělá s odsténá orgasmus do pošltáře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 črc 2018 00:28

+laská ji a zkouší, co a kde se jí líbí a usmívá se u toho, jako sluníčko, zvlášť, když ucítí a uslyší její orgasmus a pak se k ní skloní a políbí ji+ Pořád to umím?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 črc 2018 00:33

+trochu se rozchichotá a líbá ho, celá bez dechu a ještě roztřesená+ pokaždý líp a líp. +zazubí se vesele, a konečně pustí jeho ruku z klína a stáhne ho k sobě+ já jsem ti vlastně něco slíbila co. +zazubí se a trochu se na něj překulí, zlíbá jeho rty, a sklouzne mu rukou do klína, aby zkontrolovala, jak je na tom+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 črc 2018 00:38

Ah, no tak to jsem moc rád, že mi to tak jde. +zazubí se na ni+ Oh, no jo vlastně. +uculí se a lehne si+ Tk to já se ani v nejmenším bránit nebudu. +mrkne na ni a v klíně už je tvrdej jako skála+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 črc 2018 00:41

jo, já na takový sliby nezapomínám. +uculí se a klekne si nad něj na čtyři, obkročmo, stáhne mu tričko a sklouzne mu rty po krku na hrudník, špičkou jazyka mu sjede mezi prsa a lehce zuby zavadí o bradavku, hraje si s jeho kůží, hledá citlivý místa a pomalu se propracovává do jeho klína, olíbává ho, sem tam olízne a nebo ho nečekaně kousne,až se dostane do podbříšku, přejede mu rty podél trenclí, koukne na něj a pomalu mu je stáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 črc 2018 00:47

+dlouze zasténá, ale docela potichu a sleduje ji, nechá svůj dech, aby se pomalu zrychloval a stupňovat svoje vzrušení. Odhazuje všechno oblečení a oči mu svítí a trenky má dole, než stihne říct popel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 črc 2018 00:50

+zvedne k němu oči a děsně moc se uculí, než se skloní, pomalu ho olízne a špičkou jazyka ho pošimrá na špičce erekce, pohladí ho po stehnech a začne ho laskat, olizuje ho a hladí rukou, a pak ho konečně pořádně vsaje do pusy a začne si hrát+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 črc 2018 00:56

Ahhh. +zasténá dlouze+ Kočko, ty seš dokonalá, to jinak nejde. +pousměje se a padne do peřin a běhěm několika okamžiků dostoupá do orgasmu, protože je vzrušenej už od předtím+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house