Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 10 srp 2018 23:56

Jo? no ona je moc šikovná, to je pravda. +usměje se na malou a pohladí ji+ Tak pan doktor to zkontroluje a zjistí, jestli bys byla dobrá doktorka, jo? Když máš takový nadání. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 srp 2018 23:58

jo já umim dokorovat. +přikývne sophie+ uzdlavuju plyšáky. +vysvětlí jim to+ vy se o mě oba dva moc hezky staráte. +uculí se na ně a za chvilku už je tam doktor+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 22:11

Jo, to jsem viděl, jak jsou ovázaný obvazama. +uchichtne se Byron a dovede doktora k Vicky a chytne malou za ruku+ Můžeme zůstat tady? +koukne na doktora tázavě a sedne si s malou do křesla a dá si ji na klín+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 22:14

no mají to zlomený.+přikyvuje sophie a rozhodně tam zůstat chce a všechno sleduje, a doktor je moc milej a takovej postarší, poklepe vicky hůlkou na kotník a usoudí, že bude do zítra dobrej, jen by ho dneska měla šetřit, a pak vyndá přenosnej ultrazvuk a tou sondou jí přejíždí po břiše a prohlíží dítě a sophie ani nedutá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 22:22

+Byron se usměje a spadne mu kámen ze srdce, že to nemá zlomený, ale pak se zase trochu orosí, když jí vyšetřuje břicho a nenápadně nasísá na obrazovku. A Sophie mu sklouzne z klína a dojde k doktorovi a vytáhne si triko nahoru a vystrčí na něj břicho, než ji stihne byron chytnout+ Taky. +oznámí Sophie doktorovi+ Jako mámě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 22:24

+uculí se a obejme sophii jednou rukou kolem pasu+ Sophi koukej, to je tvoje ségra. vidíš, tady má hlavu... tady má nožky... +ale sophii je to evidentně fuk a nastrkuje břicho, tak se uchichtne a prosebně na doktora mrkne, jestli by nebyl tak hodnej, tak si sophie užije svůj první ultrazvuk+ ty tam miminko nemáš. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 22:29

Ona bude sedá? +koukne na Vicky, ale hnedka se vnucuje doktorovi a pak koukne na mámu+ Já vím. Já tam mám blicho. +řekne jí, že to je přece úplně jasný, no ne?+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 22:31

nee to je jenom šedá fotka, protože tam překáží moje břicho. +uculí se na malou+ jo, přesně to tam máš, jseš děsně chytrá. +pochválí ji a mrkne na byrona+ obě dvě jste úplně v pořádku a dítě taky. +konstatuje doktor+ doporučuji se dnes už nepřepínat a odpočívat, ale jinak vám nic není. +usměje se na ně, a vicky se trochu stydí, že je pako a padá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 srp 2018 22:37

mimi je doblý. +usměje se Sophi a pohladí Vicky po břiše a pak na něj dá ucho a poslouchá+ Liká ze doblý. +přikývne a jde si sednout zpátky k Byronovi+ Já mám v blise pldy. Nekdy. +oznámí jim+ Táta to líkal.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 srp 2018 22:39

jo, mimi je úplně dobrý. +usměje se na ni tak něžně+ každej má někdy v břiše prdy. +zazubí se+ i mimi má v břiše prdy, a proto prdím víc než normálně. +uchichtne se na ně a moc doktorovi poděkuje a nenápadně na byrona gestikuluje at mu podstrčí nějaký peníze+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house