Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jason » 25 úno 2013 19:59

(Jasmine: heh, to navrhni JC jako obchodní aktivitu, třeba se chytne...a vtipné, si vlastně zatančila se dvěma chlapy v jednom, to taky má premiéru tady :D)

Jasmine: *jen se culí a "zasalutuje jí"*

yohi:*se trochu ukloní a taky na ni vesele mrká, že přišla*

Meg: z vody by taky jednomu mohlo být šoufl...*nakrčí nos a nasaje* vínko? to bude jedno z dovezených z Francie..není třeba se bát bolehlavu druhý den.
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 25 úno 2013 20:05

Margarit Black píše:Man: *chytne se baru, aby neslítla:D* Nooo, to už je hodně dávno, co jsme se viděli..tak rok? minimálně..naposledy jsem tu byla, když se konala ta akce s tím šíleným kancem, či co to bylo za obludu..mám děravou paměť..no, jak tu prostě nalítl Cass..a to, že jsem byla v pokojích je už taky pravěk *směje se* Co kdyby se tam náhodou něco změnilo.. *mrkne na ňu* Nechutnala bych jim, bo moje krev není k pití *směje se* Nevííím...ale určitě ne..což by mi zase tak nevadilo *nepřestává se culit a vrtí hlavou..má opravdu rozvernou náladu, když se z toho vzpamatovala* Jo, to by hoch mohl..už mi chybí to naše pošťuchování.. *pak koukne na Man a Beu* Počkejte, snad jste si nemyslely, že bych tam vtrhla sama *zasměje se* Co bych tam dělala? Zase takové koule na to nemám a ani bych neměla důvod..ještě bych se tam ztratila.. *uculuje se*

Jooo, myslíš akci Labyrint...fuj...*oklepe se* tady a změnilo? To by to muselo přejít pod tím francouzským nosem....*uchechtne se* Jen se nepodceňuj, co je k pití a co ne...*cha, ten JC to dneska s tou atmosférou fakt přepísk, doufám, že pukne:D* Neboj, nemyslely..aspon já ne. Už proto, že se tam jen tak vrhnout nedá..už, po jistých zkušenostech. Heh, ale neztratila by ses, maximálně bys skončila u někoho v ložnici..*cuká koutky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 25 úno 2013 20:37

Jasmine: Varovat před čím...před krásnými chlapy? Před těmi nelze varovat +blýskne jí v očích+ Nemyslím, že by ti to kdokoliv z nich prozradil, jak to dělají. To je jejich obchodní tajemství +uculuje se+

Viki: To chápu, že to pro vás asi bylo najednou nečekané, ty jizvy, ale copak se tady dá očekávat něco, co by diváka nešokovalo? +mrkne na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 úno 2013 21:04

Jasmine: +vezme si svou skleničku a přesune se blíž k ní.+ Tak jsem slyšela, že vaše premiérové představení bylo, premiérové dost doslova. +mrkne na ni vesele.+ Musím přiznat, že bych ve vás takovou kuráž nehádala. +přizná uznale.+ Přestože se tady nemůže nic stát, chce to pořádnou dávku odvahy, jít na podium. Třeba já bych to určitě nezvládla. +uculí se pobaveně+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 21:21

(Man: No to bych mohla zkusit, že :D měla holka kliku, sem poprvé strčí nos a jak to dopadá :D )

Jason: +tiše se zasměje, když jí tak hezky "salutuje" a potřese nad tím hlavou, než ho nechá v klidu se věnovat ostatním fanynkám+

Styx: Samozřejmě, že ne. +zasměje se vesel+ Myslela jsem před vší tou magií... je jí tu tolik. Neměla jsem tušení, že vaši upíři a... dlaci... +odmlčí se jak vzpomíná na ten správný výraz+ ...jí mají tolik. +zlehka pokrčí rameny+ Myslíš? Ale za zeptání bych nic nedala. +zazubí se a už se rozhlíží kolem, jestli najde nějakou oběť kterou by se mohla pokusit vyzpovídat+

Becca: No už to tak bude. +usměje se na ní vesele a nadšeně jí to odkývá. a jen vážně pokývne hlavou jakoby děkovala za její uznání+ Popravdě... to že bych se měla bát vlézt na podium mi došlo až ve chvíli kdy jsem tam stála. Tedy ne že bych se předtím nebála, to tvrdit nemůžu... ale vaši kolegové jsou úžasní a opravdu jsem si to potom užila. Ono se vší tou mocí kolem člověk rychle zapomene že ho sleduje tolik lidí. +vesele se usměje+ Takže vy nevystupujete? Co tedy děláte? Ochranku nebo něco takového? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 úno 2013 21:50

Jasmine: Máte další bod za upřímnost. +mrkne na ni.+ To jo, úžasní. To oni vážně jsou. +pokýve hlavou a pousměje se.+ Ne, já ne, chraňmerlin. +div se nepokřižuje.+ Jsem něco jako denní manažerka i ochranka v jednom. +vysvětlí s úsměvem+ A ráda bych vám nabídla tykání, jestli nemáte nic proti. Nesnáším vykání. +uculí se pobaveně.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 22:09

Becca: +zářivě se na ní usměje+ Zajímalo by mě jak to dělají. Všechny ty iluze a taková kontrola emocí. +tak trošku nad tím neuvěřitelně kroutí hlavou+ Ah, tak to ano... jak dlouho tu pracujete? Tedy jestli se můžu zeptat, nerada bych byla moc zvědavá. +usměje se na ní omluvně, jestli není moc otravná nebo tak+ Já rozhodně nemám nic proti. +usměje se na ní vesele+ Jasmine. +představí se pro formu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 úno 2013 22:29

Jasmine: Upřímně, taky nevím jak to dělají. +přizná upřímně+ Ale vlastně jsem nad tím nikdy nějak do hloubky nepřemýšlela, každý prostě máme něco. +pokrčí s úsměvem rameny.+ Tedy, to je docela zákeřná otázka....+zatváří se trochu zaskočeně a zasměje se.+ Myslím, že jsem se sem Jean-Claudovi vnutila krátce po tom, co to tady otevřel. +zamyslí se poctivě (a koukne do archivu:D)+ Ale řekla, že to bude skoro čtyři roky. +samotnou ji to docela překvapilo.+ Páni, vůbec bych neřekla, že je to už tak dlouho...+zakroutí nevěřícně hlavou.+ Prima, takže já jsem Rebecca, Becca, Becs...prostě jak chceš. +zasměje se.+ Takže ahoj a doufám, že se staneš dalším pravidelným návštěvník. +přiťukne si s ní svou specialitkou a vesele na ni mrkne.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 25 úno 2013 22:36

Manori píše:Jooo, myslíš akci Labyrint...fuj...*oklepe se* tady a změnilo? To by to muselo přejít pod tím francouzským nosem....*uchechtne se* Jen se nepodceňuj, co je k pití a co ne...*cha, ten JC to dneska s tou atmosférou fakt přepísk, doufám, že pukne:D* Neboj, nemyslely..aspon já ne. Už proto, že se tam jen tak vrhnout nedá..už, po jistých zkušenostech. Heh, ale neztratila by ses, maximálně bys skončila u někoho v ložnici..*cuká koutky*

Jo, přesně tu myslím *ukáže prstem do vzduchu, když Man řekne ten název..směje se a koukne kolem sebe a nakloní se k ní, aby ji vůůůbec nikdo neslyšel..v upířím klubu:D* To je až taková konzerva? *zašeptá* Hm, ta ložnice..to by bylo zajííímavééé *protáhne pobaveně*

Jason píše:Meg: z vody by taky jednomu mohlo být šoufl...*nakrčí nos a nasaje* vínko? to bude jedno z dovezených z Francie..není třeba se bát bolehlavu druhý den.

No, to teda.. *taky nakrčí nos* Jo z Francie..no, to si nechám líbit *olízně se mlsně a napije se* Mhm..jojo, lahoda *uculuje se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 22:39

Becca: Pravda, každý máme svá nadání. +pokývá s úsměvem hlavou+ Páni, to je docela dlouhá doba... tedy ne že by to bylo takové překvapení, po tom dnešním představení mi je jasné, že tu musíte mít hodně vysokou návštěvnost. +usměje se na ní vesele+ Takže Jean-Claud je tedy majitel? Neříkal někdy jak ho napadlo otevřít upíří striptýzový klub? Protože to se jen tak nevidí. +je neuvěřitelně zvědavá, ale takovým tím dobrým a správným způsobem+ Těší mě. +vesele se na ní zazubí a nadšeně pokývá hlavou+ Po tom dnešku mě tu budete mít pořád. +zasměje se vesele a pokyvuje hlavou+ Jen byste měli zavést novou službu a to odvoz poloomámených návštěvníků domů, protože ještě pár takovýhle představení a nebudu schopná odejít po svých. +zazubí se na ní+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti