Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2018 00:45

no tos teda posral. +koukne na něj vážně+ člověk by čekal že napodruhý už to budeš vědět. +zadívá se na něj nepronikutelně, a chviličk ho griluje, ale pak se prostě musí uculit, protože je fakt roztomilej+ nee, s wenai už jsme dlouho nikde nebyli. +zavrtí hlavou, chytne ho za ruku a položí si ji na břicho+ doufám že to bude menší hysterka než já. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2018 00:49

Promiň, kočko. +koukne na ni tragicky a když se rozesměje, tak se musí rozesmát i on+ já tě fakt žeru kočko. +zasměje se+ Ale fakt klidně můžeme zůstat doma a koukat na film. +zavlní obočím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2018 00:55

nechci bejt doma a koukat na film. +zavrtí hlavou+ a chci abys ze mě nebyl tak vyděšenej. +uculí se trochu a tragicky zavrtí hlavou+ néééé kočko, ty vůůůbec nejseš hysterka a naše dítě bude nejvíc zenový na světě... nééé kočko vůbec nejseš hnusná a oteklá, jseš krásná a nejlepší a chytrá a boží a velice harmonická a mně se děsně líbí jak se nevejdeš do žádnejch kalhot a prdíš když jdeš do schodů a pořád čůráš a kňouráš a brečíš, je to ohromně sexy. +napodobuje jeho hlas a dělá že přitom pohazuje patkou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2018 00:56

Ale... ale... +zakoktá se+ Dyť jsem to říkal, aspoň některý ty věci z toho, ale to je.. jako... +zarazí se, když mu dojde, že to stejně nepomůže+ promiň. +koukne na ni zkroušeně+ jsem blbej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2018 01:04

jseš pako. +přikývne, a uculí se+ ale jseš moje pako. +pousměje se+ máš to se mnou těžký. +povzdychne si trochu a tk měkce se na něj usměje+ a já vím že jsou to hormony, ale to můžu říkat jenom já, že jo. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2018 10:46

Já to nemám s tebou těžký. +pousměje se omluvně+ To bych měl vědět, že jo, ale nevim, musím víc číst nějaký ty knížky, nebo jít na nějakej takovej ten kurz, nebo já nevim, kočko. +koukne na ni a pohladí ji po ruce+ promiň, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2018 13:16

ale prd, přece nemůžeš vědět, co mi zrovna přelítne přes nos. to nevím ani já sama. +usměje se a dá mu pusu na čelo a na nos a na rty+ nejseš tu od toho abys mi čet myšlenky. +zavrtí hlavou+ já... to sama nedokážu pořádně popsat, proč je mi tak divně. +pokrčí nejistě rameny+ Jsem ve spoustě věcí tak jako nejistá, a teď když jsem těhotná je to všechno daleko horší. +pousměje se+ Jakože jo, je to krásný mít v sobě tvoje dítě a vůbec, to jo, ale... někdy to celý nenávidím a připadám si jak... slimák. +rozhodí rukama+ A mám strach. míň než minule, ale mám. +pousměje se+ a občas strašně, ale šíleně žárlím. +přizná se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2018 13:21

No, ja bych to nekdy umet chtel abych ti mohl pomoct a bylo ti dobre. +usmeje se na ni a da ji taky pusu+ Muzeme bejt slimakspolu, hele jako. +oci mu zasviti a v mziku je zabalenej v perine a. Jen se slimaci po posteli+ Bejt slimak se super. +zazubi se na ni a pak zjisti, ze se z te periny nemuze dostat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2018 13:47

jo, jenže tak to nefunguje. +uculí se a trochu se k němu přtulí, aspoň na chviličku, než se zaslimákuje+ já sem slimák emocionální. +zvedne prst vážně a pousměje se+ Tak já si dám něco k jídlu a půjdem. +koukne na hodinky, jak moc mají zpoždění a jde si učesat vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2018 13:58

To jde? +vykuli na ni oci a jak se rozmota, tak to neubrzdi a flakne sebou na zem ale hnedka vstane a oprasi se+ stejne teiluju ia kdyz o sobe budes tvrdit cokoli,kocko. +zazubi se na ni a jde ji dat pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house