FBI Agency

Megin svět

Moderátoři: Sirius Black, Margarit Black

FBI Agency

Příspěvekod Margarit Black » 13 pro 2012 17:33

Obrázek
Obrázek

Office
Obrázek
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Re: FBI Agency

Příspěvekod Sirius Black » 28 pro 2012 22:59

*přehrabuje se v nějakých spisech* Kde to sakra.. *zaklapne spis* Jacku! *zařve, když ho vidí jít kolem otevřených dveří* Jacku, kde je složka Dereka Browna? Nikde ji nemůžu najít.. *dojde ke dveřím..Jack se zrovna vracel z oběda, tak se ještě myšlenkama potuloval u dobrých hranolků* Či vim? *pokrčí rameny* Zeptej se Stacey, stejně má pro tebe slabost *mrkne na něj* Ta ví všechno *uculí se..Sirius jen protočí oči a ukáže mu prstýnek na prstě..zamíří za sekretářkou* Ahoj Stacey *mile se na ni usměje, ví, že na něj zabírá, tak musí být milý* Ahoj agente, jak se máš *obdaří ho svým bílým nablýskaným úsměvem* Joo, skvěle *oplatí jí také úsměv* Stacey, prosím tě, neviděla jsi náhodou spis Dereka Browna? *tváří se strááášně přeslazeně..Stacey jen přetočí v prstech propisku a ukáže na dveře od šéfa..Sirius jen zamrká očima* Áha *hlesne..né, že by zrovna tyhle dveře navštěvoval často, ale pokud má případ vyřešit, tak si asi bude muset pro složku dojít..nebo si taky může počkat, až dojde k němu..v duchu svádí sám se sebou boj, když se otevřou dveře od kanclu* Ááá, zrovna za tebou se chystám *boss mává vítězně složkou a ukazuje mu, že má jít dovnitř..Sirius ho obdaří svým úsměvem č. 7, tím nejmilejším a nejpřirozenějším, který vyhrabal* Vážně? To je ale náhoda..já hledám tu složku *vejde dovnitř a zabouchnou se dveře* Posaď se *navrhne mu boss a posadí se do křesla naproti něj* Taaakže...co mi k tomuhle chlápkovi můžeš říct? *hodí si nohu přes nohu a naleje si kafe..rozhodně se neobtěžuje s nabídkou někomu jinému..Sirius se nadechne, ale než stačí něco říct, tak začne mlet boss* Proč podezříváš z toho možného atentátu na šéfa naší největší banky zrovna jeho? Není to malá ryba, to asi víš, takže než budeš mít nějaký pádný důkaz, tak s tím nemůžeš nic dělat, resp. já s tím nemůžu nic dělat *na "já" dá velký důraz, nadechne se a usrkne kávy..Sirius na něj chvíli zírá a už si říkal, kdy ten svůj monolog na jeden nádech ukončí, ale po nádechu je pokráčko* Taaakže *protáhne* Bohužel, zatím ti nemůžu sehnat ani příkaz k jeho vyšetřování, ačkoli má velmi hrubou složku..všechna vyšetřování zatím byla vždycky stažena a já si nemůžu dovolit, pokud chci jít výš *ukáže prstem nad sebe* abych udělal další chybu.. *mrskne složkou na stůl..Sirius málem otevře pusu, jak na něj zírá, pak koukne na složku..nadechne se a zachrčí* A co mám jako dělat, když mi neseženete ani povolení? *kouká na něj přivřenýma očima..boss na něj koukne s velmi ironickým úsměvem* Proto jsem tě přijal, abys takové hlavolamy vyřešil *zašveholí* Resp. já byl donucen *povzdechne si teatrálně* A teď mě omluv, musím si jít něco zařídit *zvedne se, Sirius se taky zvedne a boss ho vyprovodí ze dveří..složku mu vrazí do ruky* Najdi důkaz, já ti pak seženu povolení *zahučí a zmizí za rohem..Sirius kouká na složku, kterou drží v rukách* Imbecil *zavrčí pro sebe, nevšímá si Stacey, která po něm háže úsměvem a očkem a zapadne do kanclu, kde už sedí Jack a upíjí čaj* Tak co ses dozvěděl pěkného *uchechtne se, když vidí Siriusův výraz* To je takovej kretén! *vrčí a kecne si do židle* Musíme ho prostě na něčem nachytat.. *přikývne..parťák na něj zírá* Koho? Bosse? *ušklíbne se* Neee *Sirius protočí oči* Pana Browna *odpoví ironicky a čapne sako* Pojď, něco mě napadlo *parťák se na nic neptá, rychle si vezme sako, zabouchne dveře od kanclu a pádí za Siriusem, je rád, že ho vůbec stíhá*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » 28 pro 2012 23:00

*vyjdou z kanclu a namíří si to přímo do jedné z B&B, které pan Brown velmi rád navštěvuje..když vejdou, tak je kavárně celkem šrumec..hafo lidí sedí v kójích a popíjí kafe..kravaťáci si zašli na pozdní oběd...Sirius s Jackem taky zapadnou do jedné z kójí a když přijde velmi usměvavá, ale znuděná servírka, tak si objednají jen kafe..Jack se ještě nadechne, že by si dal koblihu, ale když vidí Siriusův výraz a jak mu ukazuje, že se mu zvětšuje břicho, tak raději odpoví, že to je všechno a servírka s udiveným výrazem odejde* Ty mi nedovolíš ani ten pitomej koblih *oboří se vyčítavě na Siriuse Jack..Sirius si ho ale nevšímá a věnuje se rušnému okolí, jestli náhodou nenarazí na nějakou povedomou tvář, servírka jim mezitím donese hrnky a z konvice naleje kafe, Jack na ni hodí oslnivý úsměv číslo pět, ale servírka jen protočí oči a odejde* A helemese, to jsou k nám hosti *pronese Sirius, který kouká ke vchodu..vždycky si tak sedá, aby měl přehled o dění v lokále* Cos tam objevil? *ptá se Jack a začne se otáčet* Neotáčej se *sykne na něj Sirius, ale pozdě..jen si povzdechne, když se Jack otočí zpátky* Brownova milenka *konstatuje Jack* Tak to by mohl být poblíž i on *usrkne kafe* Brownova milenka a grupa nabušenců s ní.. *zvedne hlavu od kafe Sirius* A jdou sem *když se Jack chce otočit znovu, kopne ho Sirius pod stolem, takže Jack jen zkřiví výraz bolestí a kouká na něj vražedně* Dobrý den, agente Black *pozdraví ho se silným ruským přízvukem žena, která došla k nim* Smím se zeptat, co zde dělat? *řekne odměřeně a oslní ho vyběleným blýskajícím se chrupem..* Dobré odpoledne, slečno Bělov *mírně kývne hlavou na pozdrav* Co tady děláme? *koukne na parťáka* Zaskočili jsme si na kafe, jak vidíte *ukáže na hrnky* To se snad nesmí? *nevinně na ni kouká* Tak daleko od vaše..stanice? Nebo jak to voláte.. *mávne rukou* Měli jsme v této části města nějaké pochůzky *ozřejmí Sirius..slečna si je prohlíží trochu opovržlivě..nakonec se Sirius zvedne* Jaká je to ode mě nezdvořilost, nechat dámu stát..přisednete si? *ukáže na sedačky a na okamžik se podívá z okna, kde vidí, jak kolem kavárny projíždí starý černý mustang, kterému se stahují okýnka a vykukují zbraně* Na zeeeeem!!! Všichni na zeeem!!! *zařve, ale to už se kavárnou rozléhá zvuk kulek dopadajích na barpult, tříštění skla a jekot kolem..stačí ještě stáhnout dolů svého parťáka i rusku a oba se je snaží přikrýt a přitom si držet uši, aby neohluchl, mírně zvedne hlavu a kouká kolem sebe, jak to pár lidí schytalo, bodyguardi se válejí po zemi, po které teče dost krve..nakonec rachot ustane, tak se začnou sbírat ze země* Jste všichni v pořádku? *ptá se Sirius a mírně se zvedne..těsně kolem hlavy mu proletí šutr* Fuck! *vyjekne a zase zapadne* Co to kurva bylo?! *otočí se, kam letěl kameň a sebere ho, je na něm přilepený nějaký papír, tak ho otevře..všichni už se sbírají ze země, kolem začínají houkat sirény policajtů..přečte papír nahlas, kde je velkými písmeny napsané* PŘÍŠTĚ JSI MRTVÁ, TY DĚVKO! *otočí ten papír tak, že jí ho ukáže* Nechcete mi k tomu něco říct? *slečna kulí vyděšeně oči* Tady ne, tady ne *mluví překotně, vytrhne mu papír z ruky* Pero *houkne na něj, Sirius si chmátne po kapsách a z náprsní vytáhne pero* Zítra. V 8 večer. Buďte tam. A sám! *poslední zdůrazní, bodyguardi se posbírají ze země, jeden asi bude mít trochu otřes mozku, ale vzhledem k tomu, že si oba museli všímat sami sebe, tak si nevšímali té, kterou mají hlídat a vzkaz jim utekl, Sirius ho stačil schovat* Tak už vypadněte! *houkne na ně a ti zmizí zadním vchodem..Sirius se otočí na svého parťáka* Seš v pořádku? *prohlíží si ho* Jojo, jsem..*přikývne* Jenom asi budu mít pár modřin, jak jsi se mnou švihl na podlahu *na oko mu to vyčte, ale uculuje se* Co to sakra bylo? *mračí se a postaví se* Joo, to se snad dozvím zítra *ukáže mu papírek s místem, kde se má setkat se slečnou Bělov* Nechceš tam jít doufám sám *zamračí se Jack* Ne, neboj *zavrtí hlavou* Ty půjdeš se mnou *zakření se na něj* Budeš mi krýt záda..pěkně v teploučku, v autě *popleská ho po rameni a než stačí Jack něco namítnout, tak je Sirius pryč a jde okouknout škody, které napáchali ti magoři..schová si jednu kulku, aby zjistil, z čeho to vlastně na ně pálili a pomáhá vyvádět zraněné ven, aby je sanitka mohla prohlídnout, Jack se k němu přidá..napočítali asi 5 mrtvých, včetně barmana a té usměvavo/znuděné servírky...* Ach jo, že to vždycky schytaj ti nevinní *povzdechne si Jack a jde sepisovat a líčit, co se stalo, stejně, jako Sirius*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » 30 pro 2012 12:03

*to, že některé záležitosti záměrně opomenul byla věc druhá..ani Jack se raději o ničem nezmínil, takže odešli velmi brzo..to, že se tam ale objevila "smetánka" zmínit musel, protože byli nepřehlédnutelní..druhý den nebyl o nic lepší, než ten předchozí..nestřílel po nich sice nikdo ostrými..i když..no, jak se to vezme..šéf byl nasraný, že se do něčeho zase připletli a přidělil jim dvojitou směnu..naštěstí, dvojitá směna znamenala, že tam musí tvrdnout do sedmi do večera, pak můžou milostivě jít, jak sdělil boss..když byli konečně sami v kanclu a hrabali se v nedodělaných zprávách, tak Jack najednou znejistěl* Myslíš, že nás nečeká nějaký podraz? Mám nějaké blbé tušení..můj instnkt mi říká "Nechoď tam Jacku, nebo přijdeš o kejhák" *pozoruje Siriusův obličej..ten se jenom ušklíbne* Jo, to jsme dva.. *přikývne* Taky mám takovej pocit a proto nechci nechat nic náhodě *připustí* Akorát se obávám, že na nějakou větší palebnou sílu se nemůžeme spolehnout, protože mě určitě odzbrojí..jak mají tihle "inteligenti" ve zvyku *ukáže ve vzduchu uvozovky* Tak nám budou prostě muset stačit vesty *pokrčí rameny..Jack si trochu oddechne, když slyší o vestách, ale na klidu mu to moc nepřidá* Neměl by o tom přece jen raději vědět šéf? *zkusí to..Sirius ale zavrtí hlavou* Ten by nám leda zakázal, abysme tam chodili, my neposlechnem jeho rozkaz a bude malér *připustí* Do tohohle ho nemá smysl tahat *Jack přikývne, ale nejraději by měl někde za zadkem nějakou tu posilu..s mafií to prostě není jen tak..zase se zaboří do papírů, ať je stihne před koncem směny dodělat..když se blížil konec, tak už tam skoro nikdo nebyl..jen sekretářka opět něco třískala do počítače, až se to rozléhalo celou kanceláří..Sirius jen stál za sklem kanclu a pozoroval ji* Měl bys ji konečně někam pozvat *uculí se, když vidí, jak se snaží něco najít ve stole a přes ten její bordel to nevidí* Cože? *zvedne hlavu Jack, když dopíše poslední větu* Já? *kouká na něj překvapeně* Ale no tak, myslíš, že nevím, jak se na ni furt díváš? *otočí se na půl k němu Sirius a Jack k němu přejde, koukne na ni a musí se usmát..přijde mu milé, jak se tam přehrabuje* Ale vždyť jede po tobě *ušklíbne se hořce Jack..trochu ho to štve* Prosím tě *mávne rukou Sirius* To je jen taková hra, aby nám tu z toho nehráblo *protočí oči* Byl bys pro ni dobrá partie *poplácá ho po rameni a přejde od skla ke stolu, kde si na sebe obleče vestu, hodí si na ni černé triko a přes něj sako, ujistí se, že má nabitou zbraň, zajištěnou, dva náhradní zásobníky a strčí si ji do pouzdra..Jack ještě na chvíli kouká na sekretářku, která vítězoslavně našla sešívačku a přejde ke stolu, aby udělal totéž, co Sirius* Myslíš? *zeptá se s nadějí v hlase..Sirius se jen usměje* Ne, jsem si tím jistý *mrkne na něj a vyjdou z kanclu..Stacey si jich všimne a na rozloučenou jim zamává a zagestikuluje "good night"..chlapci se jenom usmějou, kývnou hlavou a jsou fuč..Stacey po chvíli oídchází taky*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » 30 pro 2012 13:25

*po cestě si ještě stihli koupit něco k jídlu, aby tam nešli s prázdným žaludkem..nasedli do auta a chvíli objížděli blok, kde se mají s ruskou sejít* Není trochu divné, když si Ir nabrnkne Rusku? *napadne najednou Jacka..Sirius s úsměvem pozvedne obočí* On zrzek, ona zrzka *zasmějou se* Už bude 8..asi bys měl jít *koukne na hodinky Jack..to, že se tam Siriusovi moc nechce je zřejmé* Tak jo, jdem na to.. *přikývne* Jak tě vůbec uslyším, když budeš mít problém? *uvědomí si, že nemá odposlouchávací zařízení..Sirius se jen ušklíbne* Neboj, uslyšíš..myslím, že střelba je jasné znamení *pobaveně na něj kouká..Jack jen protočí oči, že to není žádná sranda* Neboj, bude to v pohodě *snaží se ho ujistit, ale spíš to vypadá, jako by ujišťoval sebe..vyleze z auta a jde na "místo činu*..zabuší na dveře..otevře jedna dvoumetrová gorila a koukne opovržlivě na Siriuse..ten si vzpomněl, že ten mameluk byl v kavárně..když vešel dovnitř, zjistil, že barák vypadá uvnitř líp, než venku..borec se ještě rozhlídl, jestli náhodou někdo nestepuje venku a pak teprve zavřel dveře..Sirius se jen otočil za bouchnutím dveří, ale pomalu postupoval dál do budovy..došel chodbou k prvním dveřím, které tam byly..ty otevřel další bodyguard a když Sirius vešel, zase je zabouchl* Vidím, že tyhle..*koukne na bodyguarda* fešáky vláčíte všude sebou *ušklíbne se, místo pozdravuna Rusku* Muset se nějak chránit, agente Black *přijde k němu ještě jeden týpek, o něco menší, než ti dva předtím a štíhlejší, ale o něco vyšší, než Sirius a prošacuje ho, vytáhne mu zbraň z pouzdra* Je tohle opravdu nezbytné? *protočí oči Sirius* Co když vás tady zase najdou ti blázni, co po vás stříleli? Čím se pak budu bránit? *zamračí se a ukáže na zbraň, aby mu ji zase vrátil..koukne na ni, ta jen přikývne, jako, že jo..takže zbraň si dá zase do pouzdra* Budeme doufat, že nenajdou..už jenom kvůli vám, protože to by pak bylo jasné, že vás sledovali *prohlásí borec se silným irským přízvukem* Páni, jsem sice Angličan, ale tenhle přízvuk je už i na mě moc *ušklíbne se provokatyvně..borec neváhá a vystartuje na něj, ale Ruska jen mávne rukou a borec se zastaví kousek před Siriusem, který má ruku na zbrani a kouká na něj celkem škaredě* Patricku *řekne Ruska chladně* Potřebujeme ho! *připomene mu a Patrick se s nelibostí zase stáhne, ale hází po Siriusovi nepříjemné pohledy..ten stočí svou pozornost k Rusce* Potřebujete mě? *nechápavě na ni kouká* A k čemu, slečno Bělov *Ruska mu ukáže na židli, aby se Sirius posadil, ale ten jen zavrtí hlavou* Raději postojím, děkuji *opře se jednou rukou o židli* Tak to já si z dovlením sednu *začla mluvit celkem obstojnou angličtinou* Jmenuji se Natasha *upozorní ho a prohlíží si ho* Takže? K čemu mě potřebujete, Natasho? *její jméno trochu procedí skrz zuby..nesnáší, když si tyhle arogantní ženské diktují podmínky*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » 30 pro 2012 15:13

No, potřebuji ochranu před těmi..pány *mávne směrem ven* kteří přece po mně stříleli, nemyslíte? *usměje se na něj přemile..Sirius jen pozvedne obočí* Nestačí vám vaše ochranka? *odvětí odměřeně* Všiml jste si snad včera, jak mi stačila? *hraje si s nějakou propiskou, kterou má stole* Máte si je pořádně vycvičit *pokračí rameny* To je vaše starost, né moje *prohlásí znuděně..Tasha se na něj zadumaně usměje* Nechcete přece válku gangů, viďte *vstane od stolu a pomalu přejde k němu* Dokážete si představit, jaké peklo by se rozpoutalo, kdyby někdo zabil přítelkyni mafiánského bosse, viďte? *je kousek za jeho zády..Sirius si jen povzdychne, ale mlčí* Budu k vám hodná a dám vám den na rozmyšlenou *přejede mu rukou po jeho, ten jí ucukne a postaví se tak, aby na ni viděl* A když odmítnu *přimhouří oči..Tasha se na něj opět přemile usměje* Tak víte, co je v sázce a můžete si rovnou kopat hrob *zašveholí* Včera jste si tak jistě nepřipadala *zavrčí..tasha se na něj zamračí* Můžete jít *odmávne ho rukou* A Siriusi *když už je u dveří..ten přivře oči a mírně se otočí* Máte čas pouze do osmi do večera.. *vyjde ze dveří, které se za ním zavřou a je pořádně nasraný*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » 30 pro 2012 15:13

*mezitím Jack odjel pěkně někde za roh tak, aby měl celkem pěkný přehled, co se kde děje..po asi čtvrt hodině, co se zrovna Sirius dohadoval s dotyčnou, o její ochraně, se na hlavní cestě opět ukázal černý mustang..Jack se orosil až na prdeli* Sakra! *zaklel a začal řešit, jak se dostat k Siriusovi co nejrychleji, aby mu dal vědět, že mají společnost..rozhlídl se kolem sebe a obešel barák z druhé strany tak, aby se mohl dostat ke dveřím, do kterých Sirius vlezl..na chvíli tam stál, když se dveře otevřely, využil situace a než se bodyguard vzpamatoval, tak byl uvnitř i se Siriusem, který byl už na půl těla venku* Šššš!!! *ukázal na psrt a jenom se modlil, aby ti týpci neviděli pohyb dveří..bodyguard se snažil něco udělat, ale nakonec ho ticho přesvědčilo..Sirius koukal překvapeně na svého parťáka, když se v tu chvíli objevila Tasha a zahalekala* Co se to tu děje?! Kdo je to?! *Sirius po ní skočil a zacpal jí pusu* Aspoň pro jednou zmlkni, pokud nechceš tady mít jatka! *zavrčel jí do ucha..a když viděl, že chápe, tak ji pustil, ale to už bylo pozdě, protože papundeklovou zdí prolétly kulky a všichni leželi na zemi..to si Sirius připomněl, že zapomněl, po tom chaosu v práci, dát tu kulku na balistiku, ale dlouho se tím nezaobíral a vytáhl svou zbraň a opětoval palbu..dokonce i Tasha překvapila a vytáhla svou, kterou se snažila pálit tak nějak rovně, aby nikoho z té pětky nezasáhla..nebyla dobrá střelkyně, ale lepší, než nic* Je tady ještě jiný východ? *zařval Sirius na Patricka, bylo mu jasné, že ten to tu má pod palcem* Za mnou! *zařval na ně a když slyšeli rozkopnutí už tak prostřílených dveří, mizeli v zadní části domu, odkud se dostali ven, na druhou stranu ulice* Kde je auto? *zeptal se klidným hlasem Sirius Jacka* Támhle *zavrčel Jack* Nemohls to vědět *položil mu ruku na rameno, aby ho trochu uklidnil* Musíme ji dostat pryč..ty tady s nima zůstaň, já zajdu pro auto a budu doufat, že mě nikdo neuvidí *ušklíbl se* Zbláznil ses? Půjdu s tebou! *ale Sirius ho zarazil* Ne, někdo tu musí zůstat *zavrtí hlavou* A když tak mi na náhrobek nechej napsat, že jsem byl statečný *uculí se a už chce jít, když v tu chvíli se ozve Patrick* Ne, půjdu s vámi já *Sirius se ještě otočí a jen zavrtí hlavou a vyběhne přikrčeně sám..pak si v duchu pomyslí, proč se vůbec krčí na cestě, která je mega široká, tak ji rychle proběhne a přijde mu divné, že po něm nikdo nevystřelil..ale dlouho si s tím hlavu neláme, zapadne do auta a nastartuje..vyjede na cestu a v tu chvíli se rozsvítí světla auta* A sakra! *šlápne na plyn a přijede co nejblíž k patníku* Dělejte! *zařve na ně* Půjde jen ona! Vy nás kryjte! *houkne Jack na ně a než se stačí pohádat, kdo kde s kým, tak ju vleče do auta..v tu ránu se ozve střelba, ale oběm se podaří zapadnout na zadní sedadlo* Jeď! Jeď! Jeď! *zahuláká Jack, Sirius šlápne na zpátečku a jede dozadu* Šílíš?! *Jackovi se mezitím podařilo dostat na sedadlo spolujezdce* Ne! Ten tank by nás rozmačkal! *zařve na něj, když vidí, že se zpoza rohu na ně vyřítilo nějaké SUVéčko..Sirius zatáhl za ručku a pořádně vytočil volant, aby mohli jet konečně nomrálně*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » 30 pro 2012 15:40

*mustang se za nima nijak nehnal, ale SUVečko na chvíli dotíralo* Sakra, moje auto! *zařve Jack* Máš zadní větrání *zakření se Sirius, když slyší, jak vzadu řinčí sklo..Jack si sedne tak, aby mohl střílet a podaří se mu střelit do předního skla, kde se rozprostře pavučina a jak řidič houby vidí, tak se mu řízení vymkne kontrole a zaparkuje autem v nějakém autě, které stojí na cestě* Do háje! *zakleje spolujezdec* Kdes dělal řidičák?! Fuck, fuck, fuck! *nasraně bouchne do palubovky*

Uff, máme je z krku *oddechne si Jack..Sirius se na něj zakření a hned se zamračí* Jsi postřelený? *prohlíží sï ho* Ne, nedostal jsem ani nic do vesty *otočí se na zadní sedadlo, kde leží Tasha* A sakra *ta mu věnuje křečovitý úsměv a pak omdlí* Příští zastávka, nemocnice *oznámí Siriusovi* Je zraněná? *vykulí oči a koukne do zpětného zrcátka tak, aby na ni viděl* A do háje.. *Sirius na to šlápne a za 15min zaparkuje u nejbližší nemocnice..drapsne ju do náruče a utíkají dovnitř* Potřebujeme doktora *zařve na celou halu, když je vidí, tak se zmobilizuje celý personál a začnou kolem nich skákat..Sirius jim řekne akorát pár věcí, co o ní ví a oni ji urychleně odvezou na sál..Sirius se rozhlídne kolem sebe a až te'd zjistí, že Jack není s ním..vyleze tedy ven, kde Jack stojí u auta a má slzy na krajíčku* Neboj, oni ti ho vymění *obejme ho kolem ramen* Nebo ti dám to svoje..vždyť se ti přece líbilo nebo ne? *snaží se ho povzbudit* Ale já jsem měl k tomu svému citový vztah *povzdechne si* Dáš mi teda to svoje? *vyzvídá s nadějí v hlase* Klidně *rozesměje se Sirius a jdou dovnitř* Teď si dáme to odporné nemocniční kafe a dáme se trochu dohromady..nemůžu uvěřit, že jsme to přežili bez zranění *uculí se, když vidí sestru, jak říká "ano, máme tady střelné zranění"* To já taky ne *prohodí Jack, ale to už Sirius jde za sestrou a ukazuje jí odznak a žádá ji, aby jí dala to sluchátko..neochotně mu ho předá* Ano, podporučíku, tady agent Black *Jack si svezl do křesla a pomalu začal usínat..když se probral, tak si uvědomil, že tam stojí kapitán a povídá si něco se Siriusem..asi musel usnout, jinak to není možné, proletělo mu hlavou* Pane *malátně vstane a boss na něj koukne* To nic agente, jen spěte dál..měli jste rušnou noc *prohlásí přátelsky..Jack jen zírá, ale Sirius ho zase usadí a sveze se k němu..boss si šel pro kafe* Jak se tu objevil? *vyzvídal Jack* Zavolal jsem mu..slečně Bělov musí dostat policejní ochranu *vysvětlí mu* A kapitán s tím souhlasil? *vyvalí oči* Kupodivu jo *připustí Sirius* Proč ju vlastně chcou zabít? *prá se Jack zmateně* Jo, to se jí budeme muset zeptat až po operaci *pokrčí rameny* Ted se trochu prospíme..byla to dlouhá noc *opře si hlavu o Jackovo rameno a usne..Jack toho víc taky nezvládne, takže to taky vzdá, protože spánek ho přemůže*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » 27 úno 2013 21:14

*rozlepí oči a na chvíli kouká kolem sebe..trochu se diví, že Jack nesedí vedle, ale když otočí hlavu, tak ho vidí přicházet i s pořádným kafem* Tak už jsi vzhůru *usmívá se na něj a podává mu papírový kelímek* Dík *oplatí mu úsměv a vezme si kafe* Ses byl projít? *Jack si sedne vedle něj* Jo, už jsem to tu nemohl vydržet..nesnáším nemocnice *zabručí..Sirius jen přikývne* Ještě je furt na sále? *kývne k lítacím dveřím a Jack jen přikývne* Spal jsi asi hodinu *ozřejmí mu* Jenom? *vykulí oči* Mně přijde, že už snad celý den *ušklíbne se..a sotva to dořekne, vyjde doktor, který si to rázuje přímo k nim* Vy jste ti agenti? *zptá se* To jde tak vidět? *ušklíbne se Sirius ironicky* Přežije to? *kývne k lítacím dveřím, když vidí, že ji vezou na pokoj* Jo, přežije..neutrpěla žádná vážnější zranění, jen tkáň je poškozená, orgány jsou v pořádku *oznámí* Výborně *přikývne Sirius* Můžeme za ní? *doktor přikývne* Ale jen na chvíli, musí odpočívat *oznámí jim a jde si svou cestou..Sirius koukne na Jacka a jdou k ní do pokoje* Jak se cítíte *zeptá se s předstíraným zájmem, když se postaví k její posteli* Žiju *prohlásí Natasha s úšklebkem* No výborně, to rádi slyšíme *prohlásí upřímně Jack, Sirius jen zvedne obočí, ale raději to nechá být* Tak co, už si vzpomínáte, co jste jim udělala? *uhodí na ni..Natasha jen zavrtí hlavou* Já nevědět *prohlásí silným ruským přízvukem* Já nic neudělat *dušuje se* Jo, to jsme před chvíli viděli *ušklíbne se Sirius a přejde blíž* Vaše ultimáta pozbyla platnosti ve chvíli, kdy se semlelo tohle *vrčí na ni* Takže kápněte božskou nebo my odcházíme a máte po ochrance *sdělí jí stroze..v tu chvíli mu zazvoní telefon* Takže? *houkne na ni..Tasha jen na něj valí ty svoje velké oči, ale mlčí* Jacku.. *koukne na něj, ten jen přikývne a stoupne si blíž k ní..Sirius odejde* Tohle už začíná být vážné *sděluje jí mírně* Potřebujete někoho, kdo vás ochrání, jinak a parťák s tím nebude soulasit, i kdyby to dostal příkazem, pokud nebude vědět, proti komu stojíme *posadí se do křesla* Tohle jsou hodně zlí hoši *kývne hlavou..Tasha se jen lehce usměje* To já vědět už dávno *povzdechne si* Já.. *prudce se nadechne a zkřiví obličej, protože ji rána bolí* Kdybych mluvit, tak už být dávno mrtvá..oni jen strašit *ušklíbne se..Jack si jen povzdechne, ale dál ji už nevyslýchá a jen u ní sedí*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » 27 úno 2013 21:21

*zvedne telefon* Ano, pane? *mluví klidným hlasem* Ne, nechce mluvit *zavrtí hlavou, i když ho nevidí* Ano, budu se snažit *přikývne* Jakou zprávu? *zeptá se zájmem* Moje žena? Co je s mojí ženou? *povytáhne obočí* Narazila na tenhle případ? A jak to víte? *protáčí oči a jde vidět, jak mu to šrotuje v hlavě* Vy ji necháváte sledovat?! *hlas mu trochu ujede* Proč? *vyzvídá* Hrabe se v naší databázi.. *opakuje* Ale vždyť naše Ministerstvo to má svolené, tak v čem je problém? *ptá se dál* Narazila na náš případ? *kouká vyjeveně* Ale vždyť by nám mohly pomoct *oponuje* Ano, pane..promluvím si s ní.. *přikývne, ale není z toho nadšený* Dobře..ano.. *položí telefon..sotva tak udělal, tak se ozve další zazvonění..opět ho zvedne* Prosím.. *ozve se* Ahoj zlato..
Sirius Black
Mág

Další

Zpět na Megland