Africká výprava Remuse a Styx

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Africká výprava Remuse a Styx

Příspěvekod Styx Lupin » 25 úno 2013 21:40

V kůži zvířete je to něco jiného... to ten lov prožíváš jinak. Zvířecí instinkty potlačí ty lidské. Sám to přece znáš +hájí se s úsměvem+ Jako člověku se mi to zdá kruté, ale vím, že je to boj o přežití. Jeden nebo druhý +připustí, že to tak musí být+ Chtělo by to najít nějaký pěkně košatý baobab, na něm by snad nehrozilo, že bychom spadli z větve +zasměje se a už je na odchodu, když se ještě otočí, kam jí Remus ukazuje a zpozoruje geparďátka+ Ach, ty jsou ale rozkošné! +rozplývá se nad nimi+ Hned bych si jedno vzala sebou +koukne po očku na Remuse, jak se tváří+ ale mám obavy, že jejich máma by z toho nadšená nebyla +uculí se a pak s potěšením sleduje, jak koťata přiběhnou k mršině a začnou hodovat a už jí to nepřipadá tak hrozné jako předtím+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 26 úno 2013 11:38

To ano...ale mi to připadá stejné i tak, vnitřně, i když jsem člověkem...*vysvětlí, pak se trochu zarazí, jak to vyznělo a pokrčí rameny* má šelma nespí nikdy..ne docela.*uculí se* No..a to bude tvůj bojový úkol...najít správný strom...*koukne dozadu* no, hlavně ta velká číča by nebyla ráda...ale třeba s náma z výpravy odejde nějaké zvíře navíc...*zatváří se tajemně*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 26 úno 2013 19:18

+pohlédne na něj a usměje se+ U tebe je to přece jen trochu jiné... ty jsi šelma pořád, já jen, když se proměním. Všimla jsem si, jak jsi zaujatě sledoval ten lov... líbilo se ti to? +zeptá se, opravdu ji to zajímá+ Můj první bojový úkol +směje se a jak jsou na tom kopci, začne se rozhlížet po krajině+ Co tamhle? Tam nahoře bych se cítila docela bezpečně +ukáže na několik stromů v dálce, vyčnívajících jako obři vysoko nad savanou+ Ty si chceš přivézt z výpravy nějaké zvířátko? +otočí se k němu s nadšeným zájmem+ Já chci taky suvenýr z Afriky +kouká jako štěňátko+

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 26 úno 2013 19:24

Hm...no dobře, přiznám se bez mučení...líbilo.*přikývne* né tolik, že bych se musel přidat hned teď...ale, jo.*rozhlídne se kýženým směrem* no...tak tam budeme v bezpečí....máš s sebou horolezeckou výbavu?*usměje se* Doufám, že se nebojíš výšek...hmhm...možná*napíná ji* i když nebude ani tak moje...jako spíš, naše, jestli se to povede.*nakloní se a políbí ji* tak suvenýr? Třeba na něco přijdu..

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 26 úno 2013 21:02

+usměje se na něj, když jí přizná, že se mu lov líbil+ Nepřekvapuje mě to. Spíš bych se divila, kdybys řekl, že ne +pohladí ho láskyplně po tváři a vrátí mu polibek+ Výšek se nebojím. Naopak... víš, jaký budeme mít z té koruny výhled? Teď už jen, abychom tam bezpečně do tmy dorazili +zvedne se a radši pomalu vyrazí+ Naše společné? +rozšíří se jí oči+ Co máš v plánu? Teď budu pěkně napjatá, když jsi mě tak navnadil +culí se na něj a vůbec to z něj netahá+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 27 úno 2013 13:05

Hm.. A to bych ti lhal, kdybych řekl že ne...*přikývne* to zvládneme...není to zas tak daleko...ano, společné, dá se to tak říct...no jen přemýšlej, co máme my a zvířata společného...*schválně ji napíná.* Není to tedy jisté, ale jestli se nic nezměnilo, zatímco jsem to domlouval od nás z Anglie...*vydají se krajinou a skutečně jsou u velkého stromu ještě za slunce* Tak..*koukne nahoru* půjdu nám nachystat hnízdo, aby nás nic nesežralo...*shodí bágl a vytáhne z něj lano, závěsnou moskytiéru s lůžkem* přibalila sis svoji?*mrkne na ni, mezitím co vytahuje zbytek, co bude potřebovat, naskládá si to všechno do jednoho pytle tak, aby měl volné ruce a mohl nahoře pracovat* mám v batohu ještě nějakou zásobu jídla...tak boje bylo dneska dost*mrkne na ni, že antilopy jsou v bezpečí*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 27 úno 2013 20:29

+stojí pod baobabem a kouká nahoru do jeho koruny+ Tak tudy zaručeně vůbec nic za námi nevyleze +poznamená spokojeně+ Mám... tu od tebe +mrkne na něj a vytáhne z tlumoku houpací síť i s moskytiérou a vloží mu ji do pytle+ Co to jen může být... co máme společného se zvířaty? +přemýšlí, až se jí kouří z hlavy+ ...že se v ně proměňujeme? Kožich! Chceš si pořídit předložku ke krbu z leopardí kůže +uculí se a hádá dál+ Nebo chceš adoptovat nějaké opuštěné mládě? +kouká na něj, jestli uhodla a pak jen bezradně pokrčí rameny+ Já fakt už nevím... vzdávám se.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 28 úno 2013 20:43

Fajn...*koukne do pytle, že má všechno* předložku před krb? Hm..to mě nenapadlo, ale...*zamyslí se* ne, to není ono...dobře, tak napovím, společnou máme jednu instituci...Zoo...takže to bude přírustek do Zoo, takový maskotek, jestli budeš pro...mají tady jedno zvířátko, co zachránili z pytlácké pasti, pustit ho zpátky nemůžou...a starat se o ně nemá kdo.*prozradí* ale co konkrétně, to se nech překvapit. Hned jsem zpátky, můžeš vytýčit ochranný kruh? Jistota je jistota...kdybych padal, tak hlavně uteč...*mrkne na ni ještě a a vyhodí nahoru do větví lano, pravda, trochu kouzelně upravené, tak vysoko by ho nedostal...chvíli tahá, ukotví ho a leze nahoru*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 28 úno 2013 21:19

Jo zoo! Že mě to nenapadlo +rozsvítí se jí v hlavě a je z toho celá nadšená+ To je úžasný nápad zachránit to zvíře. Samozřejmě, že se o něj postaráme. A jsem hrozně zvědavá, co to bude +hoří nedočkavostí, ale víc už opravdu nevyzvídá, chce se nechat překvapit+ Já zatím skočím pro čerstvou vodu +nabídne se a vezme jeho i svoji prázdnou láhev a vydá se hledat zdroj pitné vody. A Remus už má nejspíš hnízdečko v korunách dávno připravené a Styx se ještě nevrací, i když se začíná pomalu smrákat :D +
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 28 úno 2013 23:23

*už má nahoře vysnovaný pomalu hrad, tak nakonec spustí provazový žebřík a sleze, slunko na obzoru už zalízá...* Styx?*rozhlídne se, kromě báglů nikde nic* Styx!!*zavolá hlasitěji a rozhlíží se kolem, ale jak ji nevidí, tak se svižně vydá skrz keře k nedalekému napajedlu, po cestě ji volá a kouká, jestli neleží někde se zlomenou nohou*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet