od Sirius Black » 27 úno 2013 21:44
*Jack si na chvíli povídá s Natashou o ničem, když tam vrazí naštvaný Sirius* Tak hele, dámo, začněte už mluvit, nebo se neznám *vrčí* Co dělá ta vraždící mašina v Anglii, když vy jste tady? *oboří se na ni..ona jen na něj vytřeští oči..Jack vstane a chytne Siriuse za ruku..ten se mu vytrhne* Siriusi! Sakra, Siriusi *zařve na něj..Sirius se otočí na podpatku a zařve dveře..pak zas dojde zpátky* Tak už zatraceně mluvte! *houkne na ni* Vraždící mašina?! *zakvílí Tasha* Říká vám něco chlap, který vyvražďuje jen tak pro zábavu rodiny? Znáte někoho takového? *hlas se mu zatím nepodařilo ztišit..Tasha jen vrtí hlavou* Kdo byli ti chlapi, co po nás stříleli? Tady se už nejedná o nějakou podělanou válku gangů a vy to víte! *Tasha jen polkne* Takže..co jsou zač? *nepřestává na ni dotírat..Jack to už vzdal a sedí v křesle..Tasha na něj koukne* Vy se mě nezastat? *mrká na něj svými dlouhými řasami..Jack jen pokrčí rameny* Parťák má pravdu, tak co mám dělat? Začněte mluvit a my vás z toho vytáhneme živou..je to jednoduché *ozřejmí..Tasha chvíli hledí do blba..Sirius ztratí trpělivost* Jacku, jdeme..tohle nemá smysl *zavrtí hlavou a mají se oba k odchodu* Počkat! Počkat! *zařve na ně* No, tak dobře..tak dobře *povzdechne si* Ale moc toho nevím *vrtí hlavou, když se ti dva vrátí a postaví se naproti ní..zavládne dusné ticho* Pan Brown, jak mu říkáte, obchodovat s Arabi..na co jen si vzpomnět..a najmout někoho z venčí, ale já nevědět koho..přísahat!, aby to dopravil do Amerika.. *hraje si s prostěradlem* S čím obchodují *zeptá se Sirius už klidným hlasem* Drogy, zbraně, ženy..cokoliv *přikyvuje* A vás se chce zbavit proč? *ptá se dál* Protože já už s tím nechtít mít nic společného *vrtí hlavou* Hodně krve *prohlásí..Sirius se sice mračí, moc jí tu poslední historku nebaští, ale nic neřekne* Ona zabít všechny..všechny *prohlásí Tasha* Prosím, zůstaňte.. *sem tam se jí podaří říct něco vyčasované* Dobře, zůstaneme *přikývne Sirius bez vytáček..Jack je překvapený, ale nic neřekne* Teď se vyspěte..máte agenty před dveřmi, ti vás budou hlídat..my se teď jdeme trochu vyspat a pak dorazíme..nebojte se, jsou vycvičení.. *snaží se ji uklidnit, když vidí ten vyděšený výraz..pak oba odejdou*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.