od Payne » 27 pro 2018 21:17
Jasně. Je to tvojí součástí. +pokrčí rameny, jakoby to přece bylo úplně jednoduchý+ Bezva, tak já něco vymyslím. +zazubí se a už se na to opravdu těší.+ No..dobře, když myslíš. +pokrčí nakonec rameny a nechá to být, hlavně ale proto, že se teď rozhodně nechce hádat, ne když našli tohle křehký "skoro-normálno" po takové době. Protáhne se a zívne, jak kotě.+ Asi bych šla spát, jsem unavená, že bych snad usnula i ve stoje. +uculí se, vstane a dojde ke svý tašce, kde má ještě jedno tílko na převlečení, což se hodí. Protože jí náhle osvítil velice zákeřný nápad. Sice mu slíbila, že na něj nebude spěchat a tlačit na něj. To ale neznamená, že to nebude zkoušet jinak, nenápadně. Takže si teď svlékne tričko i sportovní podprsenku a natáhne si na sebe bílé tílko. Pak si sundá kalhoty a zůstane jen v kalhotkách. Pro sebe se uculí, když je k němu zády a když se otočí, tváří se jakoby nic, dokonce se zvládne i nezačervenat.+ Koupelna je tvoje, já už se sprchovala. +oznámí mu a pousměje se. Pak si sedne na matraci, kterou jim vyčaroval a začne si rozčesávat vlasy+
I'm not a victim. I'm a survivor.