Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 01 led 2019 22:06

no, ani ne. víc bolí když mě kope dovnitř, tam co mám orgány a tak. +usměje se+ a taky mi teď furt tlačí na močák, jak klesá dolů. ale zase se mi líp dýchá. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2019 22:10

Kočko. +koukne na ni a opatrně jí osahává břicho+ A nebojíš se, že tě třeba propíchne. +koukne jí na to břicho a zkusmo do něj píchne prstem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2019 22:12

no... jako kecala bych kdybych řekla že ne. +zazubí se+ ale sophie mě taky nepropíchla, tam je spousta vrstev. Propíchne mě dole až bude chtít ven. +zasměje se, a dá mu pusu, protože je roztomilej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2019 22:16

Sophie ti to taky dělala, +zasměje se a zavrtí hlavou+ No to neměla, já jí dám na zadek. +uchichtne se a pusu jí oplatí+ Tys mě teda vyděsila kočko. +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2019 22:21

ona za to nemůže, potřebuje se protáhnout, a nemá kam. +uculí se+ už to může bejt fakt každým dnem. +pousměje se, stulí se u něj a za chvilku usne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 08 led 2019 21:23

+poslední dny už spíš jen tak polehává, protože se jí nechce nic, nabírá síly a užívá si, že se ještě aspoň trochu prospí, teda aspoň než se probudí sophie, vleze jí do postele a vyhrne jí košili a začne jí píchat do břicha+ Mi-mi poď-ven cu-hlát. +prozpěvuje a pak se hihňá, když ji zevnitř někdo kopne+ no už za chvilku, neboj. +směje se jí Vicky a ještě ji trochu tulí, dokud mají čas jen pro sebe+ za chvilku už tu bude, slibuju. +vtiskne sophii pusu na čelo+ a víš, co jsme říkali. +cvrnkne ji do nosu+ jo, opatuný. +zahučí sophie a tlapkuje jí břicho+ jo, to musíme. Bejt opatrný. na miminko. +pousměje se+ a bude plakat, protože ještě neumí mluvit. +vykládají si tam+ jo já naucim. +přikyvuje sophie+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 22:02

+Jeefes je přijde přivítat a robin taky, hned se jí ometá kolem nohou, a sophie mu vykládá, že přivezla ségru+ Hurááá jsme doma. +uculí se na ně, a je fakt ráda+ Tak co Sophi, ukážeme zoe pokojíček? +usměje se na ni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 22:05

Jo? Myslíš, že se jí tam bude líbit? +uculí se na ni a jde hnedka za nima a umravňuje Robina, aby moc nevyváděl a nesrazil někoho na zem, ale daří se mu to tak na půl, tak ho radši zavře do ložnice, kde si hnedka Robin lehne na postel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2019 20:41

+Byron je ten den u Majka a něco tam spolu plánujou, tak je doma s holkama a večer je obě uloží, ale moc dlouho v postýlkách nevydržej, takže nakonec skončí všechny tři v ložnici, Zoe jí potichu oddychuje stulená na břiše a Sophii má v klubíčku u boku, jednou rukou hladí každou lehce po zádech a tak napůl pochrupuje, ale ještě nespí úplně pač čeká na byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2019 20:51

+vrátí se večer, protože museli ještě probrat nějaký kódy, co nefungovali, i když měly, tak museli zkusit všechno a stejně to nerozjeli, tak se vrátí utahanej domů a najde je tam v ložnici a hnedka se mu zlepší nálada+ Ahoj, holky moje. +uculí se a vleze si za nima+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London