Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 01 led 2019 23:00

Vicky.. +vydechne s úlevou a pomůže jí si sednout a kontroluje ji+ Co se stalo? Jak ti je? Mám zavolat záchranku? Já ji zavolám. +vezme si monil a vytočí číslo+ Já nemám zmrzlinu Sophi. Teď ne.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2019 23:02

+trochu se jí zatočí hlava, když se posadí, opře se o linku a koukne na něj+ co se děje? +zeptá se zmateně, automaticky si omotá ruku kolem břicha a když ucítí prcka kopnout, trochu se uklidní+ nee, já nechc k doktorovi. +přejede si rukou přes oči, a sophie se začne vztekat a natahovat že nemá zmrzlinu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2019 23:04

No to teda půjdeš. +koukne na Vicky a odpoví na záchranku, že jeho žena omdlela a je těhotná a že mají přijet+ A ty toho necháš mladá dámo, nebo dostaneš záhlavec. Mámě je špatně a ty myslíš jenom na svou zmrzlinu! +koukne na sophii+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2019 23:08

to nic není, akorát jsem dneska ještě nejedla a moc nepila. +smlouvá trochu+ Nebuď na ni hnusnej, ona tomu nerozumí. +koukne na něj, ale to už je tam Jeefes a jde se o malou postarat a důstojně to tam obhospodařuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2019 23:12

Měla bys na sebe dávat pozor. +koukne na ni s obavou a sedne si tam k ní+ Budou tady do dvaceti minut. +chytne ji za ruku a povzdechne si+ Já mám o tebe strach a nějak se to naučit musí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2019 23:15

+Sophie vedle řve a stěžuje si jeefesovi, že nemá zmrzlinu+ No já ji nechci děsit. Nechci aby se o mě bála. +povzdychne si taky, vezme ho za ruku a opře se o něj+ Já vím, nějak jsem to dneska podcenila. +pousměje se+ myslím, že m jen klesnul cukr+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2019 23:18

+povzdychne si a hladí ji po ruce+ Já jsem tam celej ten nákup nechal a valil jsem hnedka domů. +koukne na ni+ Já bych byl radši, kdyby tě vyšetřili. A i malou, jestli je to v pohodě. +pohladí ji po břichu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2019 23:21

No jo, tak to sme bez nákupu. +uculí se, a povzdychne si, protože ví, že ona má pravdu+ No jo, měla bych jet aspoň na ultrazvuk. +přikývne+ ale už je mi líp. +usměje se na něj a trochu chytí barvu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2019 23:26

Já to objednám na netu. +usměje se na ni a když přijedou se sanitkou, tak je vezme dovnitř, jí nakáže aby nikam nechodila a všechno jim vysvětluje a oni si chystaj ultrazvuk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2019 23:29

+no ona se ani nikam nechystá, jen tam sedí a čeká, a pak se omlouvá záchranářům, ale vyhrne si šaty a nechá si udělat ultrazvuk+ vidíš, je tam pořád. +usměje se na Byrona, ale taky se uklidní, když na obrazovce vidí mimino, stiskne mu ruku a drží se ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London