Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Dean » 10 led 2019 23:27

+domluvili se s Payne, že jí přijede pomoct přestěhovat nějaký další zimní oblečení, který nestihla přemístit napoprvé, takže se objeví chvíli po poledni, zazvoní a když ho Payne pustí dovnitř, trochu zaraženě kouká, co to tam mají za školku. Nicméně pořád je smrtelně naštvanej, takže jen zamumlá ahoj a zapadne do Paynina pokoje+ Díííííííín. +zavýskne Sophie, že našla někoho dalšího, kdo ještě neviděl její světelnej meč, a začne bušit mečem na dveře do pokoje :D+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 led 2019 22:28

Hmm...+přikývne jen neurčitě, ale ani ona nepovažuje za rozumný zrovna tohle probírat před mládeží+ No pohádky jsou náhodou pořádně drsný. +zašklebí se pobaveně+ Však vlastně vůbec nebyly myšlený pro děti. A o bratrech Grimmových ani nemluvím. To byli...+úchylové nazančí jen rty a koutky jí cuknou. To tak, aby se pak Sophie v nevhodný chvíli někoho ptala, co to je úchyl:D+ Nemáš ani tušení...+prohlásí procítěně a zakroutí očima+ Patnáct? To je nějak málo, ne? +zvedne obočí a zadívá se na Sophie se světelným mečem v ruce+ Doufejme, že dvacet. Dvacetpět, když jich pár trochu odradím...+uculí se malinko zubatě+ Dělám si srandu, naučím ji, jak je může vyděsit sama. +zasměje se a vesele na Vicky zamrká+ Teda, to je ale pěkný. +usměje se nad tím jménem+ Tak to věřím, že ho to asi dostalo. +pousměje se+ No jo, promiň. +uculí se na Payne; kývne Deanovi na pozdrav, ale klidně si mohla ušetřit práci, protože stejně úspěšně předstírá, že tam není. Jen si trochu rezignovaně pozvdechne a usměje se na Vicky+ S dětma jsou jen problémy. A čím jsou větší, tím je to horší. +oznámí jí kysele+ Tedy ne že bych měla zkušenosti s těmi mladšími verzemi, ale...+pokrčí rameny a zasměje se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 11 led 2019 22:29

To je ale krásný jméno. +řekne jí a usměje se, tak měkkce+ Budeš velká ségra, víš? To je velká zodpovědnost. +podívá se na ni vážně a pousměje se+ Bylo by fajn, kdybyste o mě nemluvily, jako bych tu nebyla...+střelí pak pohledem po Bí, když tak zachytí konverzaci o babičkovatění:D No pak se ozve zvonek, tak jde radši otevřít.+ Ahoj. +usměje se na něj a pustí ho dovnitř. Nad tím strohým pozdravem a okamžitým zmizením v pokoji si jen trochu povzdechne a jde za ním+ Promiň, zapomněla jsem ti říct, že přijde Vicky s holkama. +usměje se na něj omluvně; a jak už si zvykla, pomalu k němu dojde a opatrně ho objeme, jen lehce vklouzne rukama kolem jeho pasu, vzhlédne k němu a nabídne mu rty k polibku. No když uslyší bušení na dveře, koutek jí trochu zacuká a pak se smíchem zavrtí hlavou+ Fakt nechápu, jak Vicky s Byronem zvládli vyrobit druhý dítě...+uculí se pobaveně+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Victoria » 12 led 2019 00:33

jo, občas je trošku umírňuju. +uculí se+ Ale byron má naštěstí dost fantazie na to, aby si vymyslel dost vlastních pohádek. +usměje se tak měkce+ No... já když si vzpomenu na sebe v tom věku, tak si nedělám iluze. +zazubí se. Všichni zúčastnění vědí, kde byla ve dvaceti :D+ Ahoj Deane. +pousměje se a jen lehce nadzvedne obočí nad jeho vlažnou reakcí+ evidentně na tom o tchýních něco bude, což. +zasměje se+ Jo, to se říká, malý děti, malý problémy... +přikývne pobaveně+ Člověk je musí vychovat nejlíp jak dovede a pak se hodně modlit. +uchichtne se trochu, a sleduje, jak sophie buší na mlaďochy+ Sophi, Payne si chce povídat s Deanem, pak zase přijde za tebou, jo? +zavolá na ni, a kouká, jak se natahuje po klice, chvilku ji tak zamyšleně sleduje, a pak se tiše zeptá, aby je nebylo slyšet+ Šlo to hodně blbě? +ale radši se na ni nepodívá. Vlastně ani neví, na co se ptá, netuší, kolik toho Becca o tomhle konkrétním problému ví, a v jistejch věcech ji limituje neporušitelnej slib+

+Sophie se nehodlá nechat odradit a hopsá na kliku tak dlouho, až se jí podaří se na ni pověsit a otevřít si, a pak tam na ně vběhne+
+Dean zapadne k ní do pokoje tak rychle, jak to dokáže, aniž by to vypadalo jako útěk, a pak se na n usměje+ to přece nevadí. +pokrčí rameny. párkrát s ní u vicky byl, když měla hlídat sophii, ale většinou tam teda byli sami. Vicky mu prostě připadá trochu divná, a nedokáže se oprostit od představy jí a Jadea spolu, a to je prostě megapodivný. Dvakrát tak podivný, když ji vídá běhat kolem dětí. Obejme payne kolem pasu a políbí ji na rty+ No to teda nevím, vypadá to, že si umí chvilku vybrat dost přesně. +zasměje se, a když tam Sophie vpadne, skloní se a vezme ji na ruku+ Tak ukaž co to máš. +povzdychne si, ale usmívá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 led 2019 22:55

Hmm, když se nad tím zamyslím, tak já ve dvaceti...+zatváří se a koutky jí cuknou+ ...tak se nad tím radši zamýšlet nebudu. +zasměje se+ Jo, něco asi jo. +povzdychne si+ Ale ať je radši nasranej na mě, než na Payne...+pokrčí rameny+ A modlit se časem asi taky začnu. Možná dřív než později...+ušklíbne se a pak s úsměvem kouká na Sophi, jak se na ně dobývá; pak na Vicky krátce koukne+ Vlastně...líp, než jsem čekala. Aspoň z počátku. +vrátí se v duchu zpátky do toho dne+ Byla starší, než bývá běžný, asi jedenáct nebo dvanáct. Možná i víc, ale vypadala mladší. +řekne tiše a trochu ji překvapí, že pořád cítí tu bezmoc a vztek+ Chtěli jsme se pokusit odčerpat část její magie. A jsem si jistá, že by to šlo, povedlo by se to. +podívá se na Vicky a rty jí zkřivý hořký úsměv+ Ale pak se objevila MACUSA...+dodá a potřese hlavou+ Pak už nešlo nic dělat...+pokrčí rameny a zadusí ten pocit frustrace a vzteku hned v zárodku+ A Jade...nikdy bych nevěřila, že dokáže být tak...+odmlčí se a zavrtí hlavou, vlastně ani neví, jak to popsat, ale to jak k Purity mluvil, jak se na ni díval, na to nezapomene nikdy.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 12 led 2019 23:16

Dobře. +zašeptá pak do jeho rtů a políbí ho zpátky, zdaleka ale ne tak, jak bych opravdu chtěla+ Jo, to teda umí. +zasměje se a musí se usmívat, když Dean vezme Sophi na ruku a ona mu hned začne všechno vyprávět. Mimoděk si vzpomene na jeho sourozence a pomyslí si, že by ho vážně měla nějak přimět, aby je navštěvoval častěij.+ Co kdyby jsme ji vzali na chvíli ven? Třeba do parku...? +napadne ji najednou a koukne na něj+ Ať si ty dvě můžou v klidu pokecat...+pousměje se trochu+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Victoria » 12 led 2019 23:33

Jo, nápodobně. +zasměje se+ No, a žijem, ne? +uculí se trochu+ Ten taky hrozně vyrostl. +usměje se, když Dean zmizí v pokoji. Vlastně ji napadne, jak je teď podobnej Jadeovi. Znala ho jako malýho kluka, a teď už je to úplně dospělej chlap. Jasně, je to nejspíš jen tou koženou bundou a strništěm, postojem a pohledem, ale stejně si přijde stará :D+ Za tím taky čuchám zajímavou historku. Tyjo, vám se dějou samý cool a drsný věci, já ti můžu vykládat tak maximálně o těhotenským otékání nohou a jak se se sophií učíme počítat do pěti. +zazubí se, ale pak zvážní a poslouchá ji, a žaludek se jí přitom stahuje víc a víc+ Ježíši... +zamumlá. Tak malý děcko... úplně jí z toho tuhne krev+ Tohle je stejně šílený. Nějaký týraní? +zeptá se, i když neví, jestli chce slyšet odpověď+ To muselo bejt hrozný. +povzdychne si, rukou si přejede přes tvář a podvědomě pohladí Zoe po malý ručičce. Jestli se jim to skoro povedlo, Jade musel bejt úplně mimo+ Jo... +přikývne. Asi tuší, jak to myslí+ On... +začne opatrně+ Tenkrát... jsme se doslechli o nějakým obscurovi v Indonésii. Hned tam vyrazili, ale už to nestihli, byl mrtvej dřív, než se tam přemístili. +koukne si do klína na propletený dlaně+ Nějakej malej kluk, ani ne sedm let. +zavrtí hlavou, ty mateřský hormony jí to nějak dělají těžší+ V životě jsem ho neviděla tak strašlivě vytočenýho. Fakt nikdy, ani když... no, nikdy. +krátce koukne na Beccy+ Myslela jsem, že mě zabije. +ušklíbne se trochu+ Tři dny jsme nevěděli, kde je... +potřese hlavou, a nenápadně po ní úkosem koukne. Netuší, jestli ví o týhletý kapitole z Jadeový minulosti, ani jak moc se vlastně ti dva sblížili, a nechce se jí umřít kvůli nevhodně spuštěnýmu neporušitelnýmu slibu :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Dean » 12 led 2019 23:39

+Sophie se Deana nestydí, protože ho někdy vídala doma, když tam byl s Payne a hlídali ji spolu, takže hned nadšeně žvatlá o svým meči a taky že má Zo a že táta je jedi, a Dean se trochu usmívá a trpělivě přikyvuje, občas na Payne mrkne, a vlastně mu to přijde docela vtipný+ Jo, to bysme mohli. +přkývne+ Dlouho jsme spolu kvůli práci jen tak nebyli venku.+ uculí se na ni. Navíc čím dál od těch dvou bude, tím líp :D+ Co prcku, chceš s náma ven? +zeptá se Sophie vážně, a ta na něj vyplázne jazyk+ Nene já nejsem pucek. Sem veuká. Zo je pucek. +zakření se na něj+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 led 2019 02:16

Jo, zajímavá rozhodně je. Možná až moc...+povzdechne si; až budou mláďata z doslechu, klidně poreferuje:D+ Jo. +přikývne krátce+ Dá se říct, že přímo učebnicovej případ. Stará, vznešená kouzelnická rodina. Matka zanášela s nějakým mudlou a otěhotněla. A ke vzteku celý rodinky měla tahle malá half-blood princezna víc magie, než všichni ostatní. A hlavně prvorozený, legitimní synáček. +ušklíbne a i tyhle pocity jsou pořád stejně intenzivní, jako tehdy. Poslouchá ji a po zádech jí přejede mráz, když si vybaví jeho výraz a to, jak ho její horší Já ještě provokovalo. A asi až teď jí naplno dojde, že si tehdy zahrávala možná až moc. Zachytí pak její pohled a tuší, co to znamená a přikývne.+ Jo, vím, že je to pro něj osobní. Že jeho sestra byla obscurus. +řekne to nahlas a krátce na ni koukne+ Pomstili jsme ji. +řekne po chvíli ticha a přes rty jí přelétne prchavý úsměv, který v kontrastu s tím, co ta věta nejspíš znamená, působí trochu...znepokojivě+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 13 led 2019 02:35

To zní děsivě. +zazubí se+ Chudák holka. +povzdychne si smutně+ Některý lidi by fakt děti mít neměli. +zašklebí se, a pak trochu překvapeně zamrká+ Vážně? +vykulí trochu oči. Lhala by, kdyby tvrdila, že není malinko překvapená, že zrovna o tomhle ví, nějak si neumí představit, že by se s tím svěřoval, ale těžko říct. Nevidí do toho, co mezi sebou mají+ aaaaah panebože to je taková úleva. +vydechne, jak jí spadne určitá tíha z krku, je ohromně osvěžující moct se o tom po tolika letech s někým pobavit :D+ Já sem strašně špatná v udržování tajemství, málem mě to vždycky sežere zaživa. +zazubí se na ni+ je mi jasný, že tragická backstory člověka neomlouvá v tom, jak se chová v současnosti, ale... jo, bylo mi ho líto. +přizná se+ Teda, já a Alex, moje ségra, se nijak moc nemusíme, ale představa, že bych ji musela sama zabít, to je fakt šílený, úplně by mě to rozbilo. A oni si byli fakt blízký. +otřese se trochu nad tou představou+ Vlastně i po tom všem mám tak nějak furt potřebu ho před lidma omlouvat. +ušklíbne se, a pak se trochu pousměje, když zachytí ten její úsměv, a napadne ji, vlastně poprvé, že tohle je možná důvod, proč spolu nikdy nemohli dlouhodobě bejt, a proč zrovna s Beccou by mu to možná i klapat mohlo+ To je... asi dobře. +usměje se a radši se neptá na detaily. protože jestli potom byl schopnej nějaký takovýhle činnosti, znamená to, že to asi zvládnul+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu