Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Payne » 13 led 2019 02:49

Tak bezva. +usměje se nadšeně+ Jo, to je pravda. +přikývne pak a trochu se pousměje+ Jasně, že nejsi prcek. Jsi velká ségra. +usměje se na Sophi+ Tak, co půjdeš s náma? Můžem jít do parku a dáme si něco dobrýho a děsně nezdravýho. +zamrká na ni spiklenecky+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 13 led 2019 02:58

Tak to pardon, slečinko. +zasměje se tiše, cvrnkne ji do nosu a postaví ji na zem+ Jo já pudu. +přikývne sophie+ koupíme dolt. +rozhodne se, chytne se Payne za ruku a je připravená vyrazit, a Deana napadne, že by byla dobrá máma, ale nahlas to neřekne, protože taková debata je ještě dobrejch pár let nečeká :D Natáhne si kabát, počká, až Payne obleče Sophii boty, a čeká v chodbě, aby nemusel konverzovat s Beccou a Vicky :D+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 led 2019 03:45

No jo. +pokrčí rameny a trochu se uculí+ Ne teda žádný detaily, nebo tak, ale...+znovu to lehké pokrčení ramen+ No, na to mám asi jedinou radu. +nakloní se k ní spiklenecky, jakoby jí sdělovala taky velký tajemství+ Neskládej neporušitelný sliby. +uculí se a oči jí pobaveně blýsknou; pak se ale taky zarazí a překvapeně na ni koukne+ No...tak tohle je třeba detail, který jsem nevěděla. +podotkne trochu dutě+ Takže je asi dobře, že jsem to udělala já. +dodá s trochu cynickým úšklebkem, ale myslí i na to, že jsou i horší věci, než muset svoji sestru zabít...+ No...přede mnou ho asi omlouvat nemusíš. +ujistí ji pobaveně+ Nevím, jestli dobře, ale užili jsme si to. +prohlásí a pousměje se+ A oni si to zasloužili. Všichni. +pokrčí lhostejně rameny+ V každým případě...+řekne pak a koukne na ni+ ...to jeho impérium mě docela...ohromilo. +přizná pak bez vytáček a v očích jí zablýskne. To prostě byl zážite, kterej nechal poměrně hlubokou stopu a to by nechal, i kdyby nebyla asi tak dvě vteřiny od stříbrný kulky v hlavě:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 13 led 2019 03:53

To je skvělej nápad, Sophi. Dáme si dort. +zasměje se a jde se Sophie zpátky do obýváku, aby řekla Vicky, že vezmou Sophie ven. Oblíkne ji, v chodbě jí obuje boty, mávne těm dvěma a pak všichni tři vyrazí do víru Big Apple:D+
Payne

Příspěvekod Victoria » 13 led 2019 14:12

dík, to je dobrá rada. +zasměje se+ Ne že bych teda měla na výběr. +uculí se trochu, i když to teda moc k smíchu není+ Vyměnila jsem to za svůj život... a za Byronův život. +poznamená tak nějak věcně+ Vlastně mám docela kliku. nevím o nikom jiným, kdo by porušil deal a přežil to. +ušklíbne se trochu a pokrčí rameny+ Takže se snažím moc neprovokovat. Vyhovuje mi žít takhle... normálně. +usměje se, ale pak se trochu lekne, že něco prokecla :D+ Aha... ups. +uculí se nevinně, ale smrtelný křeče nenastupujou, takže to neporušitelnýmu slibu asi nevadí+ Jo, to asi jo. +přikývne+ Já vlastně taky vím jen drobnosti. Něco od Tylera, něco od Jadea, něco co jsem slyšela a neměla. +pousměje se a koukne na ni+ Dva roky ji držel naživu a při smyslech, úplně sám, v šestnácti. +zavrtí hlavou trochu nechápavě+ Kluk, kterýho v životě nikdo neučil čarovat. Nedivím se, že mu z toho šiblo. +sklopí oči+ Já vím, že nemusím. +zasměje se+ Ale... asi už jsem ho přestala nenávidět. tak moc. +zašklebí se vesele+ No... tomu věřím. +pousměje se, že si to užili, a pak se na ni znova koukne tak trochu překvapeně+ Vzal tě mezi svoje lidi? +udělá uznalou grimasu+ to je docela hazard, pamatuju si, jak to tam vypadalo po florencii... +podvědomě se trochu zachvěje+ Jako jo, někdy to je silný co. +zazubí se+ Ale jsou to fajn lidi. Zezačátku to bylo divný, ale spousta z nich mě brala dobře, byli na mě milý. +usměje se a pak koukne na Payne, která se tam objeví+ Jé, to budete hodný, děkuju. +uculí se+ Sophi musíš Payne poslechnout, jo? +zapne jí bundičku až pod bradu+ A přes silnici za ruku. +připomene jí a narovná jí čepici+

jooo mami. +odstrkuje jí Sophie, protože je jí vevnitř v bundě teplo a už chce jít, a Dean tamtudy prosviští jako žíznivá čára a zamumlá cosi podobnýho "čau", počká na ně venku, a chytne Sophii za druhou ruku mezi ně+ Tak kam vyrazíme, holky? +usměje se na ně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 led 2019 15:33

Já vím. Jen tě tak hecuju. +zašklebí se na ni vesele+ Žít normálně není špatný. +usměje se pak+ Vlastně je to v mnoha směrech dar. Obzvlášť u někoho s naší minulostí. A ne každýmu se povede tuhle šanci dostat a hlavně ji využít naplno. +pokrčí lehce rameny a když přidává ty drobný detaily, drží pečliivě neutrální výraz, ale v duchu se snaží spojit tuhle představu Jadea s tím, jak ho zná. A nemůže úplně říct, že by se jí to povedlo.+ Řekla bych, že to ti značně slouží ke cti. +konstatuje pak to, že ho už přestala nenávidět:D+ Vlastně si dost dobře nedokážu představit, jak jsi s ním mohla vydržet žít dlouhodobě a nezcvoknout se. Nebo ho nezabít. +ušklíbne se trochu ironicky.+ No...neřekla bych úplně, že "vzal". +zatváří se trochu rozpačitě a rychle střelí pohledem k Payninu pokoji. Zatím ale nikdo nejde, tak pokračuje+ Když se objevil ten obscurus, Dean přišel pro Payne, aby ji vzal k nim. Jenže ona odmítla odejít beze mě...+protočí oči a koutek jí trochu cukne+ Takže nás tam propašoval obě. Bohužel tam na kamery poctivě koukaj a Mitch fakt neměl radost...+ušklíbne se a snaží se to záměrně trochu odlehčovat, i když si je pořád velmi dobře vědoma, jakk moc špatně to mohlo skončit+ Myslím, že bych si to asi nechtěla v blízký době zopakovat. +dodá pak jen a ušklíbne se+ Jo, věřím, že jsou milý. +přikývne+ Pokud nejsi to, co jsem já. +zasměje se+ I když abych jim nekřivdila...aspoň některým, tedy. V Indii to bylo až nečekaně v pohodě. Až na...+zmlkne, protože slyší jak se otevřely dveře a koukne na Payne. Dean tam zase jen profičí.+ Jasně, jen běžte. +přikývne s úsměvem; je ráda, že budou taky dělat něco normálního, co lidi v jejich věku dělávají. Jako třeba venčit její kmotřenku:D Kouká se za nima, dokud nezaklapnou dveře a pak se podívá na Vicky+ Dean tam neměl bejt...+řekne pak tiše a povzdechne si+ Vedl si skvěle, to jo. Vlastně mě v mnoha směrech hodně překvapil, ale...nevím, jestli za to nezaplatil až moc vysokou cenu...
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 13 led 2019 15:37

Nemáš vůbec zač, prosím tě. +mávne rukou a usměje se+ Rádi na chvíli vypadneme...+zakroutí trochu očima, jakože Dean hlavně rád vypadne. Vezme Sophi za ruku, mávnou jim a vyjdou za Deanem.+ No já nevím. Kam chceš jít nejdřív, Sophi? Do parku? Nebo bruslit? No jo, mohli jsme vzít brusle...+napadne ji, ale vracet se jí rozhodně nechce+ Nebo na ten dort? Tak co, princezno, jsi vedoucí výpravy, musíš to rozhodnout. +mrkne na malou a s úsměvem vzhlédne k Deanovi+
Payne

Příspěvekod Victoria » 13 led 2019 16:14

Já to tak beru, a myslím, že Byron taky. +pousměje se+ Vlastně mám pocit, že jedně díky tomuhle všemu teď dokážu dobře ocenit to, co mám teďka. +usměje se na Zoe, která spí jak zabitá :D+ Navíc Macusa monitoruje magický výkyvy, a dva roky si jich nikdo nevšiml. +pokrčí rameny+ No dneska to zpětně taky vidím už jinak, nebylo to pořád jenom hrozný. +uculí se trochu+ Ale byla jsem fakt hodně mladá, vlastně skoro jako Payne, když jsme se potkali. +ušklíbne se+ Strašně moc jsem chtěla k někomu patřit, aby na mě někomu záleželo, a on mi to uměl dát. +pokrčí rameny+ A neměla jsem moc vysoký sebevědomí, upřímně. +zazubí se+ Neznala jsem nic jinýho... já nevim, prostě v tý době jsem měla pocit, že to tak má bejt. Ne že bych ho někdy oddělat nechtěla. +připustí se smíchem+ jenže já jsem asi spíš typ co se pokusí zabít sebe. +promne s nepřítomně levý zápěstí+ Když o tom teď přemejšlím, vlastně jsem nikdy nějak nepředpokládala, že to mezi náma může skončit. Vlastně jsem si vždycky tak trochu myslela, že to dopadne tak, že mě zabije. +zasměje se, ale žertuje jen tak napůl :D+ jo, to asi chápu. +přikývne a tak omluvně se na ni usměje+ Jednou jsem je viděla chytit nějakýho upíra v Brazílii, bylo to... +polkne trochu nasucho a zavrtí hlavou+ Jo, došlo mi, že se s ním něco stalo. +pokračuje, když zamává sophiie a za dětma klapnou dveře+ Tohle bylo hrozný. Sledovat, jak se některý z nich mění... ne všichni na to psychicky mají. Asi ani já, to věčný čekání... +povzdychne si+ Hrabalo mi z toho. Možná hlavně z toho, že tam nebyl prostor na vydechnutí. Pořád se jelo na ostří nože, na nejvyšší intenzitu... +odmlčí se a rukou zabloudí ke krabičce s cigárama, ale pak si to uvědomí a nakonec si nevezme+ Nalej mi prosím tě. +uculí se+ Ty to máš asi jednodušší. Ale na rovinu, zamilovat se do něj je poměrně sebezničující záležitost. +zazubí se+

Dolt. +rozhodne Sophie a Dean přikývne+ no tak jo. +usměje se, cukrárna není daleko+ a musíme huhuláka udelat. +oznámí jim Sophie vážně a koukne na ně na oba+ No samozřejmě. +přkývne vážně a mrkne na Payne. Lidi kolem na ně koukají trochu divně, protože vypadají jako extrémně mladí rodiče, ale jemu to vlastně nějak nevadí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 led 2019 17:49

Myslím, že to naprosto dává smysl. +usměje se+ Macusa je banda břídilů. +zavrčí trochu; neměla o nich valný mínění ani předtím, ale teď je to ještě o poznání horší+ No...+zamrká trochu+ ...musím přiznat, že představa Payne, která uvízne v jakýmsi pseudovztahu s někým, jako je Jade...+nadechne se a zavrtí hlavou, jakoby se snažila té představy za každou cenu zbavit+ ...se mi hrubě nelíbí. +ušklíbne se+ Na druhou stranu myslím, že sebevědomí jí opravdu nechybí. +zasměje se+ No jo...+povzdychne si trochu a na okamžik sklouzne pohledem na její zápěstí+ Touhle fází si asi prošel každej. Payne taky. +koukne na ni krátce+ Ale její touha a vůle přežít byla vždycky větší. Vlastně neznám asi nikoho, kdo by se života držel urputněji. +prohlásí zamyšleně, ale pak se trochu uculí+ Možná s vyjímkou mě samotný. +zašklebí se pobaveně+ No tedy...+zamkrá trochu, když přizná, že si myslela, že ji zabije+ ...a přesto jsi s ním pořád byla. +zadívá se na ni a těžko říct, jestli je v tom obdiv, nebo ji napadlo, že možná byla trochu cvok:D+ Jasně. +zasměje se taky a nalije jí, co chce. A sobě Jacka+ Jo, to asi mám. +přikývne a pak se trochu zakucká a střelí po ní pohledem+ Myslím, že v tomhle směru můžeš být klidná. +pousměje se+ Kromě toho, já už se nemůžu vymlouvat na věk. +pokrčí rameny a v očích jí pobaveně zablýskne+ Nemám v úmyslu vázat se už nikde. +přizná pak+ Ušetřila bych si spoustu bolesti, kdybych se neustále nesnažila přesvědčit sama sebe, že můžu mít normální vztah. +pokrčí rameny a ušklíbne se+ Srdíčka, kytičky a bílý plaňkový plot prostě nejsou scénář pro...někoho jako jsem já. +nahradí slovo "příšery", který původně měla na jazyku+ Vlastně jsem teď přesně tam, kde jsem vždycky chtěla být. +pokrčí lehce rameny+ Nemusím se zodpovídat nikomu, jsem nezávislá a naprosto svobodná. +usměje se a koukne na ni+ Jasně, určitá osamělost s touhle formou svobody souvisí, ale...to je cena, kterou už jsem ochotná akceptovat. +přizná klidně a uculí se+ Budu si prostě užívat. +zamrká na ni nevinně a zvedne koutek v úšklebku+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 13 led 2019 17:54

Bezva, přesně v to jsem doufala. Na tebe je spoleh. +zasměje se, vezme ji za ruku a usměje se přes ni na Deana+ Jo, to taky musíme. +přikývne pobaveně a pohledy lidí jsou jí úplně šumák. Když dojdou do cukrárny, rozepne Sophie bundu a sundá jí čepici, aby se moc nezpotila a pak nenastydla a dovede ji k vitrínám+ Tak si vyber, na co máš chuť? +dřepne si vedle ní a vybíraj si společně+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Byt Beccy v Dublinu