Já to tak beru, a myslím, že Byron taky. +pousměje se+ Vlastně mám pocit, že jedně díky tomuhle všemu teď dokážu dobře ocenit to, co mám teďka. +usměje se na Zoe, která spí jak zabitá
+ Navíc Macusa monitoruje magický výkyvy, a dva roky si jich nikdo nevšiml. +pokrčí rameny+ No dneska to zpětně taky vidím už jinak, nebylo to pořád jenom hrozný. +uculí se trochu+ Ale byla jsem fakt hodně mladá, vlastně skoro jako Payne, když jsme se potkali. +ušklíbne se+ Strašně moc jsem chtěla k někomu patřit, aby na mě někomu záleželo, a on mi to uměl dát. +pokrčí rameny+ A neměla jsem moc vysoký sebevědomí, upřímně. +zazubí se+ Neznala jsem nic jinýho... já nevim, prostě v tý době jsem měla pocit, že to tak má bejt. Ne že bych ho někdy oddělat nechtěla. +připustí se smíchem+ jenže já jsem asi spíš typ co se pokusí zabít sebe. +promne s nepřítomně levý zápěstí+ Když o tom teď přemejšlím, vlastně jsem nikdy nějak nepředpokládala, že to mezi náma může skončit. Vlastně jsem si vždycky tak trochu myslela, že to dopadne tak, že mě zabije. +zasměje se, ale žertuje jen tak napůl
+ jo, to asi chápu. +přikývne a tak omluvně se na ni usměje+ Jednou jsem je viděla chytit nějakýho upíra v Brazílii, bylo to... +polkne trochu nasucho a zavrtí hlavou+ Jo, došlo mi, že se s ním něco stalo. +pokračuje, když zamává sophiie a za dětma klapnou dveře+ Tohle bylo hrozný. Sledovat, jak se některý z nich mění... ne všichni na to psychicky mají. Asi ani já, to věčný čekání... +povzdychne si+ Hrabalo mi z toho. Možná hlavně z toho, že tam nebyl prostor na vydechnutí. Pořád se jelo na ostří nože, na nejvyšší intenzitu... +odmlčí se a rukou zabloudí ke krabičce s cigárama, ale pak si to uvědomí a nakonec si nevezme+ Nalej mi prosím tě. +uculí se+ Ty to máš asi jednodušší. Ale na rovinu, zamilovat se do něj je poměrně sebezničující záležitost. +zazubí se+
Dolt. +rozhodne Sophie a Dean přikývne+ no tak jo. +usměje se, cukrárna není daleko+ a musíme huhuláka udelat. +oznámí jim Sophie vážně a koukne na ně na oba+ No samozřejmě. +přkývne vážně a mrkne na Payne. Lidi kolem na ně koukají trochu divně, protože vypadají jako extrémně mladí rodiče, ale jemu to vlastně nějak nevadí+