Jo, ale stejně si myslím, že je hustý, že si nikdo nevšiml sílícího obscura uprostřed města. +pokrčí rameny+ Payne se tohle nestane, protože i když jí nevyjde vztah, má kam jít. +usměje se+ A někoho, komu na ní záleží. A kdo si pro ni přijde, kdyby šlo do tuhýho. Nejenom tebe, je tu celej zástup lidí, který by se o ni postarali. +uculí se na ni, že to je přece jasný+ Jo, bavila jsem se o tom s ní. +přikývne+ V tomhle jsme prostě jiný, a nejspíš je to tak dobře. +zasměje se trochu+ Jo... tenkrát byl on celej můj svět, celá moje existence se točila kolem něho. To není dobře ani v normálním vztahu, natož když chodíš s mafia bossem. +ušklíbne se vesele+ Měla jsem dojem, že bez něj by to lepší nebylo, že nezažiju nic tak intenzivního. Že láska musí bolet, jinak to není opravdcký. +zakoulí očima pobaveně+ Nechtěla jsem od něj pryč, chtěla jsem, aby se pro mě změnil, což je docela klasická chyba, no. +zazubí se, už to dokáže brát s nadhledem+ Dííík, tohle mi chybělo. +napije se a vychutnává si každej doušek+ třičtvrtě roku na suchu. +uculí se na ni+ Promiň, já vím, že do toho nic není. +usměje se omluvně+ Je mi jasný, že se o sebe dokážeš postarat, ale mám o tebe strach no. +uculí se+ prostě... vím, jak je těžký vedle něj zapomenout na některý věci, co... +pokrčí rameny+ A možná o tom teď víc přemejšlím, čtu teď dost knih o dětký psychologii a zjišťuju, jak strašně moc nás naši rodiče posrali. +zazubí se+ Štěstí pro každýho nemusí vypadat takhle. +usměje se+ To má každej jinak, a jestli jseš spokojená, tak ti to přeju. Když budeš potřebovat vypadnout mezi lidi, stav se, u nás to úplně žije. +zazubí se na ni+ jo tak to jooo. +směje se+
+Sophie z toho má trochu zelektrizovaný vlasy a vypadá extra rozkošně, a Dean jim zatím zabere místa, sophie přilepí nos na vitrínu a vybere si čokoládovej dort, načež si všimne psa na ulici+ jů haf. +zavýskne, a vyrazí ven na ulici, úplně bez jakýhokoliv ohledu, Dean vytřeští oči a vystartuje ji odchytit+