Obývák

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Obývák

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 led 2019 21:57

Nemyslím, že bys měla v plánu to vyzkoušet. +zašklebí se na ni+ A kromě toho, na to člověk nemusí bejt raketový fyzik, aby ho něco takovýho napadlo. +pokrčí rameny, očividně jí to nedělá takový starosti, jak by asi mělo+ Je to těžký, hlavně ze začátku, když ti tyhle věci začnou postupně docházet. Většina upírů to řeší tak, že se od lidí odstřihnou a velmi brzo je začnou brát jen jako jídlo. Asi jako lidi berou krávy. +zašklebí se na ni trochu omluvně+ To, že jsem já udělala pravý opak...+pokrčí lehce rameny+ Musela jsem to zvládnout...+dodá jenom a pousměje se. Napije se a poslouchá ji, no když řekne slovo dvojčata, nadechne se tak prudce, že se skoro udusí douškem bourbonu. Chvilku kašle, z očí ji tečou slzy a když se konečně nadechne, šokovaně se na ni zadívá.+ Dvojčata?! +zasípe trochu a znovu si odkašle+ Ježišikriste...+vydechne a snaží se to nějak zpracovat; dojde jí to celkem rychle, co to u obscura znamená a...no, to je docela síla i na její poměry. Tak nějak ani moc neví, co na to říct, takže je ráda, když se může zaměřit i na to ostatní+ Vážně, taky docela rodinka roku. +potřese hlavou a prohrábne si vlasy.+ Mhmm, no jo. +možná se zatváří malinko rozpačitě+ Jo, to docela je. +pousměje se, když to ohodnotí jako fascinující. Je docela potichu a celkem jasně si vybaví tu chvilku z doby velmi nedávno minulé, když i ona zahlédla slovo+ A víš, co to bylo za slovo? +zeptá se po chvíli tiše a zvedne k ní oči+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 16 led 2019 22:12

Jo, to je. +přikývne s úsměvem+ Je skvělá. +pousměje se a lehce pohladí Sophi po vláskách+ A Meg taky. +řekne a koukne na něj zpod řas. Nechce téma jeho sourozenců otvírat teď, protože tak nějak tuší, že se asi pohádají. A to se jí opravdu nechce+ Vážně? +koukne na něj pak zvědavě a usměje se, no pak zase zvážní. Tuší, na co se asi chtěl zeptat původně a radost z toho moc nemá.+ Je to asi jeden z důvodů. +přikývne krátce+ Ale moc jsme se nevídaly, už když jsem přestala chodit do školy. A pak jsme byly ve Skotsku a nakonec jsme se přestěhovaly sem. +pokrčí lehce rameny+ Občasi si píšeme, přece jen to byla vlastně moje první nejlepší kámoška. +pousměje se, ale není v tom vlastně žádná hořkost.+ Tak co, Sophi? Půjdem do parku? +zeptá se jí a musí se usmát, když vidí, jak má pusu celou od čokolády+ Ale nejdřív umýt, jsi úplně jak čokoládový prasátko. +zasměje se+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Victoria » 16 led 2019 22:33

Ne, to fakt ne. +uculí se+ A doufám, že ani nikdo jinej. +zamrká trochu+ No jako... zní to hrozně, ale svým způsobem to dává smysl. +pokrčí rameny s úšklebkem. Nikdo si nechce nechat lámat srdce znova a znova+ Ty seš prostě rebel co. +zasměje se, ale pak poněkud zpanikaří, když jí bourbon málem vyjede nosem+ A doprdele. +uteče jí, když jí dojde, že asi něco prořekla, přitiskne si ruku na pusu a trochu zbledne, ale vzhledem k tomu, že jí neprasknou oční bulvy, usoudí, že asi tentokrát ještě neumře+ Jo, asi... to byl brutál. +odkašle si+ Ona měla s magií problémy od začátku, a on... no, udělal, co šlo. +pousměje se+ Jade mi o ní moc nevyprávěl, ale... když o ní mluví, je to zvláštní. Jako kdyby... +pokrčí rameny, a není si jistá jak vysvětlit, že to je trochu jako zachytit, jaký by věci mohly bejt, kdyby... a jako kdyby našel určitou ztracenou lehkost+ Vlastně mám dojem, že si taky myslel, že to mezi náma skončí tím, že mě zabije. +zazubí se, aby odlehčila atmosféru, ale žertuje jen tak napůl, jinak by jí toho asi tolik o sobě neřekl+ Jo, vlastně se nedívím, že od každýho napůl očekává zradu. +ušklíbne se trochu+ No, ono... +začne, a pak se zasekne, jako kdyby ji někdo připravil o hlas. Nadechne se, otevře pusu, a zase ji zavře+ ono je to pokaždý jiný slovo. +řekne pak kulantně, a omluvně se usměje. Pak se na ni koukne, a trochu se usměje+ Mezi váma to není jenom sex, co? +uculí se na ni+

Jo, Meg je taky skvělá. +pousměje se, a přikývne. Však je to taky pravda+ No... jo. +usměje se, vytáhne z bundy krabičku, a podá jí ji do ruky. Je malá, placatá, a v ní je náramek. Deanovi by mělo bejt přičteno ke cti, že není pasivně agresivně stříbrnej, ale z nerezový oceli :D , jen jednoduchej, a na něm několk přívěsků+ Říkal jsem si, že bys měla mít něco takovýho. Funguje to podobně, jako ten přemisťovací přívěsek, jen na tvoje DNA. Každej z těch přívěsků obsahuje kouzlo, nebo kletbu. Tenhle okamžitě vytvoří mrak neproniknutelný mlhy, abys mohla zmizet... v tomhle je znehybňovací kletba... +ukazuje jí je jeden po druhým a vyjmenovává co dělají+ jůůů to si jako batman! +vykulí Sophie oči+ můj táta je batman. +oznámí jim úplně vážně+ jo? to je dobře. +usměje se Dean na to, že si pořád s Andy píšou, a Sophie seskočí ze stoličky a jde s ní do koupelny, a přitom chrochtá, protože už je velká holka a ví jak delá prasátko+ Dín je tvůj milácek? +zazubí se na ni, když si myjou ruce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 led 2019 23:07

No jo. Ne vždycky k vlastnímu prospěchu. +pokrčí rameny a uculí se+ Jo, to asi byl...+potřese hlavou a prohrábne si vlasy. Ne, že by to něco měnilo na čemkoliv. Možná jen některý věci dávaj trochu víc smysl.+ No upřímně...teď už by mě to možná ani nepřekvapilo. +že ji možná měl v plánu zabít; a taky že by to klidně nemuselo být vyloučený ani teď.+ Takže tě můžu ujistit, že nijak nezjistí, že cokoliv z tohoo vím, ani od koho to vím. +ujistí ji vážně, což jen dokazuje, že si o něm asi opravdu iluze nedělá; se zájmem se na ni zadívá, když začne o tetování, ale očividně nic říct nemůže. Zvedne trochu obočí a pak zavrtí hlavou.+ Kašli na to. +usměje se na ni, no ta další otázka ji trochu překvapí. Nadechne se, s úmyslem říct, že přesně to to je, jenom sex. Ale pak se zarazí a zamyšleně nakrčí čelo+ Popravdě...nevím. Doteď jsem si vlastně myslela, že jo. +ušklíbne se+ Nebo tedy, myslím si to do určitý míry pořád. +pokrčí rameny+ Kdyby mi před pěti lety někdo řekl, kam to všechno povede, pošlu ho rovnou na psychiatrii. +ušklíbne se pobaveně+ Takže...fakt sakra nemám tušení, co to vlastně je. +uculí se trochu rozpačitě+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 17 led 2019 23:24

+zvědavě otevře krabičku a s úsměvem k němu vzhlédne; vyndá náramek a prohlíží si ho, zatímco poslouchá Deana+ Páni, to je paráda. Je úžasnej, děkuju. +nakloní se k němu, aby ho políbila, ale pak trochu zpomalí, nechce ho zahnat do kouta, a teď už vůbec ne+ Vážně? To je super. +uculí se na Sophi, umyje jí obličej a ruce a upraví jí oblečení+ Jo, to je. +usměje se na ni a vrátí se spolu zpátky+ Tak co teď? Jdem na toho sněhuláka? +zeptá se malé a usměje se na Deana+
Payne

Příspěvekod Victoria » 19 led 2019 21:16

to jo, ale většinou to k vlastnímu prospěchu je. člověk nemůže dycky dělat jen to co mu řeknou, že jo. +uculí se+ A já jsem ho mockrát schválně štvala, fakt hodně, párkrát jsem si myslela, že už to fakt udělá. +uculí se trochu+ On mě teda nikdy neuhodil. +dodá, aby si nemyslela, a koukne na svoje prsty spletený v klíně, a napadne ji, že vlastně až ve chvíli kdy s ní švihnul o zeď a začal ji svlíkat, si byla jistá, že tuhle konkrétní hádku přežije+ Děkuju. On na to stejně nejspíš přijde, ale... +pokrčí rameny+ Doufám, že už jsem mu natolik ukradená, že mě neoddělá. +zazubí se na ni a omluvně pokrčí rameny, že tohle vyslovit nedokáže+ Do jistý míry asi reflektuje jeho myšlenky, jeho emoce. Jednou to byla inkantace. +řekne trochu opatrně+ Vlastně je skoro pořád v pohybu, neklidný. Někdy zvolní a jen tak líně mu plyně po kůži... +pousměje se+ Jo já... možná vím jak to myslíš. +přikývne, a pobaveně zvedne koutek+ No, mně se zpovídat nemusíš. +zasměje se+ jen si prostě... dej pozor. +usměje se rozpačitě+

líbí se ti? +usměje se, a je fakt rád+ Já vím, že se o sebe dovedeš postarat sama, ale to neznamená, že ti k tomu nemůžu dát ještě nějaký prostředky. +uculí se trochu, a zatímco na ně čeká, odnese talířky na pult+ tak jo. +kývne sophie+ já necu milácka, kuci sou pitomí. zikal táta. at se s nima nebavim. +zazubí se na ni, chytne se jí za ruku a jde s ní ven+ jooo budu taky stavet. +poposkočí nadšeně, a Dean si Payne chytne za druhou ruku+ tak támhle v parku třeba? +navrhne a ukáže přes ulici+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 led 2019 02:23

Tak to je svatá pravda. +zazubí se a přiťukne si s ní+ Jo, tak týhle potřebě docela dobře rozumím. +zašklebí se trochu, když řekne, že ho štvala schválně+ No...kdybys mu náhodou až tak ukradená nebyla...+koukne na ni+ ...tak se ozvi. +řekne jen a pousměje se+ Je to fakt...zajímavý. +poznamená na to tetování a pousměje se+ No jo, je to celý trochu toxický a dost šílený, ale...+pokrčí rameny, jakože co nadělá+ Dám, máš mý slovo. +usměje se na ni tak měkkce.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Payne » 20 led 2019 02:33

Jasně že jo, je boží. +usměje se+ Beru cokoliv, co mi pomůže. Zvlášť když vím, že kouzla a příšery existují. +ztlumí trochu hlas a uculí se+ Táta má naprostou pravdu. Měla bys ho poslouchat. +přikývne vážně a koutky jí trochu cuknou+ Jasně, tak jdeme. +přikývne a společně přejdou na druhou stranu a pustí se do stavby sněhuláka. A pak holky rozpoutají koulovačku proti Deanovi, až jsou za chvíli úplně mokrý a sníh maj úplně všude+ Stačí, dost. +zvedne ruce a v letu srazí poslední kouli stranou a se smíchem si zastrčí za ucho pramen vlasů, co se jí uvolnil z gumičky+ Až nás uvidí Vicky, tak nás zabije. +prorokuje jim truchlivý konec a upraví Sophi bundu a čepici+
Payne

Příspěvekod Victoria » 20 led 2019 15:05

Jo, ale doufám, že Sophie na tuhle pravdu přijde až tak ve třiceti, a do tý doby mě bude poslouchat. +zasměje se+ je to nebezpečná potřeba, ale žijeme jen jednou, že jo. +uculí se, teď už jí to přijde vtipný :D+ No, kdybych fakt nebyla, tak se asi ozvat nestihnu, ale díky za nabídku. +zazubí se+ Ono to nějak dopadne. +pousměje se a pokrčí rameny+ Jo, to jo. Zajímalo by mě, jak se takový tetování vůbec dělá. +přimhouří oči+Jo, to je celkem akurátní popis. +zašklebí se pobaveně+ Tak jo. +přikývne a usměje se, a pak koukne na hodinky+ Kde je ta mládež, my bysme měli pomalu jít. Zoe se za chvilku vzbudí a nikdo není zvědavej na to, jak kojím. +uculí se+ Jestli teda ze mě nechceš vytahat ještě něco. +zahýbe pobaveně obočím+

Tak to jsem rád. +uculí se a vtiskne jí pusu, jen tak decentní, aby nepohoršovali mládež+ Nepusujte. +zašklebí se na ně sophie a plácne je do kolen, a celá nadšená se hrabe ve sněhu a rejdí tam+ utoooook+ zavýskne a hází na deana sníh plnýma hrstma, moc teda házet neumí, takže úplně velká pomoc není, zato je děsně hlasitá a směje se na celý kolo+ Mám moklej zadek. +konstatuje vážně+ já taky. +poznamená dean, a trochu se culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 led 2019 20:52

No, to doufat můžeš. +zasměje se+ Přesně tak. +zazubí se na ni a zvedne skleničku k přípitku+ Chmm...+zahučí trochu, moc se jí nelíbí představa, že ji možná svojí zvědavostí ohrozila+ Jo, to vždycky. Ale ne nutně pokaždý tak, aby byli všichni spokojený. +ušklíbne se, ale nechá to být, teď už se stejně nedá nic moc dělat+ To mě taky napadlo, protože pokud si vzpomínám, nic takovýho jsem nikdy neviděla. +konstatuje zamyšleně+ Však oni přijdou. A když se vzbudí, místa tady je dost a soukromí ti klidně poskytnu. +pousměje se+ No, myslím, že jsem toho z tebe dneska vytahala ažaž. A nevím, jestli to byl úplně dobrej nápad. +zatváří se omluvně, protože má teď fakt pocit, že to je něco, co je potencionálně může kousnout do zadku+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member