Ne, to fakt ne. +uculí se+ A doufám, že ani nikdo jinej. +zamrká trochu+ No jako... zní to hrozně, ale svým způsobem to dává smysl. +pokrčí rameny s úšklebkem. Nikdo si nechce nechat lámat srdce znova a znova+ Ty seš prostě rebel co. +zasměje se, ale pak poněkud zpanikaří, když jí bourbon málem vyjede nosem+ A doprdele. +uteče jí, když jí dojde, že asi něco prořekla, přitiskne si ruku na pusu a trochu zbledne, ale vzhledem k tomu, že jí neprasknou oční bulvy, usoudí, že asi tentokrát ještě neumře+ Jo, asi... to byl brutál. +odkašle si+ Ona měla s magií problémy od začátku, a on... no, udělal, co šlo. +pousměje se+ Jade mi o ní moc nevyprávěl, ale... když o ní mluví, je to zvláštní. Jako kdyby... +pokrčí rameny, a není si jistá jak vysvětlit, že to je trochu jako zachytit, jaký by věci mohly bejt, kdyby... a jako kdyby našel určitou ztracenou lehkost+ Vlastně mám dojem, že si taky myslel, že to mezi náma skončí tím, že mě zabije. +zazubí se, aby odlehčila atmosféru, ale žertuje jen tak napůl, jinak by jí toho asi tolik o sobě neřekl+ Jo, vlastně se nedívím, že od každýho napůl očekává zradu. +ušklíbne se trochu+ No, ono... +začne, a pak se zasekne, jako kdyby ji někdo připravil o hlas. Nadechne se, otevře pusu, a zase ji zavře+ ono je to pokaždý jiný slovo. +řekne pak kulantně, a omluvně se usměje. Pak se na ni koukne, a trochu se usměje+ Mezi váma to není jenom sex, co? +uculí se na ni+
Jo, Meg je taky skvělá. +pousměje se, a přikývne. Však je to taky pravda+ No... jo. +usměje se, vytáhne z bundy krabičku, a podá jí ji do ruky. Je malá, placatá, a v ní je náramek. Deanovi by mělo bejt přičteno ke cti, že není pasivně agresivně stříbrnej, ale z nerezový oceli
, jen jednoduchej, a na něm několk přívěsků+ Říkal jsem si, že bys měla mít něco takovýho. Funguje to podobně, jako ten přemisťovací přívěsek, jen na tvoje DNA. Každej z těch přívěsků obsahuje kouzlo, nebo kletbu. Tenhle okamžitě vytvoří mrak neproniknutelný mlhy, abys mohla zmizet... v tomhle je znehybňovací kletba... +ukazuje jí je jeden po druhým a vyjmenovává co dělají+ jůůů to si jako batman! +vykulí Sophie oči+ můj táta je batman. +oznámí jim úplně vážně+ jo? to je dobře. +usměje se Dean na to, že si pořád s Andy píšou, a Sophie seskočí ze stoličky a jde s ní do koupelny, a přitom chrochtá, protože už je velká holka a ví jak delá prasátko+ Dín je tvůj milácek? +zazubí se na ni, když si myjou ruce+