Já vím, vzhledem k jejímu genofondu budeme rádi když se odstěhuje až v patnácti. +zasměje se, ale docela reálně jí to dělá starosti
+ Ale neboj, kdyby mě chtěl zabít, už to udělal. +mávne rukou+ Máme spolu dohodu. Neoddělá mě, ne kvůli tomuhle. +usměje se+ Já párkrát jo, teda jako magický tetování, pohyblivý. Ale ne úplně takovýhle. +přikývne, má o tom jistou teorii, ale radši si ji nechá pro sebe
+ Fakt si s tím nedělej nervy. +uculí se na ni, a v tom se otevřou dveře a děcka se vrátí+ No teda, vy jste spadli do fontány? +zasměje se a mrkne na Payne, že se přece nic nestalo, Sophie k ní přiběhne a nechává na podlaze mokrý šlápoty+ Boty, Sophi. +zavrtí hlavou s povzdechem, a sundá jí všechno mokrý, aby to kouzlem usušila, takže jim tam běhá v tričku se spidermanem a kalhotkách
Dean jenom zahuhlá cosi o tom, že se jde usušit, a zmizí v koupelně, aby se s nima nemusel bavit, a trvá to asi tak zhruba deset minut, Vicky sotva stihne Sophii usušit ponožky, když se do ochran kolem bytu opře povědomá magická varianta zvonku. Sophie se najednou zastaví a koukne ke dveřím, jako by ten magickej závan vnímala, a docupitá ke dveřím+ nědo de. +zavýskne, protože návštěvy má ráda, povyskočí a pověsí se na kliku, a otevře dveře. Na cizího pána za nima se zazubí a poskočí si na místě+ cau tlejdo. Dem hlát? +uculí se na něj nahoru a natáhne k němu ruku+