Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 21:11

Ahoj, jak je. +usměje se Byron a zavře za nima dveře+ Jo, nedala si to vymluvit. Popravdě sem se o to ani moc nesnažil. +zaculí se na Vicky a jde jí dá pusu a pohladit malou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 21:14

je to naprosto úchvatný. +zazubí se na ně oba, a trochu si sophii pomazlí, protože už se jí stýskalo+ no, to je ještě z toho, jak se narodila. +usměje se+ ale za pár dní už nebude vypadat tak divně, slibuju. +zasměje se+ Vezmem si ji domů, co? +uculí se na Sophii a dá byronovi pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 21:18

No jasně, že si ji vezmeme domů. +zasměje se a mrkne na ni+ Ona je nějaká možnost tady děti nechat. +uchichtne se+ Už teď vás pustí domů? +koukne na ni nadějně+ To by bylo super, Jeefes už všechno nachystal. Je v tom lepší než já.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 21:20

+Sophie vypadá ještě trochu nedůvěřivě, ale pak teda přikývne, že si ji domů vezmou+ No, když jseš dost rychlej... +zahýbe obočím vesele+ jo, já jsem v pohodě, a ona taky. Můžeme domů. +usměje se+ můžu ti ji dát, než se obleču? +natáhne spící Zoe k byronovi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 21:27

A kontroloval vás doktor? +usměje se na ni a opatrně si vezme malou a drží ji správně, jak se má a počká, až se převleče a zatím kouká do těch modrých kukadel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 21:30

jo, kontroloval. Malá ani nemá žloutenku, a pěkně se přisála. +pousměje se a zatím si natáhne normální oblečení, a Zoe se na něj děsně soustředěně kouká a pak zívne a chytne ho za prst, a Sophie to pečlivě sleduje+ a já jsem ještě trošku bolavá, ale to bude dobrý. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 21:33

Já bych se taky pěkně přisál. +zazubí se na ni trošku nemravně a podá opatrně položí malou do přepravky na miminka, opatrně, možná až moc a pak ji zvedne a pobere i jejich věci+ A můžeš jít? +koukne na Vicky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 21:39

no mně je to jasný. +zazubí se, natáhne se a dá mu pusu, pěknou a dlouhou, a trochu se usmívá jak je na malou něžnej, protože jí to přijde děsně hezký+ joo, to není tak zlý. +zasměje se, chytne sophii za ruku, a jdou spolu ven, jen ještě na recepci si vyzvedne lékařskou zprávu+ už chci hlavně bejt doma. +usměje se a ještě zoe přikryje, pač je děsná kosa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 21:48

Tak dobře. +usměje se pusu jí oplatí a všechny usadí a pečlivě připoutá a jede s nima domů, docela pomalu, protože má o ně strach, že jo, ale culí se jako měsíček a pořád je kontroluje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 21:50

+Pořád se otáčí dozadu a pokukuje po holkách, jak tam sedí obě v sedačkách, pohladí byrona po stehně a usměje se na něj, a Zoe to celý prospí, až doma se probudí a začne brečet+ Mamííí Zo becí. +oznámí jí sophie, protože je velká a pomáhá+ Děkuju, Sophi. +zazubí se, vyleze z auta a vyndá mimino ze sedačky+ Asi má hlad. +usoudí, a vezme malou domů do tepla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner