Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 03 bře 2013 22:11

+opře se mu o rameno a spokojeně si tam pohuluje, poslouchá ho a už se culí, protože je jí hned jasný, co přijde+ Jasný, že s tebou půjdu žebrat. +mrkne na ni a vtiskne mu pusu na rameno+ A na jakou to budem hrát historku? +zajímá se a hází kamínky do vody+ Tak jo, naplánuj nám to a informuj mě. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 bře 2013 22:31

+zatváří se trochu zaraženě+ My potřebujem historku, aby sme mohli jít žebrat? Já jsem myslel, že to bude ve stylu: dejte nám drobák, my si chcem pučit koně. +zatváří se tak, že by mu hned každej nějakej drobák dal+ Nebo vypadám na socku moc slušně? +koukne na sebe a zatahá se za triko, co toho už má taky dost, zvlášť, když ho má na sobě už druhej třetí den+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 bře 2013 22:57

Já nevím, nikdy jsem to nedělala. +pokrčí rameny+ Já myslela, že potřebuješ nějakej srdceryvnej příběh. Jakože nás okradla mexická mafie a potřebujem na lístky domů do Montany, nebo že nám umírá koala a nemáme na léky. +zazubí se+ Pujč mi to. +svlíkne mu tričko a trochu ho zmuchlá a poválí v prachu, takže vypadá, jak když ho vytáhla krávě z huby, a než mu ho zas oblíkne, vlepí mu pusu na hrudní kost, trošku ho rozcuchá a pod oči mu mázne trošku hlíny+ Teď vypadáš jak učebnicovej vágus. +uculí se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 bře 2013 23:11

Jo koala. +přikyvuje+ Nebo leguán. Co? Co to děláš? +nechá si od ní stáhnout tričko a jen bezmocně kouká, co to s ním dělá a je tak zděšenej, že ani neprotestuje, když mu ho zase oblíkne+ Ehm.... No to rozhodně jo, dokonce se tak i cítím. +uculí se, udělá obličej a začne+ Drobák. Sim slečno dejte mi drobák. +huhňá jak pravej vágus+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 bře 2013 23:49

Ty na mně koukáš, jak kdybych ti hodila hračky do kanálu. +zasměje se, jak se tváří zoufale+ Já ti to pak zas spravím, slibuju. Náhodou jseš i takhle docela sexy. +svěří se mu a zazubí se+ Úplně parádní. +zvedne na něj palce+ A já půjdu teda za okradenou. +natrhne si trošku tričko rozmaže mejkap a rozcuchá vlasy+ Hele a kolik vůbec musíme vyžebrat? +zarazí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 bře 2013 23:52

Tak sexy, jo? +koukne na ni strašlivě vážně a taky se vážně zeptá+ Vždycky tě přitahovali santusáci? +to už nevydrží a rozesměje se+ To budem muset zjistit, tak pojď, ty moje okradená santusačko. Kdo tě zmlátil, co? +pohihňává se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 00:40

Vždycky né, to jenom ty seš děsně neodolatelnej v každý podobě. +zazubí se+ Gang černochů, s pistolema, všecko mi ukradli, i křížek po mamince, jak se teď já nešťastná dostanu domů do Wisonsinu. +natahuje zoufale+ Jen pár drobnejch mladej pane, buďte tý lásky. +popotáhne děsně nešťastně a kouká na něj jak nakopnutý štěňátko+ To by bylo fakt rychlejší toho koně ukrást. +zasměje se pak a vstane+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 00:56

+musí se zasmát, jak tam předvádí to dokonalý divadlo a pak jí nabídne rámě+ No to jo, ale takhle je to větší sranda. Zvlášť když už jsme se tam namaskovali. +zasměje se a vyrazí po parku, když uvidí nějaký lidi, tak se k nim přisomruje+ Nemáte drobák? +zakňourá+ Jsem už tři dny nejed. +udělá na ně oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 01:13

+zavěsí se do něj couraj spolu po parku, a když jdou nějaký lidi, tak se od něj odpojí, štípne se do ruky a vytlačí nějaký ty slzy+ Pár drobnejch madam? +schoulí se trochu do sebe a dělá psí oči na lidi+ okradli mně, sebrali mi úplně všechno. Jenom pár drobnejch, na lístek domů. +fňuká, a když něco vysomruje, strčí si to do podprsenky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 01:25

+když ji tak vidí, tak se prostě neudrží a začne se smát+ Ty jsi socka, jak dvě. +směje se a přepočítá vysomrovaný peníze+ Já mám pět dolarů a dvacet třicentů, co ty? +koukne na ni s úsměvem+ Pojď sem, ty moje chudinko. +s úsměvem si ji přitáhne k sobě a políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner