Gabriel píše:+přitáhne si ji k sobě, když k němu dojde a palcem ji pohladí po líčku+ Nemusíš se omlouvat. +zavrtí hlavou a pousměje se+ A nemusíš s náma, prostě řekneme, že máš na starosti smečku a protože Will pojede s náma, Dave bude mít taky jiný povinnosti, takže je jasný, že královna musí hlídat teritorium. +mrkne na ni+ To není dobrý nápad i když mám obavu, že by se jí ta představa zamlouvala. +ušklíbne se+ Ale zaplatit za to musí jen ty dvě čubky. A samozřejmě jejich vargamor. +oči mu potemní, když si na to znovu vzpomene+ Hmm no jo, už to tak bude. +zatváří se patřičně kajícně, ale současně jí zakářeně pohladí po stehně+ Je to jen pár dnů a během toho všeho jsem ti o tom zapomněl říct. Promiň. +omluví se jí taky+ Ovšem, všechno beru na sebe. +zvedne koutek pobaveně+ No když nevyjdeš...+zvedne se i s ní v náručí a odeskortuje je oba do ložnice+
Jistě jistě, Královna se postará o blaho našich milovaných poddaných. Ještě že už máme nové sousedy a nehrozí žádné vpády. +Což je důležitý, protože tentokrát by se jeho nepřítomnost mohla obejít bez nějakých obtíží.+ V pořádku, jsem ráda, že ti tak věří +protože je to tak hrozně moc pěkný a fakt je za to ráda, že se vlastně ani vůbec nezlobí.+
Po včerejším společném Lovu je v celém domě klid a všichni tak různě odpočívají a dospávají. Taktéž i vlčí vládcové ve své malé skromné ložnici. Druhý den ráno jsou podstatně odpočinutější, než předchozí den a když Syr ráno vstane, zákeřně Gabriela polechtá a kousne do hrany čelisti. Vstávej chlupáči, máme spoustu práce. Musím uklidit u mladé v pokoji, Dave ji přiveze kolem 6. večer. Taky musíme probrat s naší drahou Bolverkyní jak sakra mohla zastavit mou proměnu a +zvedne důležitě prst do vzduchu, aby jí věnoval dostatečnou pozornost.+ V noci se mi zdál sen a dostala jsem geniální nápad. Když mláďata pojedou na čundr, tak my dva, upířice a pan učitel vyrazíme na nějaký výchovný koncert. Will to tady jeden večer snad ošéfuje bez nás. Hm, hm? co ty na to? +je celá rozcuchaná a otlačená a skáče skoro jak čertík z krabičky.+