Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2019 00:07

+když se konečně zastaví, zůstane u něj, omotaná kolem jeho těla, odychuje mu do kůže, a ještě ho cítí v sobě a u sebe+ miluju tě. +pošeptá mu do ramene, pousměje se tam a schová mu tam malej polibek+ miluju. +pohladí ho nosem po rameni, a teprve pak pomalu uvolní nehty z jeho kůže+ lásko moje. +pousměje se, a ještě ho nechce pustit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2019 00:09

Objímá ji a drží ji u sbe, pořád je v ní, ale už jenom proto, že tak to musí být a on s ní bude do konce života+ Miluu tě, lásko moje. +šeptá jíí do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2019 00:15

+trochu se u něj chvěje a usmívá a vychutnává si tu malou chvilku, a nechá se jeho slovama tak pohladit+ no... myslím, že jsi právě dobyl hvězdu smrti. +zasměje se tiše, koukne na něj tak zblízka, a pohladí ho po tvářích+ měla bych tě holit častějc koukám. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2019 00:18

+koukne na ni, jak mu to dojde, tak se nafoukne, že se málem vznese+ no jo, vidíš to! Já jsem dobil hvězdu smrti. +uculuje se jako sluníčko+ No to bys ale asi měla. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2019 00:21

já sem myslela že právě proto jsi takovejhle design vybral. +zasměje se, a nemůže se přestat culit, když ho vidí+ ty jseš rozkošnej+ zazubí se a dá mu ještě pusu+ jo, to bych zjevně měla, jestli mě pak budeš takhle ojíždět. +uchichtne se+ to škrcení se mi líbilo. +dodá nevinně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2019 00:22

Ne, to napadlo až tebe, vidíš, jak se skvěle doplňujeme? +zazubí se na ni a pěkně ji políbí+ jo? Ty jsi tak nemravná. +uculí se+ Moje nemrava nemravná.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2019 00:32

však jsem tvůj první důstojník. +zazubí se a dá mu pusu na oplátku+ no jo, já to mám ráda. +uculí se a sklopí oči, aby se nečervenala+ když mě přiškrtíš, nebo mě taháš za vlasy, nebo mi dáš na zadek... když to bolí trochu. +uculuje se+ ne jenom když... to potřebuju, ale i jindy. +koukne na něj úplně nevinně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2019 00:37

Ale jsi mnohem hezčí než třeba Spock nebo Riker. +zazubí se na ni+ nwbo Chuwaka. +uchichtne se a olíbne jí krk+ Jo takhle... nejenom, když to potřebuješ. +culí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2019 00:39

oh, vážně? +zasměje se a lehce ho plácne po zadku+ no teďka už jsem i míň chlupatá než chewbacca. +zahihňá se a sklouzne mu rukama po zádech+ jo... někdy to taky chci jen proto, že to chci. +uculuje se, ještě ho políbí, a pak sklouzne z umyvadla+ půjdem do postele? +usměeje se na něj tak měkce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2019 00:41

Ty seš nejlepší. +zazubí se na ni a chytne ji kolem pasu+ Půjdeme do postele, kočko. +přikývne a odvede si ji tam, pomalu a potichu, aby nevzbudili holky+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London