Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 15:20

To si teda piš! +přikývne a mrkne na něj, nadšeně se lísá k tomu koni a nenápadně mu podstrkuje cukr+ Děkuju. +usměje se a mlaskne mu na tvář vděčnou pusu+ Rozhodně Berger. Protože ten umřel. Co ty na to, hm? +zeptá se koně a hladí ho po nose+ Tak jdem? +uculí se, vyvede zvíře z kóje a ven ze stájí a vyšvihne se mu na hřbet+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 15:25

+dají koňovi sedlo a uzdu, než jim ho přenechají+
Berger. +pokývá uznale hlavou+ Tak jo. Doufám, že si toho vážíš, koni. Jsi pojmenovanej po Bergerovi. +řekne koni a pak se vyšvihne za Vici+ A jedééém! +zavelí a kopne koně do slabin, takže ten se rozejde, docela rychle a Byron se chytne Vici za pas, jak to nečeká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 16:21

Je to velký jméno. +přikývne důležitě a popleská koně po krku a počká, až se za ni Byron posadí, a už chce pobídnout Bergera do kroku, když to Byron odstartuje poněkud radikálněji, Vici vyjekne a honem se chytí uzdy, aby oba neslítli+ Ty jsi blázen. +zavolá na něj přes rameno, ale zalyká se smíchem, jak si užívá jízdu, lidi na cestičkách poněkud uskakujou z cesty+ Drž se. +křikne na Byrona a zamíří si to rovnou na nevysokej živej plot+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 16:34

+směje se+ Jak jsem mohl vědět, že udělá něco tak šílenýho? +směje se a vůbec je nadšenej+ Juchů! Jedem Bergere! +drží se jak klíště, aby neslítl+ Já jsem zamilovanej blázen! +vykřikne+ Já můžu všechno!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 16:44

+zavýskne, když Berger plavně přeskočí plot a zběsile se ženou dál, cestička necestička, jednou rukou pevně svírá uzdu a druhou se drží Byrona za ruku, co má kolem pasu, nahlas se směje a oči jí svítěj nadšením, a když na koni začne vystupovat pot, zpomalí ho do kroku, opře se o Byrona a nechá Bergera, ať si jede kam chce+ Dej mi pusu, ty můj blázne. +uculí se a líbne ho dozadu na rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 17:08

+když přeskočí plot, tak je rád, že nesletěl dolů, ale směje se, když konečně zpomalí, tak jí dá dlouhou pusu+ Ty jo... +vydechne+ Něco takovýho tu počítám neměli dlouho. +zazubí se na šokovanýho hlídače parku a zámává mu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 17:34

Já si musím naprosto rozhodně koupit domů koně. +rozhodne se definitivně+ Myslíš, že by mi tu prodali Bergera? +zapochybuje, na hlídače se taky uculí a pošle mu pusu, a když se strážce parku poněkud nakrknutě rozejde směrem k nim, pobídne koně do klusu a volný tempem od něj zamíří pryč, přímo skrz fontánu, přičemž pocákaj nějaký německý turisty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2013 18:42

To jako aby se ten ponikům co sme koupili Vanesse nenudil, jo? +zasmeje se a když projedou dontanou a jsou celý mokrý tak ji nenápadně kouká přes rameno na prsa+ Ale mužem se zeptat já myslím že nám projde všechno. +usoudí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2013 19:59

Já bych na něm jezdila... někam. Třeba ráno k moři. Ty stejně vždycky spíš dýl jak já. +uculí se+ Bezva. +zasměje se, když je ohodí voda a všechno se k nim přilepí+ A já mám bílý tričko. +povzdychne si pobaveně, a podle pohledů okolo není jediná, kdo si toho všimnul+ Tak jo, zeptáme se. Já ho ukecám. +nadchne se a nechá Bergera proklusávat po louce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 bře 2013 00:01

Já si rád přispím, zdají se mi zajímavý sny. +zasměje se pobaveně+ Nebo můžu jezdit s tebou a já budu mít toho poníka, to vůbec nebude vypadat blbě. Pokud mi ho teda Vanessa půjčí. +zauvažuje nad tím+ Kdy se vůbec chceš vrátit za Angie? Teď mě tak napadlo, že sme sem jeli za ní. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner