Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2013 00:52

Jo? Jaký sny? +zajímá se hnedka+ Já ti taky koupím koně, jestli chceš. +uculí se na něj+ Bude se jmenovat Claude. A budem první, co nebudou mít koně pojmenovaný Claude a Sheila, nebo po nějaký jiný epicky tragický dvojici. +navrhne a zasměje se+ Ale už tě vidím, jak ráno vstáváš, aby sis šel zaplavat. +zavrtí pobaveně hlavou, jako že to teda moc reálně nevidí+ Teď už by mohla bejt vzhůru. +přikývne a pomalu se vrací ke stájím, kde neochotně vrátí koně, ale slíbí mu na mou duši na psí uši, že se pro něj vrátí, a za keřem se přemístí k Angie+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 05 bře 2013 01:07

+Angela už je vzhůru a akorát sedí s Calebem před xboxem a hrajou mafii, nebo aspoň se o to snaží, protože jí to tragicky nejde, a akorát když se tam přemístěj, mrskne ovladačem o zeď+ Tak si to hraj sám. +zaksichtí se na Caleba, ale pak se zazubí, když vidí, kdo dorazil+ Nazdar děcka, už jsem vám chtěla jít volat. Byrone, doufám, že umíš tuhle krávovinu hrát, protože mě už k tomu nikdo nedostane. +zašklebí se znova, nechá je tam v obýváku a vezme si Vicky pod křídlo+ My si dáme cígo na střeše, co kámoško?
Angela

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2013 01:24

Ani se nesnaž, Angie nejde ani bowling. Zato v pokeru by tě obrala i o trenky. +uculí se na Caleba+ Zato můj kluk ti to natře. +zazubí se pyšně a drcne Byrona do boku+ Cigárko na střeše? +nadchne se+ No pochopitelně! +dá Byronovi pusu pro štěstí, vyleze za Angie z okna a po okenní římse přecupitají na střechu, sundají si trička a spokojeně se tam vyhřívaj na vyhřátý střeše, opalujou se a pokuřujou+ Mimochodem. Asi si od tebe vezmu pár těch prášků ze včera. +zazubí se Vicky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 05 bře 2013 01:36

To byla síla, co? +mrkne na ni+ Na Caleba mají nějakej spešl účinek, pořád nemůžu dát nohy k sobě. +zazubí se+ Musíš za mnou jezdit častějc, kámoško, chybí mi tyhlety naše tête-à-têtes, jenom my dvě a žádný chlapi. +pousměje se+ Když jsme u těch chlapů... nezeptáš se, jak se má? +koukne na ni zkoumavě z boku+ V Paříži všichni vědí, co jsi mu slíbila, zlato. Byron vypadá jako milej kluk, ale stojí ti to za to? +zeptá se vážně+
Angela

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2013 01:55

No bylo to rozhodně zajímavý. +uculí se zcela nevinně+ Já vím, teďka toho bylo až nad hlavu. +protočí oči+ Ale myslím, že sem teď budu jezdit častějc. Byron to tu má taky rád. +usměje se+ Nezeptám. +zavrtí hlavou a úsměv jí z tváře pomalu zmizí+ Ale ty mi to stejně řekneš, co? Tak co na tebe má? +pousměje se+ Za Byrona? Jasně, že stojí. +přikývne+ Já ho fakt miluju, víš? Až mám někdy strach z toho, jak moc. +zamumlá a odcvrnkne vajgl dolů na ulici+ A s tím ostatním se vypořádám, až na to přijde. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 05 bře 2013 02:09

Co myslíš, Brusel. +protočí oči+ Myslím, že už pomalu pochopil, že se nevrátíš. Jako že ho nenecháváš jenom vycukat. +pokrčí rameny+ No já hlavně doufám, že víš, co děláš. Jseš v pěkný kaši, kámoško. +poplácá ji po ruce+ Až tak jo? +uculí se+ To máš teda blbý. +pokýve soustrastně hlavou, ale usmívá se+ No až tě nechá, můžeš vždycky přijít zase bydlet se mnou. +zapálí se novou cigaretu+
Angela

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2013 02:16

No jasně. +zasměje se+ No to je... asi dobře. +pokrčí rameny nejistě+ Na začátku jsem si říkala, že bych ho možná chtěla zpátky, ale teď... ani náhodou. Už je to pro mě uzavřená kapitola. +sundá si ramínka od podprsenky, aby se jí neopálily+ Nemám sebemenší tušení, co dělám, děkuju pěkně. +zasměje se+ Páni, děkuju za důvěru. +zaksichtí se na ni, ale pak se usměje+ To ani neříkej, fakt nevím, co bych dělala. +oklepe se trochu, když se zezdola ozvou nějaký tupý rány+ Tak ten můj asi toho tvýho umlátil xboxem. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 bře 2013 10:57

+vrátí teda koně a taky mu to slíbí a ještě ho poplacava po krku než se vrátí k Angie+ Nazdar. Včera to teda byla kalba. +usměje se na ni+ Jestli budeš mít ještě nějaký vzorky tak se hlásím na testy na lidech. +zasmeje se+ Ty jo mafia! +oči mu zasvítila a sedne si ke Calebovi+ Tak si mě tu pak vyzvedni zlato. Já ho tady jenom vyklepnu jak pravej mafianskej boss.+zazzubi se na Caleba a sedne si tam k němu.+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 05 bře 2013 15:36

To děláš dobře, Jade je fakt psychouš. +přikývne souhlasně+ Zlato, vždyť víš, jak to je. Každej tě jednou nechá, pokud ho teda nenecháš ty první. +pokrčí rameny+ Já mám přece taky ráda ten pocit, když jseš zamilovaná, ale tyhle věci nikdy nevydržej. +zamyšleně típne cigáro o střechu+ No to je dost pravděpodobný. +zasměje se+ Caleb je fakt děsně krásnej a hodnej, a máš ho vidět v posteli. +mrkne na ni se širokým úsměvem+ Ale bystrej teda moc není. +uculí se+
Angela

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2013 15:44

Teda ty seš dneska pěkně depresivní, kočko. +vyplázne na ni jazyk+ Tentokrát je to...jiný. Já chci, aby to vydrželo, a udělám pro to všechno. +vypadá docela rozhodně+ Možná si ty akorát vybíráš špatný chlapy. +uculí se+ Pojď, obhlídnem škody. +oblíkne si tričko a opatrně sleze zpátky k oknu do obýváku+ Tak jak to s váma vypadá, pánové? +zeptá se, obejme Byrona zezadu kolem krku a dá mu pusu na ucho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner