Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Aubrey » 05 bře 2013 11:26

yohannka píše:aubrey: možná jak pro koho +zaculí se+ fakt? tak to musí být vtipný..tak jim trošku ukažte, jak vypadá normální upír. Se nebudou stačit divit +usměje se - no já úplně vidím celý slasti jak jdou na tohle do kina!+ mmm aktivní odpočinek v posteli.. je mi to jasný +uculí se+ hromady fanynek twilight, co...+pohrává si se skleničkou a doufá, že ho nějak nezdržuje od těchto aktivit+ fakt? +koukne na něho, jak mluví o těch pokojích+ tipuju to na něco.. rudočernýho? Je fakt, že to tu máte celý moc pěkný, tak by se nehodilo, kdybyste měli sklepní pokoje.

yohi: Což o to, já bych jim to s radostí ukázal, ale pak by je nesli nohama napřed...v krabičce od sirek.*ušklíbne se* a to by asi nebylo dobré pro byznys...a jestli něco nechci, tak znovu naštvat J-C. To se neoplácí.*zavrtí hlavou, lach, povinně - každý pitíčko s brčkem...a každý asi pistoli se stříbrným nábojem, až to nebudou moct vydržet:D* hm, přesně tak.*opře se o bar* skoro...tedy, s černou máte pravdu, tu tady tak nějak...bereme všichni, asi oslava naše stavu*uchechtne se*ale rudou ne, na rudou byste musela jinam...vlastně je to temně fialová, modrá...červenou netřeba, to občas stejně vidím, rudě...*pokrčí rameny, že co už s ním* a taky z ní dostávám hlad.*poznamená*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 bře 2013 11:41

Jasmine: No jo, vážně. Ono kdyby vypadali tak, jak je popisuješ, těžko by zapadli do davu, že. +zasměje se představě rohatého démona, pokoušejícího se splynout s okolím:D+ Úplně obyčejného člověka, který by to dokázal neznám, ale vsadím krk, že zdejší kouzelníci a čarodějky by to po chvíli poznali. Každý nadpřirozený tvor vyzařuje zvláštní...energii, nebo jak to popsat. Něco jako aura, ale nevidíš ji, jen cítíš na kůži jako drobné jehličky. A čím je démon, upír nebo kdoví co ještě, mocnější, tím těžší je ho odhalit, protože dokáží dobře skrývat to, co skutečně jsou. +položí se do toho vysvětlování poněkud hlouběji.+ Myslím, že i ty by jsi po menším tréninku byla schopná je odhalit. +prohlásí s jistotu.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 bře 2013 12:52

Jason: +zavrtí hlavou+ Většinou o tom stejně nevím, +pousměje se+ a pak dostávám takovýhle barevný prášky. +vytáhne krabičky a zetři sezobne+ A hned je svět hezčí!
To je dobrá strategie, šetřit si místo na maso! +souhlasně+ Dobrou chuť! +popřeje mu s úsměvem když vidí jak mu chutná a svoje nádobí nechá odnést+
Nebylo?! +vykulí oči a doslova na něho zírá chvílu ohromeně, pak nechápavě a pak jakože áááha+ Jo takhle...no...to vím..něco sem zaslechla...+poklepe nechtama o bar+ Já myslela jestli bylo u nás jako právě všechno v pořádku - služby a tak. Už sem se lekla, že doslova nebylo. Vám to vadí? +podiví se+ Většina hostů co u nás jsou jednou si rovnou rezervujou termín za rok, a to ani nemáme vlastní army shop! I když..+zamyslí se nad tím, že to by nebylo špatný!+ Takže..+prohlídne si ho zkoumavě+ ste si odpočl? +jestli už je jako v pořádku+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 05 bře 2013 14:16

Bea: no jo, prášky...to na mě nefunguje...díky*zavrtí si hlavou a láduje se*hmpf..*polkne* né, služby a tak byly famozní...o tom žádná...skvěle u vás vaříte...*nakloní se k ní* řekl bych, že i líp, jak tady...*poznamená tlumeně a zase se vrátí k talířu* tak..né že by vadilo, jen je to takové..trochu nezvyklé...ale zas, v takové divočině se pár schopných chlápků může hodit..no, nejen v divočině*připustí* to jo, bylo to asi třeba, změnit na chvíli vzduch. Doslova. A dokud mi nebude nikdo pořádat letecký den bez letadel, tak je to dobrý...ale stejně, určitě se u vás zas zastavím, ani jsem nestihl pořádně projít okolí, prý tam máte vlky.*usměje se a zašilhá na yohannku*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 06 bře 2013 12:45

Jason: Fakt? Jako vůbec? Ale to je škoda!
To mě těší! Zakládáme si na tom, aby hosti odcházeli spokojení. Hlavně ti VIP. +podívá se na něho že například on+ Vážně? +cuknou jí koutky+ to snad ani není možný! +culí se tomu vaření+
On si člověk po nějaké době zvykne. Když dojde někdo neznalej, taky prvně kouká. Ptá se co se děje. S děckama občas vypadají, že zvažujou útěk a po týdnu si pobyt prodlužujou.
Vlky? +taky se ohlídne po yohannce+ občas...+přikývne+ ale hlavně prosím nepokousat žádný kolemběhající zvíře - člověk nikdy neví, kdo to zrovna může být...+zakoulí očima, že by to mohlo být hodně nepříjemný překvapení+ Ale vy se určitě chováte přátelsky ke všem zvířatům, žejo? I k těm malým, bezbranným? +upře na něho oči+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 bře 2013 16:08

Aubrey píše:[
yohi: Což o to, já bych jim to s radostí ukázal, ale pak by je nesli nohama napřed...v krabičce od sirek.*ušklíbne se* a to by asi nebylo dobré pro byznys...a jestli něco nechci, tak znovu naštvat J-C. To se neoplácí.*zavrtí hlavou, lach, povinně - každý pitíčko s brčkem...a každý asi pistoli se stříbrným nábojem, až to nebudou moct vydržet:D* hm, přesně tak.*opře se o bar* skoro...tedy, s černou máte pravdu, tu tady tak nějak...bereme všichni, asi oslava naše stavu*uchechtne se*ale rudou ne, na rudou byste musela jinam...vlastně je to temně fialová, modrá...červenou netřeba, to občas stejně vidím, rudě...*pokrčí rameny, že co už s ním* a taky z ní dostávám hlad.*poznamená*

v krabičce od sirek.. tak na to bych se přišla i podívat! +uculí se+ znovu naštvat? +pozvedne obočí, ale nevyptává se - povinně za trest by je tam JC posílal dykcy chichi.. ty jsi zlobil, deš na druhej díl!+ mmm tak tu temně fialovou vám schvaluju, máte vkus. +pokývá hlavou+ to musí být moc pěkný. A je fakt, že rudé asi máte dost.. +že ji nemusí mít na nábytku+ mno.. +odloží prázdnou skleničku a zaplatí účet+ asi bych měla jít, s váma ten čas přímo letí.. a asi taky máte lepší věci na práci + usměje se a koukne co po ní Bea s jasonem pokukujou, tak jim zamává a doufá, že ju nepomlouvajou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jason » 06 bře 2013 17:47

Bea: No, to fakt naštve...ale ne, nepůsobí, žádné. Nebo spíš, koňská dávka chvíli ano, ale pak to náš metabolismus spálí a mám po ptákách. Takže se my dlaci fakt máme problém opít, něčím sjet...zbytečná práce. Tak to se vám daří na jedničku*zazubí se a trochu se nafoukne, že je taky VIP* Zase si uděláte takový výběr zákazniků, přirozené vytřízení...*zasměje se* ale jo, jeden si fakt zvykne a pak už to ani nepřijde asi...hm..no, vlky.*přikývne a dojíždí poslední kousek hermelínu* mpf...žádné zvíře?*polkne a honí poslední sousto na talířu* no...snažím se.*kouká na ni těma modrýma kukadlama nevinně* sám od sebe málokdy nějaké po lese...kolem úplňku a ve smečce je to horší...*přizná upřímně* tady se ukazujeme v podstatě jako domácí mazlíčci*mávne rukou dolů k sálu* ale ve volné přírodě...všude vůně lesa..je to hodně opojné. Ale neztrácím ve vlčí podobě myšlení a vůli, jak se to některým prý tady může stát. Takže když to vím, tak tady nikoho zakousávat nebudu..nebude-li to sám chtít.*odlehčí to a v duchu si říká, že ještě že ona neví, koho co všechno už měl mezi zuby...* Už jsem si za těch pár let zvyknul, i když ze začátku to bylo ... neplánoval jsem, že mi budou jednou za měsíc růst kožich....a všechny ty věci kolem hierarchie smečky, kdo co jak...*zavrtí hlavou a chvíli vypadá o dost starší, než je*ale tím vás nechci otravovat.*odstrčí talíř a koutkem oka zahlídne yohi, tak ji mávne s úculem nazpátek, schválně*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Aubrey » 06 bře 2013 18:34

yohi: Tak já vám dám vědět do práce, až je ponesou, at se můžete přijít kouknout...*zasměje se* jo, znovu. *přikývne s úšklebkem* Nelíbí se mi to, ale nic s tím neudělám. *lach, no, to by byl asi účinnější trest než je strkat do rakve pod kříž* musíte se zase někdy přijít podívat..na kolaudaci.*poznamená jako nic a zvedne se ze stoličky a jde ji vyprovodit do šatny, po cestě se za Jasonem nahne za bar pro balíček, který mu tam od yohi střeží barman.*

Neprovokuj, vlčku...*to poslední vysloví schválně s francouzským přízvukem a jak Jason zdřevění, když se za ním natáhne za bar pro dezertík, tak mu rozcuchá vlasy, ušklíbne se a doběhne yohannku*

yohi: To mám, lepší věci...*kývne ji s balíčkem v ruce* mercy..*poděkuje jí, zní to jako francouzsky, ale přece s jinou výslovností, jinak*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Margarit Black » 06 bře 2013 19:01

Phil: *koukne na něj, když mlčí..dopije drink a sesedne ze stoličky* Tak se tady mívej a už nelemruj *uculí se a mrkne na něj..zlehka ho obejme a mávne ostatním na rozloučenou..zamíří do šatny a ven, odkud se přemístí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 bře 2013 19:31

na kolaudaci? to já přijdu ráda.. když mě někdo pozve.. +dodá nenápadně jak jdou do šatny+ nemáte zač +usměje se na něho+ kdyžtak zavolejte a donesu zásoby.. +sleduje ho zamyšleně chvílu+ ...tak se mějte +rozloučí se a zmizí venku v ulicích+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti