Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 20:42

oh. To chápu. +přikývne, a vezme si sendvič, chvilku se jím zaobírá, a pak si ukousne+ Ehm, tedy... doufám, že je všechno v pořádku. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 20:46

No, ehm... +lady chvíli přemýšlí a tváří se, ale pak odloží hrneček na podšálek se zřetelným klapnutím+ V poslední době se poněkud... nesneseme. +odkašle si+ Jsem zastáncem toho, že žena má v manželství vydržet, ale toto... už poněkud... překračuje meze.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 20:49

+velmi rozvážně žvýká, aby se nezadusila sendvičem, když vyrukuje s tímhle+ Oh. +zopakuje inteligentně+ To mě mrzí. Já... s Vámi rozhodně souhlasím. Nemyslím si, že je v pořádku rozvádět se při prvním náznaku problémů, ale... +pokrčí rameny+ Já vím, že si ne vždycky rozumíme, ale... můžeme pro Vás něco udělat? +zeptá se na rovinu+ Můj bratr je právník. +dodá opatrně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 20:52

Ne, ne, právníka rozhodně ne. +zavrtí hlavou a znovu se napije a vezme si i sušenku+ Už děláte, má drahá. +usměje se na ni vděčně+ Když mě tu necháváte, děkuji vám za to.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 20:57

Samozřejmě. +přikývne+ Ale ta možnost tu je. Christian je velice diskrétní a zkušený. +pousměje se+ A kdybyste si potřebovala promluvit, já... no, chápu, že není jednoduché se svěřit známým. +usměje se, a je jí jasný, že tam lejdy bude navždy, ale je jí jí líto+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 21:00

+koukne na ni a zvedne obočí+ Ale já se s ním nemůžu rozvést, to je absolutně vyloučeno. +zavrtí hlavou a vezme si sušenku+ Obtěžuji vás, najdu si něco v hotelu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 21:05

+dojde jí, že to asi trochu přetáhla, tak se usměje+ no, to je samozřejmě na Vás. Omlouvám se, nechci na vás nějak tlačit. +zavrtí hlavou, a pak se nadechne, a uvědomí si, že v podstatě nemaj na výběr+ Ne, to určitě nemusíte. Samozřejmě to musím probrat s Byronem, rozhodujeme o věcech společně, ale... určitě nemusíte do hotelu. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 21:08

Jistě, že rozhodujete oba. +pousměje se a přikývne a napije se+ Ne, ne. +zavrtí hlavou+ Já vás v žádném případě nechci a nesmím obtěžovat. +dělá ofrky:D+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2019 21:13

ano. +pousměje se+ A jeho rodina je teď i moje rodina. +usměje se na ni+ Pokud máte pocit, že nás obtěžujete, tak se omlouvám. Nejsme zvyklí sdílet domov. +nechá si od Jeefese dolít čaj+ Od rodiny jsem odešla poměrně brzy, a Byron... ostatně sama víte. +usměje se omluvně+ Nemáme největší domov. Ale jsem si jistá, že se tu srovnáme. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2019 21:24

Máte to tu moc pěkné. +řekne lady a napije se a pousměje se na Jeefese, když jí doleje+ Jsi moc hodná Victorie, Moc ráda tu s vámi zůstanu. Děvčátka jsou opravdu k zulíbání. +usměje se na ni vděčně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London