no božíčku. já nevim, jestli to trochu nepřeháníš. +uculí se, a vyjde s ním z domu ven+ rozděláš to víno? +poprosí ho+ měli bysme ho vypít, než tam dojdem, ať nás nevykopnou. +usměje se+
Já? +vykulí na ni oči+ Možná malinko, ale fakt po mě jela. +koukne na ni a rozdělá to víno a nabídne jí+ To vysrkneme jako nic, kočko. +zazubí se na ni+
ty jseš hodnej. +usměje se, pusu mu oplatí, a jde s ním do kina, splácne tam hromadu popcornu, a kouká na film, kterej je úplně děsně moc dlouhej, ale vydrží se nejít vyčůrat+
+koupí extra extra velkej popcorn, aby na ni mohl koukat, když ho jí, ale sleduje film, pak už jenom visí na obrazovce a jak se pustí titulky vyrazí ze sedačky jako blesk, protože se mu chce strašlivě čurat+
když mně nejde přestat. +zavzlyká, obejme ho, a brečí mu do trika+ promiň, já jsem zkazila celou romantiku. +popotáhne a koukne na něj očima jak angorák+
Ale jdi ty. +usměje se na ni a děsně nenápadně si ještě otře oči+ Chceš jít domů, lehnout si na terasu, zachumlat se a dát si ještě víno? Myslím, že mátiny kámošky už odešly.