Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2019 22:17

já tam asi musím sama. +pousměje se+ ale s tebou je mi líp. s holkama. když... děláme jednoduchý obyčejný věci, a tak. je to jenom občas. nechci, aby ses bál. Nikomu není pořád veselo, ne? +usměje se a schová se mu na hrudi+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2019 22:21

No, ale... tobě je moc smutno a říkala jsi, že je to často. +koukne na ni+ Já o tebe mám vážně strach, kočko. +přizná se a trochu se za to stydí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2019 22:28

není to často, slibuju. jen někdy. když jsem moc unavená, nebo to mám brzo dostat, nebo když mám moc času přemejšlet, nebo když mám blbý myšlenky a strachy, pak se to všecko tak nabalí na sebe. +koukne mu do očí+ já si nic neudělám, vím že nesmím, když máme holky. +slíbí mu vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2019 22:31

Kočko... +koukne na ni a pohladí ji+ Nemusíš si vymejšlet, aby mi bylo líp. +pousměje se a slíbí si, že na ni dá pozod a bude to počítat a přitulí si ji k sobě a dá jí pusu+ Chceš napůl cigáro?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2019 22:34

já si nevymejšlím. +usměje se a zavrtí hlavou, uvelebí se u něj a přikývne+ jo, to mám moc rád. +pousměje se, a vezme si od něj cigáro napůl+ já tě nechci děsit. +vyfoukne pomalu kouř+ hvězdy jsou moc hezký. uklidňujou mě. +kouká nad ně na nebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2019 22:36

Dobře, já ti věřim. +usměje se na ni a podává si s ní cigáro+ Hezčí než ty ve tvejch očích nejsou, kočko. +pousměje se na ni a dá jí zpátky cígo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2019 22:40

oh božíčku, to bylo úplně jak z filmu. +zasměje se tiše, a dá mu pěknou pusu, potáhne si, a zase mu cígo vrátí+ připomíná mi to, jak jsme si udělali Sophii... a Zoe taky, pod hvězdama. Je to moje nejoblíbenější věc. tohle. koukat na hvězdy a poslouchat tvůj dech a blábolit o kravinách... když se tak usměješ, a jeden koutek máš malinko vejš. a když se mě takhle dotýkáš, tak křehce, jako bych... byla důležitá. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2019 22:42

Ale nech toho, +uchichtne se a trochu se začervená, protože to s ní prý teda umí a to je nejradši+ Ty seš důležitá, kočko. +koukne na ni děsně vážně+ Nejdůležitější na světě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2019 22:49

nene, já ti to chci říct. protože to tak cejtím. +uculí se+ a víš, že ti všechno vyklopím. +pousměje se+ když jsem chtěla počkat a říct ti o zoe až k narozeninám, byly to nejdelší dva dny v mým životě. +uculí se trochu+ myslíš, jo? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2019 22:52

Já jsem náhodou rád, že mi to chceš říct. +uculí se na ni+ To já říkám... jako jenom tak. +uculí se na ni+ Jo? A jak ses pěkně držela. +uchichtne se+ Tos mi klidně mohla říct hned, takovou věc!
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London