Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 20:56

Sophi počkej prosím aspoň chvilku, já hned- +ale Sophie furt řve, a jak ho uvidí, prakticky steče na podlahu úlevou+ na. +strčí mu do druhý ruky Zoe+ já musím pryč nebo se zastřelím. +zamumlá, natáhne si kabát, a jde obejít blok aspň na pět minut+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 20:58

Jasný. +přikývne+ Běž, kočko, já to zkusím nějak zmáknout. +usměje se na ni, tak pěkně a počká až odejde a Zoe na to taky zjevně čeká, protože ho vzápětí pozvrací+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 21:01

+chvilku jen tak chodí kolem bloku domů a pak si sedne na lavičku a pět minut jenom čumí do blba, a užívá si, že na ni nikdo nemluví, a Sophie ještě přidá na ječáku, pověsí se mu na kalhoty a opakuje furt dokola tatítatítatí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 21:04

+houpe obě dvě holky a kouká na ně, vykuleně+ holky, no tak. Tichučko. +houpe je+ Sophi, copak? Copak je?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 21:09

+za chvilku se s povzdechem zvedne a vrátí se domů, přetře si obličej studenou vodou, a jde mu pomoct+ promiň, já jsem potřebovala... na chvilčku ven. +usměje se mluvně, a vypadá jak kdyby ji přežvejkal yetti+ Zoe má koliku, bolí ji břicho a buď zvrací nebo... to jde spodem. převlíkala sem ji snad dvanáctkrát. +zamumlá+ A sophie má asi dneska období vzdoru, je protivná až hrůza. +zašklebí se unaveně, a vezme si od něj malou, aby neměl plný obě ruce+ robin nejspíš roznosil hovna po baráku, nestihla jsem ho umejt. +povzdychne si+ hovna. +oznámí jim sophie+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 21:12

Bože. +vydechne+ To je strašný, jak to zvládáš? +koukne na ni obdivně+ Hele, tak já se sophií umyju Robinu a uklidíme to tady. No ano a žádný protesty. +oznámí Sophii+ Co ty na to? +koukne na Vicky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 21:16

evidentně blbě. +pousměje se, ale zastaví se v tom řevu, natáhne se a dá mu pusu+ ahoj. jsem ráda, že seš doma. +usměje se slabě+ to budeš moc hodnej, když ho umeješ. +přikývne vděčně, zato sophii se to vůbec nelíbí+ ne! necu! +dupne si, a rozlíceně na něj kouká, a vicky se zatím snaží přimět zoe pít čaj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 21:18

Ahoj, lásko. +usměje se na ni a políbí ji, tak pěkně+ Já jsem moc rád, že jsem doma. +přikývne a koukne přísně na Sophii+ Tak hele, s takovou žádnej Jedi nebudeš, ani Elsa. Ti by nikdy takhle nekřičeli.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 21:21

a neříkám to jen kvůli tomuhle. +uculí se, houpe Zoe a pak ji odnese nahoru, že j zkusí uspat někde kde je větší klid a promasíruje jí břicho, a sophie má trošku hysteráček, švihne sebou o zem a kope patama do podlahy a řve že je elsa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 21:24

Ale já jo. +zazubí se na ni a doufá, že jí aspoň trochu potěšil. Jak odejde, koukne na Sophii, povzdechne si, flákne sebou o zem ataky začne ječet, ještě víc,než ona+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London