Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 23:01

jo, mně by se stýskalo děsně moc, seš moje holčička. +usměje se na ni, a cvrnkne ji do nosu, když k ní přijde blíž+ a dáme Zo pátky panu doktolovi? +koukne na ně Sophie tak jako s nadějí, a vicky se trochu uculí, tak posmutněle+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 23:04

+Byron se uchichtne+ No to nemůžeme, prďoklo, když už jsme si ji vzali, tak je přece naše. +obejme ji a přitulí ji k sobě+ Ale ona vyroste a pak si s tebou bude hrát. Už to nebude dlouho trvat, slibuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 23:08

+Sophie mu trochu odstrkuje obličej, ale pak se nechá obejmout+ nooo ale to je bubý. +povzdychne si+ já vím, ale ona tě má moc ráda, víš? vždycky se na tebe směje, a když jsi u strejdy chrise, tak se na tebe moc těší, a pak má radost, když se vrátíš. a všechno po tobě opakuje, protože si myslí, že jseš děsně boží ségra. +přibarví si to trochu, a posune se k nim, aby taky mohla sophii pohladit+ já si s tebou budu víc hrát, jo? +slíbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 23:10

Ona je moc hodná a moc se těší, až vyroste a bude si s tebou hrát. +usměje se na ni+ A co kdyby jsi šla do školky? Tam bude spousta dětí a budeš si s nima moct hrát celej den. +navrhne opatrně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 23:13

já cu s váma. +koukne na něj sophie trochu vyplašeně+ no a co kdybysme se tam šli podívat spolu? +usměje se Vicky+ táta má pravdu, tam je spousta dětí a taky hraček, dostaneš tam svačinku, a pak se zase vrátíš k nám. +vykládá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 23:15

My tam půjdeme s tebou. +usměje se na ni+ Jo, já kdybych mohl, tak tam jdu hnedka, tam to bylo vůbec nejlepší. +pokyvuje vážně hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 23:21

to tam znáš? +zajímá se Sophie a obejme ho kolem krku, protože je ještě trošku ublížená, a líbí se jí, když ji chová+ každej tam má svoji židličku a poličku a mají tam spoustu hraček, co doma nemáme. +láká ji trošku+můžeme se tam jenom kouknout, a když se ti to nebude líbit, tak půjdeme domů. +slíbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 23:23

No, trošku to tam znám, to jo. +usměje se a přikývne a chová ji, protože jemu se to taky líbí+ Tak co ty na to? Půjdeme se tam kouknout?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 kvě 2019 23:26

tak jo. +přikývne sophie+ tak v nedeli. +určí to, protože jinej den nezná ještě+ dobře. +uculí se Vicky+ a co kdybysme třeba zítra po snídani nechaly tátu se Zoe doma a šly spolu ven? +navrhne, protože se cítí trochu provinile, že s ní tráví málo času+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2019 23:27

Půjdete na vycházku, holky moje? +usměje se+ Já tu zatím se Zoe budu držet pozice. +slíbí jim a přikývne+ Můžete jít do parku na prolejzačky.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London