Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 20:31

dyť mě tu nenecháváš. +usměje se+ dycky se zase vrátíš domů, a to je děsně důležitý. +pousměje se a pohladí ho po prstech+ to tak přece je, jednou víc pracuješ ty, předtím sem zase já byla furt v čajovně... +pokrčí rameny+to bylo. +zasměje se+ líbilo se mi bejt s tebou a nic neřešit a poznávat tě. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 20:35

Jo, ale já nechci, aby jsi byla smutná a vyčrpaná. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Jo, to jo... teďka máme zase nový věci. Dvě nový věci. Taky je to dobrodrůžo. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 20:40

já nejsem smutná. +usměje se+ jsem vděčná, že je máme, fakt jo. +přikývne a trochu se přitiskne tváří do jeho pohlazení+ tohle je jen špatnej den. +pokrčí rameny+ nechci, aby ses vzdával svejch snů, to já sem tě do dětí ukecala, nemusíš kvůli tomu obětovávat věci. +uculí se+ no, to teda rozhodně je. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 20:42

Tys mě ukecala, kočko? +podiví se+ Já nejsem ukecanej do dětí.- +zarazí se+ Ty... ty si myslíš, že je nechi? Že jsem je nechtěl? +koukne na ni+ Panebože...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 20:45

já si nemyslím, že je nechceš! +vyhrkne honem a zavrtí hlavou+ já vím, že jseš rád, že je máme. vidím to, že je máš rád. +drží se ho pevně za ruku+ ale taky vím, že sem na to tenkrát hodně tlačila. když jsme se rozhodovali, jestli budeme mít dítě. +pousměje se+ a že ty uděláš cokoliv, abys mi udělal radost. a to je moc pěkný přece. +usměje se na ně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 20:48

Ale já jsem je chtěl! +koukne na ni+ Kočko... Já myslím, že ty mi občas vůbec nevěříš. +povzdechne si a koukne před sebe+ Kéž bych mohl udělat něco, abys mi uvěřila...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 20:51

ale já ti přece věřím. +koukne na něj tak zkroušeně+ vím, že nás máš rád. mě i holky. cejtím to každej den. +usměje se a má pocit, že nějak přestřelila+ já si myslím, že ty seš moc hodnej a děláš věci, co si myslíš, že mě potěší. +pousměje se+ Ale stejně tak... no, tohle není úplně život, kterej jsi chtěl, že ne? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 20:54

Cože? +koukne na ni a zamračí se+ Co ty o tom jako víš? Co já jsem chtěl za život. +vstane+ Jasně, já jsem se chtěl jenom flákat, chlasta a fetovat. Ty vole... +zabručí+ To si ze mě děláš prdel. +zavrtí hlavou a odejde do kuchyně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 20:58

ale to sem přece vůbec neřekla! +namítne, opře se o zeď a s povzdechem pohladí Zoe, která jí pochrupuje na břiše, po zádech+ Byrone... +vyhrabe se na nohy a jde za ním+ já nejsem tvoje máma, víš, že jsem to takhle nemyslela. +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:01

A co jsi teda řekla? Že jsem takovejhle život přece nechtěl, že ne? +koukne na ni zoufale a vezme si z lednice pivo+ Tohle je ten nejúžasnější život, co jsem kdy chtěl a ty mi nevěříš! +koukne na ni ublíženě+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London