Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 05 bře 2013 17:02

Vyhrál jsem. +oznámí pyšně, když tam holky dojdou, chytne Vici za ruce, stáhne ji na zem a dá jí velkou pusu+ Jsem největší mafián ze všech. +zazubí se na ni+ Takže ty si moje kočka a nikdo se mi nesmí odvážit nic říct, jinak ho zmasím. Teda ne osobně, mafiánskej bos na t má lidi. +zasměje se a ještě jí dá pusu+ Hádám, že na nás nezůstala nit suchá, co? +usměje se a myslí tím sebe a Caleba, že je tam holky asi pěkně zdrbly+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2013 19:23

No o tom jsem ani chvilku nepochybovala. +uculí se na něj pyšně a taky mu dá pusu+ Takže na ně pošleš Jeefese, jo? +zazubí se a posadí se tam k němu+ Tyjo, tak to abych si pořídila vyšší boty a kratší sukně, když jsem teďka kočka nejvyššího mafiána. +zasměje se a líbne ho na nos+ Nó, ale já o tobě říkám jen samý hezký věci. +dušuje se+ Jakej seš úžasnej a neodolatelnej, a tak. +mrkne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 bře 2013 21:52

Já myslím že Jeefes by se toho zhostil s gracii a nadšením. +zasmeje se+ Nee, Nee. Ty budeš nosit dlouhý elegantní šaty s takovejma téma vol.ejma zadama. To ti jako desnej mafianskej boss narizuju. +řekne, ale s úsměvem+ Proto mě přece tak děsně milujes. Protože jsem tak boží a super. +prohrabne si vlasy a usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2013 23:08

Tak jo, tak jo. +souhlasí+ Ale to mi musíš koupit perlovej náhrdelník. A budu nosit červenou rtěnku a cigaretovou špičku. +přikývne spokojeně+ Jo, přesně proto tě tak děsně miluju. +usměje se a dá mu pusu+
No vy jste sladký jak cukrkandl. +zašklebí se na ně Angie+ Jdeš mi pomoct s večeři? +mrkne na Vicky+
Jo jo, už jdu. Budeš mě muset pustit, mafiáne. +prohrábne Byronovi vlasy a líbne ho na čelo, a v kuchyni s Angelou udělají nějaký těstoviny s děsně pálivou omáčkou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 bře 2013 23:27

A ta špička bude dlouhá jak tejden před výplatou. +zasmeje se+ Já chci taky dělat večeri. +žene se s nima do kuchyně+ A já udělám desert když jsme sladký jak cumel. +začne tam kramovat nádobí+ Co takhle pudink? Bude nezavadnej, fakt, přísahám. +slibuje a dá se dotoho+ Klidně mluvte holky. Jako bych tu nebyl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 06 bře 2013 00:45

Jo ty seš takovej akční kuchtík, jo? To s tebe teda musím mít Vicky radost. +uculí se na něj+ Hele, hele! To si pak ale umeješ, když děláš takovej bordel. +vyplázne na něj jazyk+ Ty děláš i závadnej pudink? +koukne na něj podezíravě a seká tam nějakou cibuli+ Ale udělej karamelovej, a dolu dej nějaký ovoce. +komanduje ho a po očku pozoruje, jestli jí tam něco nelikviduje+ Tak jo. +pokrčí rameny a zařídí se podle jeho přání+ Asi se rozejdu s Calebem. +začne+
Angela

Příspěvekod Victoria » 06 bře 2013 00:50

No jo, to on mi pomáhá. +uculí se a pleskne Byrona po zadku, když jde do lednice pro rajčata+ No to jsem zvědavá, mi doma nádobí nemejem, máme na to sluhu. +zasměje se+ Naposledy, když jsme měli pudink, byla v něm tráva. Ale bylo to bezva, pak jsme vyvolávali duchy a fakt jsme jednoho vyvolali! +vykládá a krájí u toho+ A pudink musí bejt čokoládovej, samozřejmě. +koukne na Angie pohoršeně+ Fakt? +protáhne posmutněle+ To je blbý, mně se líbí... +koukne pootevřenejma dveřma na Caleba, kterej tam hraje něco na single playera+ Chytrej teda moc není, ale je milej. +přisolí ten hrnec+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 bře 2013 01:45

No jo. No jo. Umyju to nemusíš se vůbec bát. +mrkne na Angie+ Holky nehadejte se. Já udělám oba. +jak řekne tak i udělá pak vezme skleněnou mísu a na dne dá ovoce. Pak karamelovek pudink na něj cokoladovej to postrika slechackou a posypeme skorici+ Tra daaaa. +zatvářil se jak největší kuchař a předvede jim tam to svý dílo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 bře 2013 13:50

Trávovej pudink! To musí bejt pecka! +zasvítí Angie oči+ Dobrýý! +zatváří se uznale, když se tam Byron hrdí se svým výtvorem+ Ale včera mně pozval na rande barman z tý hospody, kde jsme byli! +zazubí se+ Jdu s ním v pátek. Tak do tý doby musím poslat Caleba k vodě. +pokrčí rameny+

No téda, ty seš šikovnej. +pochválí Byrona Vicky a dá mu pusu na tvář+ Úplnej šéfkuchař. +uculí se a prstem mu z toho ukradne trošku šlehačky+ Jo tak barman. +zazubí se na Angie+ Tak to je mi úplně všechno jasný. +pokýve+ My už taky pomalu pojedem. Co zítra zlato? +koukne na Byrona+ Máme ještě velký plány. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 bře 2013 14:28

+koukne na Angie a pak dveřma na Caleba+ A není to škoda? Je to pohodovej kluk. Mafii sice neumí tak dobře, jako já, ale to nikdo, že jo. +pousměje se+ No je to na tobě. +zazubí se na ni a vezme Vici kolem pasu+ Jop, zítra zní dobře. Musíme se dostat do toho Las Vegas a vybankrotovat kasíno. Pojedeme autem? +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner