Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:05

tak promiň. +povzdychne si+ já ti věřím, že seš s náma rád. +zavrtí hlavou+ nechci se pohádat. jenom si myslím, že tohleto byl můj sen, a trochu sem tě do toho uvrtala. A mám trochu pocit, že ti to musím vynahrazovat. půjdu zkusit Zoe uložit. +odloží tam lahvičku s čajem, a odejde nahoru do pokojíčku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:06

No, jasně. +přikývne+ Ať ti řeknu, jak moc jsem holky chtěl, tak to stejně nic nezmění. +přikývne a napije se piva a když odejde, tak se obuje a jde s Majekm do hospody+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:10

+asi na potřetí se jí podaří Zoe uložit, pak uloží i Sophii, přečte jí pohádku, a sejde dolů, aby se mu omluvila, a zkusila se usmířit, ale on už tam není, a v chodbě nejsou jeho boty+ doprdele. +povzdychne si, nechá nádobí ve dřezu, a jde si vlízt do postele a schovat se pod peřinu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:12

+strašne moc se opije a Majk ho nakonec odvede domů a odemkne jeho klíčema+ Zuj se, ty vole. +poručí mu v předsíni a snaí se neudělat hluk, páč ví, že maj děti, že jo, ale Byron nadává, ale nakonec boty skopne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:15

+chvilku přemejšlí, jestli je vykrádaj, ale pak vyleze z postele, natáhne si župan a jde se kouknout dolů+ Ahoj. +pozdraví majka, a kouká, jak má zřízenýho muže+ děkuju. +povzdychne si, ale vděčně se na něj usměje, že ho přived+ no ty vypadáš. +obhlídne byrona+ budeš zvracet? +pomůže mu sundat bundu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:26

Ahoj. +usměje se na ni Majk a přidržuje Byrona protože se poněkud kácí+ Nebudu. +zamumlá byron a vrhne se do kuchyně a vyzvrací se do dřezu+ Prdele.... +vydechne a Myjk na Vicky koukne+ Promiň. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:29

no, já bych řekla, že za tohle můžu spíš já než ty. +usměje se na majka, utrhne pár ubrousků a otře byronovi pusu+ já sem teďka na zvratky zvyklá. +dodá trochu pobaveně, a dá vařit byronovi silný kafe+ jsi hodnej, že si ho doved. +kývne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:33

No, měl jsem mu to zatrhnout, pomůžu ti s ním. +drží byrona protože se kácí a něco mumlá+ Máte nějaký ... problémy? Mě do oho nic není, já vím....
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:37

no, asi to potřeboval. +usměje se+ no.. chce se ti ho táhnout do ložnice po schodech? +koukne skepticky do patra+ ne, to jen... jsem řekla pár věcí co jsem neměla. +zavrtí hlavou+ není to jednoduchý, holky jsou malinký, oba jsme unavený... +pokrčí rameny+ některý dny jsou horší prostě. +usměje se+ on ti nic neříkal? +zeptá se opatrně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:39

Jo, jasně, klidně. +usměje se na ni, hodí si Byrona napůl přes záda a začne s ním stoupání po schodech+ no.... říkal mi hodně věcí. +koukne na ni a omluvně se usměje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London