Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:42

+pustí se za ním a dává pozor, jestli byron zase nezvrací, nebo s někde nepraštil+ támhlety dveře. +předběhne ho a otevře mu dveře+ aha. +polkne trochu+ promiň, to asi nechceš poslouchat, co.. +pousměje se, a rychle posbírá věci z postele, aby ho tam mohl složit+ musíš si myslet, že jsem pitomá. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:44

V pohodě. +přikývne a pustí ho na postel+ Já si myslim, že mi do toho nic není. +usměje se na ni+ Dobrou Vicky. +kývne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:47

no, to je od tebe velmi rozumný. +usměje se a trochu se zastydí+ chceš... kafe? +navrhne aspoň, protože se mu chce nějak revanšovat. Nabalím ti nějaký jídlo domů, pro maminku. +pousměje se, zastrčí byronovi patku za ucho, a přikryje ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:49

Ne, já tě nechci otravovat. +zavrtí hlavou+ Leda, že bys s ním ještě potřebovala pomoct. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:53

ty nás přece neotravuješ. +usměje se+ no... já doufám, že bude spát. +pousměje se a pohladí byrona po tváři, trochu ho překulí na bok, aby se neudusil ve spánku a pak vstane a zavře za nima dveře od ložnice+ já prostě... od tý doby, co máme zoe jsem... furt tady. nemám moc kamarádek, co mají děti. skoro žádný. +pokrčí rameny+ nemám si moc s kým popovídat, kromě byrona. myslím s někým dospělým. +uculí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 21:56

No.... +koukne na ni+ A on si s tebou nechce povídat? +zeptá se jí+ Můžeš si popovídat se mnou, jako klidně. Děti teda sice nemám, ale poslouchat umím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 21:58

ale jo, chce. Byron je skvělej, jako táta i jako manžel. +povzdychne si+ já myslím, že mám možná trochu ponorku. +usoudí opatrně, zalije mu kafe a sobě taky, a sedne si ke stolu, na druhou stranu+ nemusíš mít děti. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 22:02

No, to mi přijde jako docela možný. +usměje se na ni a přikývne a usrkne kafe+ Je to moc zlý? +koukne na ni tázavě+ To je dobře, že nemusim. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 22:04

ale ne, není to až tak zlý. +usměje se+ mám se vlastně docela dobře, jen některý dny jsou prostě těžší. rouhala bych se, kdybych si stěžovala. já mám prostě furt jen pocit, že ho tlačím do něčeho, co nechce, no. +pousměje se+ jo, bezdětný kámoši se od tebe pak odtahujou. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 22:08

Možná to moc řešíš, kdyby nechtěl, tak by to nedělal. +usměje se na ni a srká kafe+ Jo? No to je docela na hovno. +ušklíbne se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London