Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 22:10

myslíš? +koukne na něj tázavě+ já myslím, že on dělá spoustu věcí jen kvůli mně. abyh byla šťastná. +pousměje se+ protože je skvělej. +usměje se a sklopí oči+ no, já to trochu chápu. s holkama prostě některý věc nejdou, a já o nich asi taky hodně mluvím. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2019 22:17

no, říkal mi, že ho to baví. +usměje se na ni+ Že je s váma šťastnej, ale bojí se, že mu nevěříš, že ho to fakt baví. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2019 22:22

ale já tomu věřím. +povzdychne si+ že je šťastnej, teď. to je... to je jedno. +usměje se+ já vím, že by pro nás dejchal. že je rád, že nás má. dyť on nedokáže nic moc skrejvat. +uculí se trochu+ je to na něm děsně vidět. Prostě mám pocit že selhávám úplně ve všem. +přejede si rukou po obličeji+ s byronem bysme potřebovali někam vypadnout jen spolu, sophie žárlí, zoe mi teď furt zvrací... promiň, to je ti asi fuk. +uculí se trochu+ lejdy by místo mě radši viděla vedle byrona někoho urozenýho a slušnýho a všude je tu bordel. ani nepamatuju kdy sem si naposledy oholila nohy. +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2019 21:11

+pousměje se, jen tak trošku+ Já si myslím, že je toho na tebe moc. Asi potřebujete opravdu někam vypadnout. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2019 21:14

jo, asi jo. +přejede si rukou po obličeji a pak se napije kafe+ já ho miluju, víš? +pousměje se+ děsně moc. +povzdychne si+ no... se mnou je to těžký, no. měla jsem nějaký problémy, a.. byron má o mě strach. myslím, že si dává hodně pozor, aby neřek nic, co by mě přimělo vyšilovat, nebo sklouznout zpátky do sebeobviňování a tak. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2019 21:18

Já vím, že tě miluje, sem tam se o tom zmíní. +zazubí se na ni Majk+ A sem tam má takovej blbej zasněnej výraz, že je to úplně jasný. +zasměje se+ No... on se o tebe chce starat, no.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2019 21:21

já vím, že má. +uculí se+ ale prostě... nesnáším že musí, no. se o mě starat. že ty věci nezvládnu sama. +povzdychne si+ já se na něj půjdu kouknout, jestli nezvrací. +pousměje se+ jestli chceš, lehni si v pokoji pro hosty, je pozdě, ať netáhneš přes celý město. +usměje se+ a díky. +poplácá ho po rameni, odnese hrnek do dřezu, a vypláchne ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2019 21:24

Díky, to je dobrý, musím domů za mámou, ji zkontrolovat. Seženu si taxíka. +usměje se na ni a obuje se v předsíni+ Drž se. +usměje se na ni ještě pěkně, než vypadne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2019 21:26

+zabalí mu teda aspoň s sebou půl bábovky a nějaký zbylý maso, obejme ho, a pošle ho do taxíku, a pak vyjde nahoru, a jde zkontrolovat, jestli byron dýchá, sedne si k němu na kraj postele, a kouká jak spí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2019 21:27

+to Byron dýchá a sem tam zafuní a táhne to z něj, jak z lihovaru, ale jinak spí docela klidně+ Vicky. +zamumlá a chytne ji za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London