Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2019 21:17

+roztáhne kolena od sebe, aby ho mohla obejmout pořádně, a přitulit k sobě+ já to vím. +pousměje se m do vlasů a lehce mu prohrábne vlasy tam vzadu na krku, tak něžně+ ty jseš moje nafurt. +pošeptá mu pod ucho tak měkce+ chtěla bych... přestat mít výčitky když všechno není stoprocentně podle toho jak by se ti to nejvíc líbilo. a zároveň bych chtěla bejt úplně perfektní jakou mě chceš. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2019 21:19

Kočko. +usměje se a pohladí ji po stehně+ Přesně o tom mluvím. +koukne na ni+ Nevymýšlej si o mě věci, prosím. O tom, jak bych tě měl mít nejradši. Já tě mám rád takovou,. jaká seš a budu ti to opakovat, dokud to nepochopíš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2019 21:23

když já to neumím vypnout. +pousměje se+ nevím jak jinak tě dělat šťastnýho, než snažit se najít věci, který by pro tebe byly perfektní, a pak se to snažit dělat. +pokrčí rameny+ Jenže... já ani nevim, kdo vlastně jsem doopravdy. a ty věci, co vím, jsou fakt hnusný. tak jak bys je moh mít rád? +koukne na něj a usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2019 21:25

Já tě mám rád. +uculí se na ni+ Tebe, jak jsem tě poznal. +pousměje se+ Jaká jsi byla a jak jsme se změnili. Spolu sme se změnili, všimla sis toho? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2019 21:28

jo, všimla. +uculí se+ líbí se mi to. +pousměje se, zastrčí mu patku za ucho, a pohladí ho prsty po tváři+ tady máš jizvičku, co jsi předtím neměl. +pohladí ho v obočí+ chci se s tebou měnit dát, dívat se, jak ti přibejvaj vrásky, a stařecký skvrny. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2019 21:30

Jo, protože jsem si rozbil hubu, já jsem moc šikovnej kluk. +zasměje se vesele+ No dovol! Já nebudu mít žádný stařecký skvrny, já budu mít plnovous a motorku a ty budeš jezdit za mnou! +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2019 21:32

nee, já nechci abys měl plnovous. +uculí se a pohladí mu ty tváře se strništěm+ ty seš skvělej, víš? +usměje se+ já mám asi trochu ponorku, a furt mi ještě trochu lítaj hormony. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2019 21:37

Nee? Ani extra mužnej, bílej a učesanej? +zasměje se+ No, tak budu mít holou bradu, mě to neva,a le na motorce to fouká, tak bys měla mít plnovous aspoň ty. +zazubí se na ni vesele+ Jo? Chceš, abych vypadnul? +zazubí se na ni+ Nebo můžeš jet za Angie a já to tu ošéfuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2019 21:39

ne, protože by mě šimral na stehnech. +zazubí se+ já se zahřeju, to se neboj. +uculí se+ nee, já nechci abys někam vypadával. +musí se uculit a pohladí ho po pasu+ ani nechci jezdit pryč od tebe. já potřebuju jenom trošku hejbnout kyvadlem.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2019 21:42

+trochu zmateně na ni koukne a pousměje se+ Jak se hejbe kyvadlem, tenhle termín jsem ještě teda neslyšel, kočko. To mě budeš muset naučit.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London