Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2019 23:09

počkej, nechodď pryč. +usměje se, chytne ho za zápěstí, a stáhne ho k sobě do peřin, aby ho mohla pěkně políbit+ pojď, vypadneme pryč.+ pošeptá mu horečnatě do rtů+ koupíme si hranolky napůl a budem je jíst v metru dokud nebudem mít mastný ruce a pusy a pak pojedem na letiště a nasednem na první letadlo, co poletí. +uculí se+ a schválně, kde skončíme. +uchichtne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2019 23:19

Jo? Ty ses vyspoala a chytlas druhej dech, že jo? +zasměje se a vytáhne ji z postele a do předsíně, kde se obuje+ Cajk, kreditku mám a mám tebe! +přitáhne si ji k sobě a políbí ji+ To je všechno, co potřebuju. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2019 23:23

to je ta druhá míza, víš co. +zazubí se+ takhle vyspalá sem nebyla ani nepamatuju. +uculí se, natáhne si koženou bundu a zaváže si tkaničky, a přijde jí to děsně boží, vyrazit jen tak bez ničeho, jen ruku v ruce+ já tě miluju, víš to? +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2019 23:24

+hodí si bundu přes ramena a chytne ji za ruku a vypadne s ní z bytu+ Jdeme na hranolky! Koupím extra velkou porci, abys mi ji hnedka nesnědla. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2019 23:29

to bys měl, pač se se mnou teďka musíš dělit, když sis mě vzal. +zazubí se na něj, proplete jim prsty, a na všechny se culí+ k večeři budou lentilky, zbylý nugety z mekáče a kečup ve sklenicích na šampus. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2019 23:32

No božíčku! Co se mi to hroznýho stalo! +směje se a dělá strašně zarmoucenýho, ale nevydrží to, vybuchne smíchem a přitáhne si ji k polibku+ Jdeme. +vtáhne ji k mekáči a naobjedná jim happy mealy s hračkou, tou hlavně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2019 23:36

jo, teď zapláčeš. +zazubí se+ v dobrým i ve zlým že jo, takže i když sem hladová. +uculuje se+ já mám figurku batmana! +zajásá, když se dostane do svýho happy mealu+ hele! +ukazuje mu ho a užírá přitom jeho hranolky, pač ty jeho sou dycky lepší než t vlastní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2019 23:37

Tédá! A já mám jenom Robina. +šklíbí se, ale vesele, protože je to boží, když je tam s ní naoplátku ujídá zase ty její hranolky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 kvě 2019 23:40

no to je znamení, že patříme k sobě. +uculí se, a přejde se svým panáčkem po stole k jeho+ já si ho s tebou vyměním z lásky. +uculí se a dá mu mastnou hranolkovou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 kvě 2019 23:45

Fakt, jo? +uculí se a ještě jí šlohne hranolek+ Tohle bys pro mě udělala? +zazubí se na ni+ Já tě miluju. +pdá jí pusu a hnedka si hraje s Batmanem, protože je mu třicet, že jo :D+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London