yohannka píše:aubrey: možná jak pro koho +zaculí se+ fakt? tak to musí být vtipný..tak jim trošku ukažte, jak vypadá normální upír. Se nebudou stačit divit +usměje se - no já úplně vidím celý slasti jak jdou na tohle do kina!+ mmm aktivní odpočinek v posteli.. je mi to jasný +uculí se+ hromady fanynek twilight, co...+pohrává si se skleničkou a doufá, že ho nějak nezdržuje od těchto aktivit+ fakt? +koukne na něho, jak mluví o těch pokojích+ tipuju to na něco.. rudočernýho? Je fakt, že to tu máte celý moc pěkný, tak by se nehodilo, kdybyste měli sklepní pokoje.
yohi: Což o to, já bych jim to s radostí ukázal, ale pak by je nesli nohama napřed...v krabičce od sirek.*ušklíbne se* a to by asi nebylo dobré pro byznys...a jestli něco nechci, tak znovu naštvat J-C. To se neoplácí.*zavrtí hlavou, lach, povinně - každý pitíčko s brčkem...a každý asi pistoli se stříbrným nábojem, až to nebudou moct vydržet:D* hm, přesně tak.*opře se o bar* skoro...tedy, s černou máte pravdu, tu tady tak nějak...bereme všichni, asi oslava naše stavu*uchechtne se*ale rudou ne, na rudou byste musela jinam...vlastně je to temně fialová, modrá...červenou netřeba, to občas stejně vidím, rudě...*pokrčí rameny, že co už s ním* a taky z ní dostávám hlad.*poznamená*