Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 20:18

jo, zdá. +usměje se a hledá nějaký souhvězdí, co by poznala+ možná jsme na jiný polokouli, já vlastně nevim. +uculí se, a ještě si potáhne+ je jich děsně moc. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 20:24

Hm? +kouká na oblohu+ Já myslím, že jsme na severní polokouli, ale mnohem níž, než obvykle, takže už třeba velkej vůz není vidět? +navrhne+ Protože to je jediný souhvězdí, co bezpečně poznám. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 20:25

já sem kdysi měla astronomii, ale dycky sem zdrhla z hodiny. +zasměje se+ myslím, že támhleto je orion. +ukáže mu prstem+ asi máš pravdu, taky ho nikde nevidím. +pousměje se+ je to jak v planetáriu.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 20:29

Fakt jo? Šly ste s holkama na cigáro? +zasměje se+ Za školu? Je to nádherný. +usměje se ale kouká se u toho na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 20:34

já sem nechodila do školy, měli jsme soukromý učitele. +uculí se+ utíkali jsme s chrisem do vsi. +usměje se, překulí se k němu opře se o loket a lehce se dotkne jeho obličeje+ mám ráda tvůj obličej, víš? +pousměje se pěkně a sklouzne mu konečky prstů po tváři+ jak se ti přimhouří oči, když se směješ... +dotkne se vnejšího koutku jeho oka, jen jemně+ budeš tady mít vrásky od smíchu, ty malinký... děsně se těším, že uvidím, jak se tvořej, víš? +uculí se+ a... mám ráda jak se ti tenhle koutek zvedá malinko vejš, když se usměješ... pohladí ho ukazováčkem v koutku+ a ten stín vousů co se ti udělá, kdyžti dorůstají, a dělaj ti vystouplejší lícní kosti. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 20:38

No ale to i museli všimnout, když jste i s Chrisem zdrhli, ne? +zasměje se a pohladí ji po rameni a po paži+ Ty mě tak pozoruješ, jo, kočko? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 20:40

no, to si všimli. pak sme měli průser. +zazubí se+ jo, já se na tebe ráda dívám. +uculí se+ a mám ráda tu malou pihu co máš na zádech. +usměje se+ někdy se probudím a mám ji přímo před očima, a nikdo jinej o ní neví. je to moje tajná piha. +uculí se+ mám ráda jak hřeješ... a že ti pořád může spočítat žebra prstama, když chci. +zasměje se, a palcem mu sklouzne po rtech, než se k nim skloní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 20:44

Já mám pihu na zádech? +koukne na ni a pak si tam pokusí dohlídnout+ Ta je celá tvoje, kopčko. +mrkne na ni+ Jako celej já. Taky celej tvůj. +přikývne a přitáhne si ji k polibku+ Promiň, kočko, že o tobě neumím tak hezky mluvit, ale... já tě prostě zbožňuju celou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2019 20:46

jo, pod pravou lopatkou. +uculí se, a když mu konečně přitiskne rty na pusu, pěkně mu oplácí polibky, a trochu ho studí mokrýma vlasama+ já to přece neříkám, abys to říkal taky. +zasměje se a zavrtí hlavou+ prostě tě mám ráda. a líbí se mi, jak vypadáš. +uculí se a ještě mu dá pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2019 20:50

Já bych to moc rád říkal. +pousměje se jí do rtů+ Zkusím si něco nacvičit, abys ze mě nebyla zklamaná. +slíbí jí a líbá ji dál a klouže jí dlaněma po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner