Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2013 01:41

+pustí se do toho pudinku, Vicky dlabe čokoládovou vrstvu a Angie karamelovou, a Caleb vyžírá ovoce+ Angie se o to postará, viď? Seženeš nám cestovatelskej balíček? A taky pár těch pilulek z minula, ty byly boží. +mrkne na ni, Angela protočí oči, ale souhlasí, že jim to teda zajistí do zítra+ Jo, stáhnu ji pro tebe z kůže a z tý ti ušiju rukavice, a to bude ultimátní indiánskej důkaz lásky. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2013 16:13

+ukradne si několik lžiček pudinku, když se tam na to ostatní vrhli jako kobylky+ Chuděry veverky. +zasměje se+ Musej padnout za oběť indiánskýmu důkazu lásky, to se ve Vinetouovi nedočteš. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2013 17:18

No jestli chceš radši žít ze slunečního svitu, marihuanovýho dýmu a naší lásky, tak klidně, ale radši bych se občas pořádně nadlábla. +uculí se a prázdnou mísu odnese do dřezu+ Tak co podniknem náš poslední večer v NYC, básníčku? +sedne mu na klín a obejme ho kolem krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2013 18:55

Jasně, to je potrava která mě sytí. +zasměje se+ Tak si koupíme nějaký zásoby na cestu, jako zmrzlinu a čokoládu. +navrhne samozřejmě+ No... mohli by sme zase někam zajít společkě. +koukne na Angie a Caleba+ Aby sis nás ještě užila. +zazubí se na ni+ Třeba by sme mohli jít do lunaparku.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2013 21:53

No to bude mňamózní, zvlášť tak po pěti hodinách v přímým slunci. +uculí se+ Jé, do lunaparku! Vystřelím ti růži. Nebo ty mně. A půjdem na horskou dráhu. +zasvítí jí oči nadšením+ Pojďte, přežerem se cukrový vaty a tureckýho medu, a klobásy s hořčicí. +koukne na Angie, a když ti dva souhlasí, skočí si akorát pro bundu a cigarety a můžou vyrazit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2013 23:12

+usměje se, jak se ji ten nápad s lunaparkem líbi a taky si vezme bundu+ Tak ty mi vystrelis růží a já ti vystrelim meveda. Obrovskyho. Jakou barvu bys chtěla? Růžovou Hadam dobře? +zasmeje se nasednou do taxíku a vyrazí do lunaparku ve městě, jen takovej malej ale maj tam všechno co je potřeba+ Co první? Co první? Cukrovou vatu aby nám pak mělo bejt z čeho blbě na kolotoči? +zazubi se na ně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2013 23:33

Růžovej a chlupatej, to je přesně moje barva. +zazubí se+ ááá, já nevím, co první! +stojí tam děsně nerozhodně a tváří se poněkud zoufale, jak si nedokáže vybrat kam jít nejdřív+ Tak jo, na cukrovou vatu. +souhlasí, a nechá si na tyčku natočit obří kopec malinový, že ji za ním skoro není vidět, utrhává si prstama a za chvilku je ulepená až za ušima, Angie s Calebem mají dohromady nějakou modrou příchuť a vyplazujou na sebe obarvený jazyky+ Teď se jde na kolotoč. +zavelí+ A jestli se do mě někdo na řetízkáči zamotáte, sežeru vás. +zasměje se a běží jim k pokladně koupit lístky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2013 23:48

Ne ne. +zaprotestuje a otřes si zelený rty+ Zamotavani je na retizkaci to nejlepší. To Je jako kdyby sme šli na autíčka a nesmělo se najizdet do ostatních. Děsná nuda. +zatvářil se vzdorovite+ Já nesouhlasím! Calebe založíme zamotavaci bratrstvo a budem holky zamotavat. +vezme ho kolem ramen a zazubi se na holky+ A jestli nechcete vy tak ony se nějaký dobrovolnice najdou. +uculujou se tam na ně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2013 00:12

Na autíčka půjdem, a já vás všechny zmasím. +zazubí se+ No teda! Pojď, nabalíme si nějaký bouchače, co nám vystřílej pugét, když si za nás chtějí najít dobrovolnice. +chytne Angie po křídlo a vyplázne na ně jazyk, ale pak si každá chytí toho svýho za ruku a jdou na kolotoč, posadí se do křesílek a čekaj, až se to rozjede+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2013 00:23

Jak jako nás zmasit? Zapomela jsi jakej já jsem bouchac? A navíc máme oba s Calebem skvělou prupravu v xboxu. +jde s nima na kolotoč a sedne si hned za Vici a strašlivé nenapadbe se uculuje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner