Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 20:10

Jo? já jsem jí řekl, že ti musí pomáhat, jinak se velkej Jedi bude zlobit, až se vrátí. +zazubí se na ni a klouže jí dlaněma po těle, jak ji hladí a trochu si ji k sobě přitiskne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 20:13

Byron píše:Jo? já jsem jí řekl, že ti musí pomáhat, jinak se velkej Jedi bude zlobit, až se vrátí. +zazubí se na ni a klouže jí dlaněma po těle, jak ji hladí a trochu si ji k sobě přitiskne+

to ona mi moc pomáhá. +uculí se+ nosí mi věci pro Zoe a hlídá ji, když jdu na záchod, velmi zodpovědně. +zazubí se+ dycky mi pak nahlásí, co všechno zo dělala, když sem čůrala. +uculí se a přitulí se k němu+ a zabavuje ji plyšákama když vařím, a tak. ale víc ji baví si s tebou hrát, žejo.+zasměje se, a trochu se o něj otře tělem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 20:17

já s ní ale taky nemůžu bejt celej den a zabavovat ji. Někdy musím být s tebou., +usměje se a zlíbá ji, a sklouzne dlaněmi na zadek a přitiskne ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 20:20

jo, já myslím, že pro ni bude dobrý jít na chvilku do školky, ať si pohraje taky s někým jiným. +uculí se mu do rtů, ale pak se jí myšlenky nějak rozutečou+ no jo, to musíš... +zašeptá a vydechne mu do polibku, tiskne se k němu a rukama mu klouže po těle, hladí ho všude a rty mu sklouzne na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 20:23

Jo, po prázdninách půjde do školky. +přikývne a pak se mu myšlenky rozutečou a on dlaní sklouzne po oblině jejího ňadra+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 20:29

+tiše zavzdychá a přivře oči, pač jí děsně chyběly jeho doteky, trochu se přitiskne do jeho dlaně a pousměje se mu do kůže, hladí ho rty na krku a rukama na zádech, až dolů na zadek+ tohle mi taky chybělo. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 20:34

Ani nevíš, jak moc jsi mi chyběla ty. +zašeptájí do kůže a sklouzne jí rty po krku a lehce ji tam okousne+ To jak voníš a jak chutnáš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 20:38

jo? +uculí se+ hodně moc? +zavzdychá tiše a trochu víc se k němu přitiskne+ jak chutnám? +zazubí se a sklouzne mu rukou pomalu na zadek+ jo, a tvoje doteky... +zašeptá trochu rozechvěle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 črc 2019 20:47

Strašlivě moc. +přikývne a olízne jí kůži na krku+ Jseš sladká. +pousměje se jí do kůže a krátce do ní vklouzne prsty a ty si pak olízne+ Neskutečně.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2019 20:50

+zachvěje se mu pod rukama a její zasténání pohltí zvuk tekoucí vody, a už je pěkně vlhká, což ostatně může sám cítit+ jo? to se ti líbí? +musí se uculit, a sjede mu prsty po boku dopředu, do klína, aby zjistila, jak to vypadá, a začne ho hladit a laskat+ a tohle mi taky chybělo. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house