Ložnice

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Lestat

Re: Ložnice

Příspěvekod Gabriel » 06 črc 2019 01:21

Hmpf...a musíme? +zamručí a otevře jedno oko+ Není to na jeden den trochu moc činností? Jsem jen starý a unavený vlk. +zatváří se naprosto strhaně, ale v očích mu zablýskne+ Takže koncert jo? To zní dobře. A na co půjdem? +sedne si na posteli a prohrábne si vlasy+ A upřímně...souhlasil bych už jen proto, jak si zrovna teď roztomilá. +zazubí se na ni vesele+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 črc 2019 20:26

Proto si úkoly přece rozdělíme, aby jich na jednoho starého vypelichaného vlka nebylo moc... +otevře francouzské okno na jejich terásku a pak protože ji ovane chladný vzduch, si fofrem vleze zase k němu pod peřinu. Celá se na něj natiskne a zubama mu stiskne bradavku.+ Já a roztomilá? Hmpff.... +zakření se a teatrálně protočí oči.+ Já nejsem ale vůbec roztomilá. +Culí se děsně moc pěkně.+ No, jestli nás nezruinuje koupě VIP lístků, tak bychom mohly na 10 years anniversary of The Heroin Diaries? hm, hm? +rukou zákařně vklouzne mezi jejich těla a uchopí ho do dlaně.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 črc 2019 22:06

Ale jsi. +odporuje důrazně a přivře oči, když se k němu přitiskne a kousne ho+ A taky pěkně ďábelská a neskutečně sexy. +vklouzne jí prsty přes hranu čelisti do vlasů a zvedne si její tvář k sobě+ A hlavně jen moje...+mroukne jí do rtů těsně předtím, než ji začne líbat, dlouze, pomalu, hluboce a důkladně+ A jestli se mě snažíš přesvědčit, tak klidně pokračuj. Začínám o tom přemýšlet...+zamručí hluboce a oči se mu lesknou jako horká čokoláda+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 črc 2019 17:30

To bych řekla, +mroukne mu do rtů,+ taky sis mě okroužkoval +zvedne prsteníček a zahýbe kroužkem na něm, než mu polibek hezky důkladně, hluboce a lehce odevzdaně vrací. Přitom ale pěkně pevně zpracovává narůstající důkaz o tom, jak moc se jí daří ho přesvědčit.+ Zdržuješ mě od mého nabitého programu, +usměje se a najednou už ho v dalni nedrží, ale na tváři má obrovský rošťácký úsměv.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 17 črc 2019 00:18

To bude asi pravda. +zvedne koutek v úsměvu a slastně přivře oči+ Ale ty sis okroužkovala mě. +dodá a v očích mu zajiskří+ Takže já tě zdržuju? Ale mám dojem, že se necháváš zdržovat docela ráda...+zapřede a pozoruje ji upřeně přivřenýma očima+ ještě pořád ale trochu váhám...+dodá s ďábelským úsměvem na rtech+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 23 črc 2019 19:30

Pravda +zableskne se jí triumfálně v očích.+ No tak to se omlouvám, že to moje přemlouvání nefunguje jak by mělo. Ale tak se mi trochu zdá, že za chvíli budeš vstávat. +Zahýbe na něj obočím, ano ten dvojsmysl ji velmi baví, protože po schodech dupe nahoru Dave. Zabušení na dveře se ozve asi za desetinu sekundy.+

D: Ehm, šéfe, už to šéfová ví? +ozve se přes dveře.+

S: +Pohled který věnuje svému muži: Jako vážně? i Dave?+ Ano, ví... +Nechá do svého hlasu vklouznout trochu vrčení, nicméně se to zlomí trochu do zasmání.

D: Tak to je bezva. +přejde to jakoby nic neslyšel.+ Já jen že za půl hodiny musíme vyrazit, abysme malou zrzku vyzvedli včas.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 25 črc 2019 02:11

Zvážím to a možná ti odpustím...+zatváří se nesnesitelně blahosklonně, ale koutek mu trochu cukne+ Mám trochu dojem, že jsem už vstal...+konstatuje suše a když se ozve zaklepání, svalí se zpátky do peřin a zakryje si oči předloktím+ Za chvíli jsme dole, díky Dave. +zavolá poněkud huhlavě zpoza svojí ruky. Když kroky za dveřmi zase odezní, koukne na Syr jedním okem+ Jdu si dát studenou sprchu, ženo. Ty se zatím můžeš oblíknout a zpytovat svědomí, kterak trápíš svého muže. +doporučí jí vážně, ale má co dělat, aby skryl pobavený úsměv. Na to se zvedne, ale než zmizí v koupelně, skloní se k ní, zvedne si její tvář k sobě a krátce, ale velmi důkladně ji políbí.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 27 črc 2019 21:55

+koutky jí cukají, ale tváří se patřičně kajícně.+ no, já myslím, že půl hodiny je dost dlouhá doba, na vyřešení jednoho... tvrdého problému, +podotkne, když zas najde dech, a Gabriel míří do koupelny,+ ale je to jen na tobě +mrkne na něj ještě, ale pak se rozhodne poslechnout, jsa se oblékat. Hlavou už se jí honí dlouho seznam věcí, co musí stihnout, než G. Přiveze Nics.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 31 črc 2019 21:40

Věr mi lásko...mně by půl hodiny nestačilo...+usměje se jedním koutkem a zmizí v koupelně, kde se osprchuje rychle, ale dvě minuty jen ledovou vodou. Nic příjemnýho:D Oblékne se a ještě si dopíná košili, když se vrátí do pokoje a zastihne Syr se zamyšleně nakrčeným čelem, jak je už očividně celá ponořená v organizaci všeho, co musí stihnout.+ Hlavně v klidu. Všechno je nachystaný a ta smečka vlčat spolu s Nicci, tvůj naklizený dům brzo zase změní v bitevní pole. +oznámí jí mile a líbne ji na tu vrásku mezi jejím obočím+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 srp 2019 17:43

+Komplet oblečená si zrovna vyčesává vlasy a chvilku koketuje s myšlenkou, že ho přece jenom v té sprče přepadne:P nakonec ale je pravda, že půl hodiny je pro ně dva prostě málo.+ hmm hmm, vážně se budu snažit být v klidu. Ale.. znáš mě... +pokrčí rameny ve stylu co naděláš.+ jeďte opatrně a přivez nám dcérenku. +Uhladí mu překlad na košili, kterej tam rozhodně být nemá.+ Fajn dobře dobře, vzdávám se, jeď než budu chtít tu košili znovu vyžehlit. +zvedne ruce v obraně při jeho pohledu a usměje se.+ Uvařím něco moc dobrýho. +mrkne na něj ještě a když zmizí, rozhodne se dopřát si jako první kafe, a to sama v klidu na terase, z kávovaru kterej dostala od G.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům v Bucurešti