Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 bře 2013 19:51

Becca: Hmn... +zamručí nad tím zamyšleně+ ...jo na tom něco bude. +zazubí se na ní vesele a pak jí jen vážně poslouchá a přemýšlí o tom, co říká+ Já? Ne to určitě ne. +zakroutí zlehka hlavou+ Já leda tak poznám, že je někdo upír. +možná když Becca zavzpomíná uvědomí si, že Jasmine neříkala o tom, že je upírka+ Je to spíš takový vnitřní pocit, i když jste mě docela zmátli. +usměje se myslíc na celý podnik+ Vaše energie je tak jiná, že jsem si chvíli nebyla jistá, co to znamená. Takové široké spektrum a do toho ještě ti... druzí... jak jsi je jmenovala... dlaci? +zamyslí se nad tím+ Což mi napadá. Ten vlk a leopard... to nebyla iluze, že ne? +ujišťuje se, že ze vší té neznámé magie a energie nezačíná bláznit a daří se jí je od sebe rozlišit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Phillip » 06 bře 2013 20:03

(Phil usnul...nebo ohluchnul... :roll: :lol: )

jo...jasně..*probere se* zas přijď, když budeš chtít...*zavolá za ní a chvíli za ní zamyšleně kouká, pak dopije a vrátí se do zákulisí*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Aubrey » 06 bře 2013 20:04

yohannka píše:na kolaudaci? to já přijdu ráda.. když mě někdo pozve.. +dodá nenápadně jak jdou do šatny+ nemáte zač +usměje se na něho+ kdyžtak zavolejte a donesu zásoby.. +sleduje ho zamyšleně chvílu+ ...tak se mějte +rozloučí se a zmizí venku v ulicích+

považujte se za pozvanou...*odpoví* vy taky...a pozor, v ulicích se potuluje kdejaká verbež...*:D když odejde, tak se otočí a zmizí u sebe i se zásobami*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Beatrix » 07 bře 2013 01:39

Jason: To zní skoro jako výzva pro naši DROGerii! +zazářijou jí oči+ taková sloní dávka něčeho speciálního..+zakýve hlavou ze strany na stranu, že kdoví, třeba by chvilku fungovala+
Tak jistě, nejsme podnik pro každýho. Ale tržby sou. Od novýho roku jsme trochu zapracovali na propagaci a je to znát. Dokonce i při zvýšených cenách... No žejo! Já si třeba už ani nedovedu představit, že by tam ti vojáci nebyli! Kdo by mi tahal kufry a zásoby? Kdo by sekal dřevo, odhrnoval sníh...+mávne rukou, že vůbec tak všechno okolo+ Oni sou vážně šikovní. Navíc málokdo z nich je profesionální voják, takže spousta specializací!
+Mile se na něho usměje jak na ni tak kouká+ Tak to já vydám varování, aby hlavně o úplňku nikdo nepobíhal po venku. A velkýho bílýho medvěda mi snad nepozřete... Myslíte, že by se třeba nějakej králík nechal dobrovolně ohryzat? +našpulí nad tím pusu když si to lehce přeneseně představí a uculí se+ No kdo ví!
Mh...a to byla..nehoda? +sonduje nenápadně - fakt už netuším, esi se o tom někdy bavili+ To musí jednomu dost podstatně změnit život...a vlkodlaci sou taky nesmrtelní, nebo normálně stárnou? Jen povídejte. Aspoň budu zase o něco moudřejší! +usměje se a dolije si růžovou, objedná jim misku pražených mandlí a pozobává+
A hele, yohannka mi zdrhla! +zakloní za ňou jenom hlavu+ A to sem jí nabízela odvoz...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 07 bře 2013 07:35

+jenom si pomyslí, že by jí mohl říct i datum, když ju zve, ale mávne nad tím rukou, stejně jak nad tou verbeží... protože se umí přece přemisťovat a po tolika panákách co si tam dala se nebojí ničeho :death: +
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » 07 bře 2013 14:47

(tak to není kolaudace ve smyslu veřejné akce s datem ;) )
Aubrey
Upír

Příspěvekod Jason » 08 bře 2013 15:39

Sloní dávka...no, aby to zas jednoho neodporazilo napořád...Nejsou? A že se dali takhle do soukromé armády*povytáhne obočí* No to bude nejlepší...jo, medvěda...mmm, ale tak, toho vynechám taky...králík? Určitě!*směje se, kdyby tak věděl:D*
Nehoda..no, i tak se to možná...dá říct.*zamyslí se*víte, u nás je to jako nemoc..buď vás někdo napadne nebo třeba dostanete špatnou injekci očkování proti lykantropii..*ušklíbne se* já spadám do první kategorie. Proměnila mě naše bývalá lupa smečky...to je...prostě hlavní vlčice, družka alfy...byla to pěkná ženská, co měla ráda sex... ale kromě toho sadistická potvora, co ráda při sexu využívala bolest druhých...což jsem zjistil o něco později, když mě málem zabila...*přizná překvapivě na rovinu* Jo, to je pravda, změní to hodně... některé věci přestanou být důležité...škola, třeba.*pokrčí rameny* I když o tu mi nikdy nešlo..to co jsem fakt chtěl, byl...a je..tanec.*usměje se na nia ukrade si z misky mandli*K velké radosti rodiny. Není nad to narodit se na malém městě *ušklíbne se*a ne, nejsme nesmrtelní...
Já bych taky zdrhal..Aubreyho jeden snese jen chvíli...*uchechtne se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 bře 2013 16:00

Jasmine Clarvik píše:Becca: Hmn... +zamručí nad tím zamyšleně+ ...jo na tom něco bude. +zazubí se na ní vesele a pak jí jen vážně poslouchá a přemýšlí o tom, co říká+ Já? Ne to určitě ne. +zakroutí zlehka hlavou+ Já leda tak poznám, že je někdo upír. +možná když Becca zavzpomíná uvědomí si, že Jasmine neříkala o tom, že je upírka+ Je to spíš takový vnitřní pocit, i když jste mě docela zmátli. +usměje se myslíc na celý podnik+ Vaše energie je tak jiná, že jsem si chvíli nebyla jistá, co to znamená. Takové široké spektrum a do toho ještě ti... druzí... jak jsi je jmenovala... dlaci? +zamyslí se nad tím+ Což mi napadá. Ten vlk a leopard... to nebyla iluze, že ne? +ujišťuje se, že ze vší té neznámé magie a energie nezačíná bláznit a daří se jí je od sebe rozlišit+

Hele víš, jak nikdy neříkej nikdy. +prohlásí moudře a zamrká na ni.+ No, to je ale taky velká výhoda, tohle poznat. Já si třeba dost zakládám na tom, že málokdo hned dokáže odhalit, že vůbec nejsem obyčejný člověk. +usměje se.+ Ano dlaci. +přikývne souhlasně+ Ne, ti jsou skuteční. Jason je vlk...+kývne k blonďáčkovi u Bei a usměje se+ a leopard je Nathaniel. Ten si nejspíš užívá doznívající pocity z kousnutí ve svých pokojích. +pousměje se.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 bře 2013 19:55

A jde ti to skutečně skvěle. Málem by mi to nedošlo kdybych nepřišla do kontaktu s Asherem. +usměje se na ní, jelikož nebýt kontaktu s osobou, o které si je jistá že je upír, by si pořád myslela, že je člověk+ Užívá? +zamrká trošku překvapeně, tak nějak jí nenapadlo, že by takové kousnutí mohlo být pro dlaky příjemné natolik, aby si užívali nějaké zřejmě příjemné pocity+ Tak vlka docela chápu, asi... ale jak se někdo stane leopardlakem? +zajímá se skutečně zaujatě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 bře 2013 21:42

Díky, dělám, co můžu +zakření se na ni pobaveně.+ No jasně, že užívá. Upíří kousnutí může být...hodně příjemný. Pokud upír chce, aby to takový bylo. +mrkne na ni+ Zvláště ti "naši" upíři. +mávne kolem, aby zdůraznila, co tím naši myslí.+ No, většinou stejně jako vlkodlakem. +pokrčí rameny+. Buď po pokousání, i když to není v případě leoparda a jiných šelem, tak časté. Protože to většinou napadený nepřežije. Další možnost je nakazit se ze špatné vakcinace proti lykantropii. U zdejších dlaků je to v podstatě nemoc. Dá se proti ní očkovat..ale může to dopadnout i tak, že dostaneš srst grátis. +ušklíbne se.+ Mimochodem, druhů dlaků je spousta...+zatočí rukou, neurčitě.+ Medvědi, krysy, lvi, tygři...ale slyšela jsem dokonce i o labutích... což bych fakt nechtěla. +ušklíbne se znovu.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member