Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
yohannka píše:na kolaudaci? to já přijdu ráda.. když mě někdo pozve.. +dodá nenápadně jak jdou do šatny+ nemáte zač +usměje se na něho+ kdyžtak zavolejte a donesu zásoby.. +sleduje ho zamyšleně chvílu+ ...tak se mějte +rozloučí se a zmizí venku v ulicích+
Jasmine Clarvik píše:Becca: Hmn... +zamručí nad tím zamyšleně+ ...jo na tom něco bude. +zazubí se na ní vesele a pak jí jen vážně poslouchá a přemýšlí o tom, co říká+ Já? Ne to určitě ne. +zakroutí zlehka hlavou+ Já leda tak poznám, že je někdo upír. +možná když Becca zavzpomíná uvědomí si, že Jasmine neříkala o tom, že je upírka+ Je to spíš takový vnitřní pocit, i když jste mě docela zmátli. +usměje se myslíc na celý podnik+ Vaše energie je tak jiná, že jsem si chvíli nebyla jistá, co to znamená. Takové široké spektrum a do toho ještě ti... druzí... jak jsi je jmenovala... dlaci? +zamyslí se nad tím+ Což mi napadá. Ten vlk a leopard... to nebyla iluze, že ne? +ujišťuje se, že ze vší té neznámé magie a energie nezačíná bláznit a daří se jí je od sebe rozlišit+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků