no ten milenec z jany eyrový. jeho žena se zbláznila, tak ji zavřel na půdu, a pak si vzal guvernantku. +uculí se+ no, mohl by ses plížit v noci na půdu na rychle šílenej sex. +zasměje se+
no, tu by sis teprve pořídil, že jo. +uculí se+ až bys bez matky vychovával dvě ubohá děťátka. +usměje se, a vtiskne mu pusu na nos+ nějakou sexy blondýýýnu. +uchichtne se+
Myslíš naše dva malý démony? No ty by vychovávala moje matka přece. Kdyby jsi zmizela, tak bych se jí už nezbavil. Takže nikdy, nikdy mě nesmíš opustit! +směje se+
Ano, jistě, nebylo to poznat? +zazubí se na ni a obejme ji a stulí ji k sobě+ Prosím tě. kdyby nebylo tebe, kočko, tak s mámou do konce života nepromluvím.
tušila jsem to. +uculí se na něj a přitulí se k němu+ no, to by byla škoda, ne? +usměje se+ já vím, že se k tobě chovala hrozně. ale jsem ráda, žes jí dal šanci. +pohladí ho po ruce+
jo? +pousměje se a taky ho políbí+ tak já tě teda budu strážit. a naši rodinu. +uculí se a hladí ho u sebe+ a občas sundám svatozář a přivřu oči nad nějakou tou necudností. +zazubí se+