The World

Moderátor: Victoria

Re: The World

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 srp 2019 20:38

To není, ale účel světí prostředky...znáš to. +pokrčí lehce rameny+ Jo, to dělá. Ale na zdivočelýho upíra to je trochu moc...vyumělkovaný. +podívá se znovu na tělo; po té jeho poznámce se trochu zarazí, jakoby ji to překvapilo a pak se smíchem zavrtí hlavou+ Ne, toho se fakt nebojím. Jednak jsem doteď nevěděla, že s tím upíři mají něco společnýho...+ušklíbne se trochu kysele+ Ale hlavně...kdybych to byla já, nikdo nepozná, že to byl upír. +usměje se trochu arogantně, no pak se zarazí znovu a tak zamyšleně se na něj zadívá+ I když. Ty možná jo. +dodá potom a možná by to mohlo znít i jako lichotka:D+ Jo, myslela jsem si to. +přikývne a znovu najede do pracovního módu+ To taky souhlasí. Nemůžu sice posoudit, jak u těch ostatních, ale vsadím se, že tahle umřela na zástavu srdce. Umřela hrůzou. +upřesní to, aby bylo úplně jasno+ Ty opičárny kolem, bití, kousnutí, degustace...+mávne lehce rukou k mrtvole+ ...jen vedlejší efekty. Máte podezřelýho? +podívá se na něj se zájmem, i když odpověď tuší+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 11 srp 2019 22:07

A jakej přesně účel má sledovat mě? +protáhne s náznakem pobavení+ Jo. +souhlasí krátce. V životě už viděl pěknejch pár obětí šílenýho upíra, a...+ Ten krk. +poznamená+ Kdyby byl šílenej žízní, rozerve jí hrdlo, možná okolí, ve snaze vytáhnout z ních všechno. +řekne to věcně, ale ten podtón pohrdání se nenamáhá skrýt+ Ale všechny jsou rozervaný všude jinde, jen ne tam. Jako by se opatrně napil, a pak ji rozsekal na kousky. +ušklíbne se+ Doufám, že bys měla dostatek soudnosti a zbavila se těla trochu úspěšnějc. +pozvedne obočí s úšklebkem, vytáhne mobil, a pošle pár zpráv, aby dal do pohybu mechanismy nutný k odstranění jejího těla z týhle uličky+ Támhle mají ještě otevřeno. +kývne přes ulici na zapadlou hospodu. Než se tělo připraví k pitvě a ohledá, mají nějakej ten čas k zabití. Uvnitř není tak úplně prázdno, ale většina šamgastů už je pryč, a barman jeho objednávce vyhoví rychle+ Jenže kdyby jí rozerval hrdlo... +poznamená a vrátí se tak k předchozí konverzaci+ Nebyly by vidět ty kousance. +zvedne kousek o něco výš+ Je to show, očividně. Dost chytrá na to, aby zapůsobila, dost precizní, aby se dala prokouknout. +poznamená a zápěstím rozvlní tekutinu ve svojí skleničce+ A pečlivě cílená. +dodá zamyšleně+ Myslíš toho zjevnýho? +zeptá se , z boku se na ni zadívá a o v očích mu blýskne+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 srp 2019 21:35

V tuhle chvíli? +nakloní lehce hlavu na stranu a pousměje se+ Zjistit, co chci vědět, samozřejmě. +usměje se víc, očividně spokojená sama se sebou+ A vyšlo to, takže... +pokkrčí lehce rameny+ Máš úplnou pravdu, Sherlocku. +přikývne na jeho analýzu+ O tom nepochybuj. Nejsem amatér. +ušklíbne se jedním koutkem; v hospodě se usadí u baru, řekne barmanovi, ať tam nechá celou flašku a vezme si svou skleničku.+ Šokující, ale souhlasím podruhý. +ušklíbne se+ Ať to dělá kdokoliv, chce, aby nebylo poochyb o tom, že to je práce upíra. +dodá a chvilku se zamyšleně dívá do své skleničky+ No, že je to upír je asi jasný všem. +poznamená a podívá se na něj+ To je ale na tohle město poměrně širokej pojem. +chvilku se mu dívá do očí, než si zvedne skleničku ke rtům a napije se+ Jak moc víte o upírech, který mají tohle město momentálně pod palcem? +zeptá se nakonec neurčitě, na tváři pečlivě neutrální výraz+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 16 srp 2019 19:57

Možná by bylo lepší příště vymyslet strategii, při který nehrozí, že budu první střílet, a až pak zkoumat detaily. +ušklíbne se trochu+ ale je to tvůj krk. +prohloubí úšklebek a dolije si+ Hm. Večer snů. +odtuší, když s ním už podruhý souhlasí, a pobaveně zvedne obočí+ Vím, co vědět potřebuju. +poznamená, a zkoumavě se na ni zadívá, tím neproniknutelným pohledem, kterej může znamenat cokoliv+ Je to show pro mě. +dodá pak+ Jedna po druhý, jedna spojená se mnou, a o tuhle poslední jsem doslova zakop. +zvedne koutek+ Někdo hodně chce, abych si jich všimnul, a začíná bejt zoufalej. Docela by mě zajímalo, jak daleko zajde. +protáhne hladce, jako by se bavili o šachách, a ne o mrtvolách dívek+ Otázka je... jak je chytrej? +zadívá se na zlatavou tekutinu ve svojí sklenici+ Buď je vážně neopatrnej... nebo je o krok dál, a chce, abych to vypadalo takhle. +rozvíjí tu myšlenku nahlas+ A nebo... je o dva kroky napřed. A úmyslně chce, aby bylo poznat, že jde o divadlo. Tak jako tak... je to past. +podívá se na ni a oči mu zahrají nefalšovaným zájmem o výzvu+ Ale ty máš evidentně nějakou teorii. +opře se o zeď za sebou+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 srp 2019 21:44

Možná. +protáhne s náznakem smíchu+ Ale nestřílel jsi...+dodá jen tak na okraj, ale víc do toho radši nerýpe:D+ Hmm...+přivře trochu oči, jakoby si pod “večerem snů” představovala i jiný program:D; poslouchá a nepřerušuje ho, bezeslova upíjí ze své skleničky, kterou si průběžně dolévá.+ To je fakt celkem kreativní způsob, jak upoutat tvou pozornost. +poznamená potom a podívá se na něj+ Těžko říct, o co mu jde. Nebo jim. +dodá+ Protože to klidně může být týmová práce, i když pokousaný jsou jen od jednoho krvesaje. Jsem si dost jistá, že místní upíři vědí, kdo jsi a co děláš...+podívá se na něj významně+ Nevím, jestli je to teorie, ale pokud je to vážně práce krvesaje z tohodle města, jejich šéfka to docela určitě ví. +podívá se na něj a po předchozím veselí už toho moc nezůstalo.+ A abych byla úplně upřímná...pokud mám na výběr, snažím se od týhle skvadry i já držet co nejdál...+poznamená a napije se, jakoby potřebovala spláchnout nějakou hnusnou pachuť.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 17 srp 2019 01:04

Možná to budu muset napravit. +poznamená a napije se, ale oči mu blýsknou, protože je mu jasný, co naznačuje+ kvůli tomu mě sledovat nemusíš, myslím, že moje číslo máš. +popíchne ji lehce+ Jo. +ušklíbne se+ Tipuju, že za tím bue víc, než jen sebevražedný tendence. +zavrtí hlavou+ Jakože jeden kouše a druhej se dívá? +zvedne obočí+ to je kurva divná úchylka... +zvedne koutek+ Budu to brát jako kompliment. +odtuší+ Možná bych se měl stavit na návštěvu... +přimhouří oči, jak to zvažuje+ Mají na tebe spadeno? +pobaví ho to docela+ to tvoje nomádství těm skautskejm kroužkům pijavic musí lízt docela na nervy. +přimhouří oči+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 srp 2019 01:09

+Jen skryje úsměv do skleničky a pokrčí lehce rameny+ Já vím. +přikývne a podívá se na něj přes její okraj+ Ale číslo....není to trochu nuda? +nakloní hlavu napatrně nastranu a přivře oči+ Nejsi jediný, kdo občas rád trochu...loví. +protáhne významně+ Ne, to je taky trochu nuda. +zvedne koutek pobaveně+ Myslím to spíš tak, že jeden ji vyděsí k smrti, další si cucne a další se postará o zbytek. Ne nutně v tomhle pořadí. +ušklíbne se+ Návštěvu bych úplně nedoporučila. +zkoumavě se na něj zadívá, jakoby zvažovala, co říct.+ A pokud bys šel...dej mi vědět. +řekne pak a dívá se mu do očí+ A neber nikoho ze svých lidí. +dodá ještě+ Na mě? +zvedne obočí pobaveně a znovu se napije, jakoby ta chvilka předtím vlastně nebyla vůbec důležitá+ Myslím, že ty holky nejsou show pro mě. +podotkne s úšklebkem+ Nicméně, že Morte d´Amour nejspíš ležím v žaludku, je asi pravda. +připustí lehce+ Takže...co konkrétně o nich víš? +zeptá se a znovu si dolije; v lahvi už toho moc nezbývá, takže mávne na barmana o další+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 srp 2019 15:52

+zvedne jedno obočí a oči se mu zalesknou tím lehce varovným způsobem, kterej může netrénovanýmu oku přivodit vynechání tepu, natáhne se, a chytne její barovou stoličku za tu kovovou nohu, takže když prudce zatáhne, přitáhne ji k sobě blíž i s židlí, trochu moc blízko+ S lovením bych bejt tebou nehazaradoval. +protáhne tiše, aby to slyšela jen ona, jeho dech se jí otře o čelist, když se k ní nakloní. Pravidla jejich dynamiky jsou v tomhle ohledu poměrně jasný, nehledě na to, že lovit jeho se většinou moc nevyplácí+ Rozkošný. Hnijící tag team. +ušklíbne se kysele+ Proč přesně bych se měl vydat někam, kde ani jeden nebudeme zrovna nejpopulárnější, jenom s tebou? +přimhouří oči s úšklebkem, tak blízko její kůže, že může skoro cítit, jak se mu koutek rtů zvlní výš+ Na to, že se tě to netýká, máš trochu moc všetečnejch otázek. +poznamená trochu pichlavě, ale oči mu blýsknou v nevysloveným měl bych ti zavřít pusu a napadá mě hned několik způsobů, jak to udělat+ Chceš se nechat lovit? +protáhne tím tónem o trochu nižším než obvykle, s podtóny pobavení a naznačené výzvy. Prsty jí vklouzne vzadu na zátylku do vlasů, čímž si ji přitáhne trochu blíž k sobě, ať chce nebo ne, jeho rty se lehce otřou o to místo pod jejím uchem+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 srp 2019 23:43

+nějakou podobnou reakci očekávala, takže se jí povede dokonce z té židličky nespadnout. Neudělá ani nic, aby ho dostala ze své osobní zóny, naopak nepatrně nakloní hlavu na stranu a rty jí zvlní úsměv.+ Ale no tak. Nebuď tak vztahovačný. Tebe jsem samozřejmě nelovila. +dodá s pobaveným úsměvem+ To je jednoduchý. +uculí se nevinně+ Protože vím, že ti na tvých lidech záleží. A zrovna tady, čím víc lidí, tím víc mrtvých. Nebo šílených, což je v tomhle případě asi horší. +podívá se mu do očí, ale pod vším tím pobavením a lehkovážnými úsměvy je vidět, že to myslí vážně+ A že se vzájemně umíme celkem efektivně krýt jsme si už párkrát ověřili. +dodá a ten záblesk v jeho očích její pozornosti rozhodně neunikl+ Zatím se mě to možná netýká. Ale mohlo by začít, takže bych radši sama určila, kdy a jak se to stane. +pokrčí lehce rameny+ Lovit? To si piš. +chvilku jen tak ze zvyku vzdoruje tlaku jeho prstů ve svých vlasech, jen aby se pak podvolila a naklonila se blíž+ Ale ulovit? +vydechne a její dech se mu otře o kůži+ Nejspíš ne. +dodá s náznakem smíchu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 25 srp 2019 21:28

To bych ti ani neradil. +odtuší s úšklebkem+ Tvůj zájem o moje lidi je vážně dojemnej... Jeden by skoro zamáčknul slzu. +pozvedne pobaveně obočí+ Jen to klidně přiznej... +protáhne tím tónem, co se nebezpečně zavrtává do pórů a klouže jí podél čelisti k linii šíje+ Nudíš se. +v hlase mu zahraje pobavení, když se jeho rty konečně dotknou její kůže v náznaku pohlazení, jeho dlaň opustí nohu barový stoličky a octne se na vnitřní straně jejího stehna+ A jseš tak trochu děvka adrenalinu. +poznamená, jak v hrsti svírá její vlasy, palcem sklouzne zpoza ucha na její krku a nehtem lehce přejede po tom místě, kde jí pulsuje tep, ne bolestivě, jen tak dráždivě, jako by si předem vybíral místo, kde si ji označkuje+ Chceš výzvu. +zvedne koutek, jeho hlas dávno přešel do toho o něco nižšího rejstříku, kterej nepochopitelně svádí, a když se k němu nakloní sama, octne se rty jen kousek od jeho rtů+ Jo? +pozvedne obočí na tu poznámku, že se chce nechat lovit+ no... tak to bys asi měla začít utíkat. +nakloní hlavu lehce na stranu a jeho oči se zalesknou čímsi dravčím, teď už známým, a přesto pořád mrazivě elektrizujícím+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Jade