tak jo. +usměje se a vleze si k němu a podá jim mandle a popcorn a tak+ ale budeš mi muset napovídat co se děje. +zazubí se+ co? +koukne na něj přistižene+ co by se dělo? +zamrká nevinně+
tak to snad dám. +zasměje se taky, přitulí se k němu, a položí si mu ruku na břicho pod trikem+ nic, jen mě tak napadlo... jak moc dobře se kamarádíš s Kylem, jak s náma byl včera v hospodě? +zajímá se opatrně+
no to doufám, máš jen dvě, tak si je šetři. +uculí se+ noo, jen tak. +usměje se+ mě to napadlo. +opře se o něj, aby jí neviděl do obličeje, a chytne ho za ruku+ jen tak. +dodá+
nekoukej tak na mě! +uculí se trochu, i když na něj nevidí, protože je jí jasný, že kouká+ já... bych ti to neměla říkat. +kousně se trochu do rtu+ prostě... po mě trochu vyjel. +zamumlá+
Já na tebe budu koukat. +uculí se, ale pak zbledne a zrudne a vyskočí+ No to teda ne! +žene se ke dveřím a nazouvá si tenisky+ Já tomu hajzlovi rozbiju hubu!
+vykulí oči a vylítne z gauče+ počkej! +chytá ho+ kam letíš? já sem ti neměla nic říkat. +povzdychne si a chytne ho za ruku+ dyt se nic nestalo... +kouká na něj zoufale+